Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Перфектно одиграна утакмица. Нишо поише.
Штета само што не влезе некоја од претходноите на Мората.

Прекрасна вечер и максимална оценка за сите, презадоволен.
Доброволец сум да го носам Тевез на раце од Дортмунд до Торино:cuc: :cuc: :cuc:

Утре гледајте реприза со тонот исклучен и пуштете ја позадинава https://www.youtube.com/watch?v=Wod-MudLNPA

885e0d05c9177f1b99ff1a38e1839988.jpg

Samo da ne e nesto seriozno so POGBA!

Za utakmicata bez komentar.. kako vo starite dobri vreminja... BRAVOOOOOO :cuc::cuc::cuc::cuc:
Истегната ложа, цирка месец легачење. Можи и порано да се врати ама пожелно е да одмора да не се дозаеби па да ја бара србинката како диего коста лани.

За мен оф д меч се мислам меѓу Видал, Тевез и Алегри. Која машина имаше поставено на наша половина неможеа Буфон да го видат. Браво.

п.с. морам да се вратам на стари патеки
само за весело друштво,
оркестар пет шоп бојс

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Кој мерак ми се направи денес, како одигравме :vozbud::vozbud:

Переира момче во тебе лежи фудбалот, која одлична брзина и контрола на топката ја има. Позицијата зад напаѓачите му е многу погодена има само 24 години и летото мислам дека нема сомневање оти ќе го откупиме. Жално што се повреди Погба, али јебига ќе се врати Пирло. Сега кога и Барзаљи е вратен 3-5-2 изгледа многу подобро затоа што старецов дава огромна сигурност во одбраната иако денеска сите беа супер. Многу пофални зборови денес и за Евра кој покажа дека има искуство во Европа и дека знае да одигра многу смирено. Исто и пофалби за Алегри (y) кој сигурен бев дека нема да излезе пи*карски на теренот бидејќи ги увиде дупките кои ги има Дортмунд во одбрана.

Сега смирено без многу возбуда го чекаме Монако да ни се падне во петок :icon_mrgr:

Браво момци, браво Алегри. :bravobe:

Перфектно изиграна утакмица, мислам дека не се потребни многу зборови, мислам дека секој изигра тоа што му беше наложено и тоа најдобро што може.

Дали дека ЛШ незнам, али мене ова ми личеше на наш најдобар натпревар сезонава, страшно добро функциониравме во одбрана, топка не помина.[DOUBLEPOST=1426717207][/DOUBLEPOST]:love:

img

Последно уредено:
nesum активен у темава али сакам да споделам дека вака денес немам урлано од не знам од кога. Ногу ми е мило шо гледам како играме машки, а не катонаџо. Сакам ПСЖ или Атлетико да ни` се паднат.

:sleep:

Сите што зборувавте против Алегри, јавно овде да се извините и да побарате прошка :) , еве ја разликата меѓу Конте и Алегри , каков натпревар одигравме тоа е страшно, дали еднаш шутнаа на голот швабите, како беа затворени и оневозможени.. едноставно ги срамнивме со земја, какви контри само им правевме .. не бре не може сега да се бара речник да се анализира натпреваров, ГИ УБИВМЕ . :pijanco:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom