Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^Ништо посебно изворот. Тоа се навивачи кои пишуваат колумни на свои неразвиени страни на италјански јазик. Има некои кои трескаат глупости и таквите не ги читам, но има некои што пишуваат доста логични работи.
Gullemannidelajuve ? :)

Стварно немам идеја како се вика. Всушност не ни забележувам речиси никогаш како се викаат страните на кои читам. Еве сега тешко да го најдам тој линк :)

Јас не го гледам мечот недела, едноставно срцето неможи да ми поднеси сериозно ова :)

Ако се знае дека La Stampa која е во сопственост на Ањели први ја пуштија информацијата дека агентот на Видал ја договорил платата со Јунајтед,тогаш може да има нешто вистина во тоа.Плус еве и Алегри денес на прес искача со "ако остане Видал",што е многу поразлично од претходните изјави.
Негде прочитав дека Јувентус му дал ултиматум на Видал за 7 дена да се одлучи кај сака да игра.

Искрено преку кур од сагава,два месеци само шпекулации за Видал читаме.Јас на местото на Ањели и Марота би му дал 2 дена ултиматум да размисли и да искочи на прес да каже дали продолжува во клубов или не.Ако сака да си иде нека ја искешираат Енглезиве сумата што ја бара Јуве,за да има време Марота и Парaтичи до крајов на трансфер пазаров да купат нешто асално со тие пари.

Венецуелска сапуница стана трансферов,100 пати потпиша,100 пати помина медицински прегледи во Манчестер,а од Видал ни глас нема.
Почнаа мајтап да тераат фановиве :D

Exclusive: Vidal has passed so many medicals now that he's become Dr and given up football altogether.
Buc-dW6IcAEFB_j.jpg:large

Ако се знае дека La Stampa која е во сопственост на Ањели први ја пуштија информацијата дека агентот на Видал ја договорил платата со Јунајтед,тогаш може да има нешто вистина во тоа.Плус еве и Алегри денес на прес искача со "ако остане Видал",што е многу поразлично од претходните изјави.
Негде прочитав дека Јувентус му дал ултиматум на Видал за 7 дена да се одлучи кај сака да игра.

Искрено преку кур од сагава,два месеци само шпекулации за Видал читаме.Јас на местото на Ањели и Марота би му дал 2 дена ултиматум да размисли и да искочи на прес да каже дали продолжува во клубов или не.Ако сака да си иде нека ја искешираат Енглезиве сумата што ја бара Јуве,за да има време Марота и Парaтичи до крајов на трансфер пазаров да купат нешто асално со тие пари.

Венецуелска сапуница стана трансферов,100 пати потпиша,100 пати помина медицински прегледи во Манчестер,а од Видал ни глас нема.
Почнаа мајтап да тераат фановиве :D

Exclusive: Vidal has passed so many medicals now that he's become Dr and given up football altogether.
Buc-dW6IcAEFB_j.jpg:large
Ма нема врска со тоа дека Ла Стампа е наш весник, и дека е на Ањели според Ла Стампа Агуеро 5 пати куќа купи и ја продаде во Торино, па доби кола гратис од Ањели. Џеко и красич 4 пати трампа напраја и шо не :)

Целата игра на ВАн Гал во ЛШ му е испланирана околу Видал, кој според него е идеална замена за Фелаини. Скоро сигурно е дека ќе искешираат колку шо е потребно оти ќе им пропадни сезоната во ЛШ.

Целата игра на ВАн Гал во ЛШ му е испланирана околу Видал, кој според него е идеална замена за Фелаини. Скоро сигурно е дека ќе искешираат колку шо е потребно оти ќе им пропадни сезоната во ЛШ.
не разбирам шо сакаш да кажиш...
Ако под ЛШ мислиш на лига на шампиони, Манчестер сезонава нема да игра во то натпреварување.

Ако под ЛШ мислиш на лига на шампиони, Манчестер сезонава нема да игра во то натпреварување.
Веројатно е само саркастичен :)

Ko ќе распали Видал има да ја освојат, слушај ми го зборот.

Ма нема врска со тоа дека Ла Стампа е наш весник, и дека е на Ањели според Ла Стампа Агуеро 5 пати куќа купи и ја продаде во Торино, па доби кола гратис од Ањели. Џеко и красич 4 пати трампа напраја и шо не :)
Такви глупости како што ги наброја пишува Тутоспорт,La Stampa е посериозен весник.Не викам дека се ептен некој медиум од доверба што први ги дознаваат трансфериве како ЏДМ,ниту дека е ова сто проценти за Видал,али искрено оставам шанси да има нешто вистина во ова.Некако така ми мириса и изјавава на Алегри и ќутењево на Видал,што знам ќе видиме на крај дали е точно

Такви глупости како што ги наброја пишува Тутоспорт,La Stampa е посериозен весник.Не викам дека се ептен некој медиум од доверба што први ги дознаваат трансфериве како ЏДМ,ниту дека е ова сто проценти за Видал,али искрено оставам шанси да има нешто вистина во ова.Некако така ми мириса и изјавава на Алегри и ќутењево на Видал,што знам ќе видиме на крај дали е точно
Грешка си баш убо ги паметам оти пола ги рапортирав на Goal.com, премногу зелени има искинато и Ла Стампа. Имаше па дури вест како Ван Гал купувал куќа во Торино, па ке ни бил тренер ( Ова одамна).

Ако нешто индицира на можен излез се изјавите на Алегри ништо друго а очигледно Видал е тој што сака да си оди. И искрено преку ми е од детското понашање и неодлучноста на Видал (збораме ако е вистина) нека излези нека изјави ко маж или како чоек вака и вака. Дури не излези и изјави останувам или си одам поќе не читам глупости пола почнати од никакви весници во Англија и Италија.[DOUBLEPOST=1407528406][/DOUBLEPOST]Ако ова е вистина или се случи, сигуно не го земаат Видал

Guarin to Man Utd for Hernandez?
Inter could hand Fredy Guarin to Manchester United in exchange for Javier ‘Chicharito’ Hernandez.

а јас искрено почнав да сакам да го земат, а замената на Видал ја гледам во Асамоа, кој е одличен на таа позиција и назад и напред. Не треба да бракме CM ако си оди Видал, ги имаме доволно треба АМ да се брка некој светска класа или полн со потенцијал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom