Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.352
- Поени од реакции
- 18.825
А ти дали стварно помисли дека Пелусо е сериозенДенес пишал нов статус: "бев ироничен" .. толку од Пелусо![]()

Не се секирај, не е ретардиран како Де Сантис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти дали стварно помисли дека Пелусо е сериозенДенес пишал нов статус: "бев ироничен" .. толку од Пелусо![]()
Морган од секогаш е бил чукнат и на терен и ван теренА ти дали стварно помисли дека Пелусо е сериозен?
Не се секирај, не е ретардиран како Де Сантис.
Никој неможи со Емилиано ВивианоМорган од секогаш е бил чукнат и на терен и ван терен
Јас и твоите колеги кои и ја прифатија шалата не сме како тебе одма да се вреѓаме па да враќаме одма контра удар![]()
Денес пишал нов статус: "бев ироничен" .. толку од Пелусо![]()
Con la maglia dell'Athletic Bilbao, Fernando Llorente ha sfidato l'Atlético Madrid 13 volte segnando 5 gol.Барам на Јутјуб да видам некое голче на Љоренте против Атлетико, ништо нема![]()
Мората на местото на Љоренте во нападот. Едноставно не сакам Љоренте пак да игра 90 минути правејќи ништо и чекајќи топки од соиграчите. Потребен ни е играч што и сам знае да креира нешто, а тоа е Мората.
Никаде не те навредив, не ми ставај зборови во уста. Освен ако не си ти Де СантисМорган од секогаш е бил чукнат и на терен и ван терен
Јас и твоите колеги кои и ја прифатија шалата не сме како тебе одма да се вреѓаме па да враќаме одма контра удар![]()
Никаде не те навредив, не ми ставај зборови во уста. Освен ако не си ти Де Сантис
@Маци- Во право си за Љоренте, не реков дека е слаб играч, туку според мене утре повеќе ќе ни служи Мората.
Не, јас сум Мондонико.не ме навреди, туку ти се самиот се навреди, па веднаш ми врати со Моргансега да те прашам, ти си Пелусо?
![]()
Љоренте е Трезеге тип на играч,не знам зашто очекуваш да изиграва Дел Пиеро кога не е,он повеќе игра за тимот за разлика од Мората,не би рекол дека не прави ништо.На некои утакмици повеќе треба Љоренте на некои Мората.
Атлетико е многу цврста,физичка и компактна екипа и многу добро играат во дефанзива и знаат да се затворат затоа Љоренте мислам дека треба да има предност,ако не иде да се внесе Мората.Мората игра повеќе за себе,има одлична техника ама премногу се троши и треба повеќе да се фокусира да дава голови,исто има и послаба завршница од Љоренте.