Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Заборавате вие дека Лихштајнер веќе неколку утакмици е одбранбен играч и тоа му е примарната улога. Тоа што не е експониран рачунајте го како позитивна работа :D

јас би го продал и би го зел Перез од Торино , ем трча ко коњ а и има мозок за разлика од штајнер.

Ај сега кажи колку пати си го гледал Перез како игра...? :свиркам:

Сега ЏДМ објави дека сабајлево Томас Почетино слетал во Рим каде што најпрво ќе треба да среди некои документи за престојот во Италија, па потоа да отиде на медицински прегледи во Торино. Одма потоа се враќа во Аргентина да го испочитува Бока Јуниорс до крај, па од Јануари и официјално ќе биде наш играч. Марота следните 6 месеци ќе го прати во фидер клубот Сасуоло, па од лето ќе се знае дали навистина заслужил да го носи црно-белиот дрес. 1996 година е детево :)

Греота е ова што го зборите за Лихт :place:
Juventus-Stephan-Lichtsteiner_3077346.jpg

:D

Ај сега кажи колку пати си го гледал Перез како игра...? :свиркам:
Једнаш :D ... ме нервират играчи кој преговараат со месеци за поголема плата, двапати му понудија зголемување и уште не прифатил.. да добар е се труди трча се убаво ама не е бог па толку да се тегави за плата....

Mr. Mojo Risin' Право да ти кажам уште дури играше за Лацио имав симпатии кон него(а со трансферот бев презадоволен), штознам кога на прв пат ми остава игрч добар впечаток,а после колку и да не е добар во тоа што го работи, не можам да го хејтам. (сега ,,некојпат,, ќе му окарам женско:X3:)
Како и да е, вака ко што трча како луд, ќе го пензионираме побрзо и грото од фановиве тука ќе бидат задоволни:P

П.С. Вардете сега и мене грабнете за мислењево ко Mr. Mojo Risin' :D :D

Вчера на Рома-Интер имаше пенал врз Додо од Љајиќ и при третиот гол на Рома имаше фаул врз Гуарин мислам,ве изненадува дека никој не збори?и интерашите си ќутат зашто е Рома во прашање,да беше Јуве пак ќе пишуваа кампионато фалсато,ќе почнеа да плачат како Јуве мести,како увек судиите им помагаат,како Рома биле греота, на Сериа А темана ќе испишеа 100 страни.

Вчера на Рома-Интер имаше пенал врз Додо од Љајиќ и при третиот гол на Рома имаше фаул врз Гуарин мислам,ве изненадува дека никој не збори?и интерашите си ќутат зашто е Рома во прашање,да беше Јуве пак ќе пишуваа кампионато фалсато,ќе почнеа да плачат како Јуве мести,како увек судиите им помагаат,како Рома биле греота, на Сериа А темана ќе испишеа 100 страни.
И за непризнатиот гол на Милан, коа ја извади голманот на Удинезе од позади гол линијата. Тоа се комплекси у прашање. Јувентус веќе 4та сезона е убедливо најдобриот тим во Италија и они не можат да се помират со тоа.

И за непризнатиот гол на Милан, коа ја извади голманот на Удинезе од позади гол линијата. Тоа се комплекси у прашање. Јувентус веќе 4та сезона е убедливо најдобриот тим во Италија и они не можат да се помират со тоа.
не бе Пјанич е најбољи везњак во Серија А како Зидан бил. Али јбг butthurt Манчестер навивачи, во првиот тим нивни моментално Падоин би бил бог и батиња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom