Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе ете си дишишme utepa...
Why Allegri hasn't done it yet is puzzling. He may be waiting for some injuries to heal. In September he was quoted by the website of transfer guru Gianluca Di Marzio that he couldn't use a four-man defense "until I have the personnel to do it."
ХммммНе бе ете си дишиш[DOUBLEPOST=1414256656][/DOUBLEPOST]btw back on topic :
Во Септември Алегри го изјави ова за Ди Марцио
статија:
http://bleacherreport.com/articles/...-make-two-key-changes-for-juventus-to-improve
Pred 2 sezoni bevme drawventus, nekako roma mn me potsekja na toj Jue.
Ако одиме по таа аналогија, Алегри треба да ги повтори неговите бест типс енд трицкс за да заеби уште една титула.Ke zazalime na kraj za Mihajlovic izgleda, odlicno ja vodi Sampdoria. Utre mora da pobedime.
Pred 2 sezoni bevme drawventus, nekako roma mn me potsekja na toj Jue.
Деви точно ти е преведен контекстот, сега колку е тоа вистина или фикција на Моџи у тоа не влегувам.
Посебно у ова Che non voleva firmare alle condizioni della Juve? ваљда за договорот се мисли, а сите знаеме дека бланко подпис нудеше тој.
А и Дел Пиеро стана капитен одкако ја презема лентата од Конте додека Моџи беше у раководството.
За Монтеро ти е грешка, не му се заканувал Моџи , него му викал ако толку добро може да изигра утакмица а претходната вечер да ја минува по дискотеки и клубови да не ја менува навиката,нему му е важно само како ќе се покаже на терен.
За партнерството со Тевез и Нандо\Мората и самиот Тевез се изјасни дека може да игра и со двајцата тоа не му претставува проблем.
За денес ич не сум задоволен од составот кој се најавува,ама ете , ваљда конечно ќе се средат и Пирло и Лоренте.
Не да сме лоши на контра, туку ние воопшто и немаме контра.
Некни живците ги искинав и денеска ако не победиме кој ќе се нервира пак.