Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.194
- Поени од реакции
- 3.533
http://www.calciomercato.com/news/e...sse-tutte-le-occasioni-per-le-squadre--810457
Да си го лапнеме Шмелцер ние
Да си го лапнеме Шмелцер ние

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A Milano, oggi nuova udienza nel processo che vedeLuciano Moggi accusato di diffamazione nei confronti di Giacinto Facchetti, morto nel 2006.
Interessanti le parole di Pierluigi Pairetto che oggi ha confermato:"Facchetti mi chiamava per sapere chi avevamo intenzione di inserire nelle griglie arbitrali per i sorteggi. Erano colloqui sereni, tranquilli, senza malizia".
Ha parlato anche l'ex arbitro Bertini: "Facchetti prima della gara mi disse che avevo arbitrato 12 volte l'Inter con 4 vittorie, 4 pareggi e 4 sconfitte e mi fece una battuta ricordandomi il mio score e di correggere la casella delle vittorie. Non fu una battuta felice".
Ha parlato anche Javier Zanetti che ha detto di non ricordare di aver partecipato alla trasmissione tv nel 2010 e che se in alcune interviste in passato ha parlato di Calciopoli lo ha fatto con rispetto.
Non era presente Massimo Moratti.
Da notare che l'accusa ha cercato di parlare delle sim svizzere ma sia Bertini che Pairetto hanno negato di averle possedute, come confermato dai precedenti processi.
La prossima udienza dovrebbe essere il 2 febbraio.
![]()
Ново сослушување за Калчополи, потврдено од страна на бивши судија дека покојниот Факети влегувал кај судии и коментирал дека е време да имаат повеќе победи\бодови.Па преведи бе, пич*а му мајчина![]()
Комплетно е продаден.Што се дешава со Џак ? Уште е у сандерленд? Нели беше едно годишна позајмица или го продадовме?
faketi ne bese nesto za inter?Ново сослушување за Калчополи, потврдено од страна на бивши судија дека покојниот Факети влегувал кај судии и коментирал дека е време да имаат повеќе победи\бодови.
Следно сослушување на 2.2.2015
Бонучи ја одзеде го зачука тој играчот на Торино, Бенаси екс ИнтеристатаАбе дечки а никој не го пофали Мората, видете типацот како бркаше во финишот на натпреварот, каков притисок стварање на дефанзивците, ради него ја освоивме таа топка и дадовме 2 гол
Брат не се замарај, не биди исти како нив. Судијата додека суди без помош од технологијата секогаш ќе може да направи грешка, но секогаш тие грешки не треба да се сфаќаат трагично и намерно. И мене ме нервира тоа што секогаш грешка во полза на Јуве предизвикува дузина реакции, ама тоа е. Судиските грешки после 38 кола се анулираат и секој го добива она место што го заслужува. Ако ние заслужиме ќе бидеме први и завршена работа.Вчера на Рома-Интер имаше пенал врз Додо од Љајиќ и при третиот гол на Рома имаше фаул врз Гуарин мислам,ве изненадува дека никој не збори?и интерашите си ќутат зашто е Рома во прашање,да беше Јуве пак ќе пишуваа кампионато фалсато,ќе почнеа да плачат како Јуве мести,како увек судиите им помагаат,како Рома биле греота, на Сериа А темана ќе испишеа 100 страни.
Да непукнат ВечиаСињора шо ме потсетија на овај гол.
Момо брате
Красич![]()
Стварно каде е сега Красиќ?