Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не се секирам за Видал, имам убаво чувство дека Коман ќе биде негова замена (не оваа сезона сеуште е млад) но за 2 сезони сигурен сум дека ќе се покаже .. Нека искешираат 60 милки евра (или 47 милки фунти сеедно) и нека му е среќна кариерата и нека освојува титули ..

Абе не се секирам за Видал, имам убаво чувство дека Коман ќе биде негова замена (не оваа сезона сеуште е млад) но за 2 сезони сигурен сум дека ќе се покаже .. Нека искешираат 60 милки евра (или 47 милки фунти сеедно) и нека му е среќна кариерата и нека освојува титули ..
Ви кажав ако не летово, тогаш следното ќе мора да се кешира на Видал и Погба. Искрено повеќе сум за да го чуваме Видал, ама со годините другата комбинација е економски поиздржана.

Еве го па се сликал со дресот на Јунајтед
http://www.mkd.mk/sport/fudbal/vidal-se-slikashe-vo-dresot-na-junajted-foto

mkd-141867.jpg

Аманте бе луѓе за еден твит пак почнавте со истите работи, нека платат 60М и нека се носат со него. Се знае дека тој ги има договорено личните услови со нив. 100 пати е кажано можевме и без Зидан ќе можеме и без Царот само треба паметно да се вложат земените пари.

Ни треба светска класа напаѓач тоа е најважното после заминувањето на Видал, сите ке викате сега па Видал не бил напаѓач ама тоа нема врска, по доаѓањето на Евра јасно е дека Азамоа ке го смени Видал на неговата позиција, плус тука е Погба ако си остане, напаѓач добар не не докажани имиња или average, и еден добар во одбрана и готово сме за ова лето

Веста почнаа да ја превзимаат сите, ради тоа што La Stampa тврди дека изворот на веста е од самиот, Артуро Видал.

Мех... ова ако го пишале, тогаш е само една обична шпекулација. Мислам кој ќе поверува во нивната изјава, што ја земале од човек што моментално се наоѓа во Индонезија, и е на припреми со клубот. Видал како играч на Јуве неможе и несмее да "дава" вакви изјави за медиумите, тој цело време ќути од кога е дојден од одмор, а сега на Ла Стампа ќе и продава приказни... оваа вест е чиста шпекулација, и како што пишуваш ти, ако другите медиуми ја превземале, тогаш тури и пепел.

СЕПАК, ќе видиме што ќе се случи до 31 Август, секоја можна варијанта е отворена...

"После најавите дека ПСЖ се откажува од купување на Ангел Ди Марија поради финансискиот фер-плеј, веднаш на сцена стапи генералниот директор на Јувентус, господинот Џузепе Марота. Тој изјави дека наскоро ќе стапи во контакт со претседателот на Реал Мадрид, Флорентино Перез за да се распраша околу евентуално ангажирање на Ди Марија. Јасно е како ден дека офанзивното крило на Аргентина нема што да бара во кралскиот клуб покрај конкуренцијата која го истисна на маргините од клубот. Од сигурни извори пристигаат информации дека Јувентус е спремен да понуди онолку колку што бара Реал, поточно 60тина милиони евра. Се шпекулира дека во трансферот може да биде искористен и играчот за врска, Симоне Падоин кој инаку разбуди голем интерес минатата сезона кај пошироката јавност"

Извор: www.sport.vis.intel

coffee.gif

ене го во позадина, фатен како стапува во контакт за Ди Марија

10470598_692491047505358_6797099452460005043_n.jpg

Иначе Евра и Тевез се добри пријатели. Голем дел од играчите на Јунајтед се налутија на Тевез после потписот за Сити, ама не и Евра. :)

77915334_footnball_77708b.jpg

Еден од типците што кршел у чаршија и што е уапсен, носел маица Форца Јуве. Бар така ми личи. Горниот дел од сликата на маицата се виде на кратко и личи на тоа, долниот е сигурно бјанконери.

АДП да не е тој? :icon_lol:
Кај местачи, па сеа и хулигани станавМе(читај делот за Маицата) :D

Еден од типците што кршел у чаршија и што е уапсен, носел маица Форца Јуве. Бар така ми личи. Горниот дел од сликата на маицата се виде на кратко и личи на тоа, долниот е сигурно бјанконери.

АДП да не е тој? :icon_lol:
Кај местачи, па сеа и хулигани станавМе(читај делот за Маицата) :D
И јас го видов тоа :pos:
Еве го: http://grid.mk/read/news/508283395/...nici-koi-go-iskrshija-kafe-barot-vo-charshija
.
.
.
.
.
.
.
Баш и не ни помага на репутацијата што ја имаме :oops:

Ла Стампа досега 300 зелени има скинато со трансфери и се, олабајте малце.

Како и да еВидал го продадовме 3 пати за по 60 милиони, Видал 2 пати на псж за 80 = 340 милиони БОГАТИ СМЕ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom