Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми се допаѓа што напаѓавме со играч помалку, што дававме се од себе, така да имаат чиста 10ка од мене за натпреваров ! Башка по кој знае колку време ми се кинеа нервите и ми се креваше адреналинот - нешто што годинава ретко го имаше бидејќи газевме :icon_lol:
Фала богу бе некој шо мисли ко мене, шо го сака адреналинот и нервозите! :D

Какво менување човече, па моментално овој е измислен за цела наша одбрана, значи мислам дека поконстантен играч од него во ерата на Конте, НЕМА. :cuc::cuc::cuc:
Ѕидот. Колку ли само се плукаше Марота за трансферот на Барзаљи, колку ли само беше критикуван дека замена на Волфсбург зема за засилување во одбраната. Барза на сите му ги затвори за навек устите. Најдобар дефанзивец во Јуве моментално.

Шо ви е бе сите шо наваливте на Бонучи? Не гледате дека редовно кога ќумурчето е во одбрана примаме голој од несинхронизираност, а па вие Турам го напрајвте? Незнам кој меч го гледавте. А од друга страна па Бонучи ви е крив, да нема да ја исфрли некоја и одма катастрофа е . Еве со Рома не ја пресече, ќе се јави некој јунак кога ќе пресечи некоја таква да го фали? Или то е клетвата на одбрамбените 100 пресечени 1 заебана киксер, за напаѓачите па 100 промаршени, 1 даен гол и одма јунак на мечот. (Не се однесва ова на Љоренте за вчера туку е генерално).
Така на пример еден коментар на прочитав да го пофалите асистентот на голот иако имаше добар дел од заслугата кај него.

Ај настрана сега од голот Љоренте е светлосни години пред она од стартот на сезоната, како се гради земаа топки, дрибла и слично со залагањата почнува да ме потсеќа на Тевез од стартот на сезоната.

Еј луѓе, во случај на ист број бодови со Рома, ние ќе бидеме први...? Мислам дека во Италија се рачунаше меѓусебниот дуел

Еј луѓе, во случај на ист број бодови со Рома, ние ќе бидеме први...? Мислам дека во Италија се рачунаше меѓусебниот дуел

WTF? Почна да се грижиш за такво сценарио? Евентуално со хендикеп ако играме -10 бода и играч помалку на секој меч можи то да се случи.

Вчера во ЈАНУАРИ (месецот на најтешки припреми на Јуве сред сезона и месец кога под Конте формата ни е најтиња), со играч помалку, кај Лацио среде Рим, се вративме од негатива и имавме шанси да го добиеме мечот, да не зборам за стандардните 3-4 парчиња шо му ги делиме на конкурентите и севкупно изгубените 7 поени во вкупно 21 коло. НЕ Нема да се случи то нешто :)

Евентуално дека без Ештон играме ајде, до пред 5-6 сезони не важеше таква работа туку се играше мајсторка, сега мислам дека е меѓусебен АМА тоа важи на крај кога ќе заврши сезоната (или барем се изиграат 2те меѓусебни, во некои медиуми вака рачунаат секако то е то шо е важно) а во меѓувреме табелата се рачуна врз база на гол разлика (ова е официјалното).

mk8ar8.jpg

Ете така да си знаете... Од денес, 26 Јануари Лето Господово 2014 @blanco е почесен член на фан клубов. Да не беше Бланко, Љоренте никад немаше да даде гол против Лацио.
И @Mondonico дај не биди намќор, гледаш луѓето се плашат од тебе :icon_mrgr:

Башка и аватарот дури му е сериозен .. Нека стави аватар каде што се смее :ROFLMAO:
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 15:26 ---
mk8ar8.jpg

Ете така да си знаете... Од денес, 26 Јануари Лето Господово 2014 @blanco е почесен член на фан клубов. Да не беше Бланко, Љоренте никад немаше да даде гол против Лацио.

Башка и аватарот дури му е сериозен .. Нека стави аватар каде што се смее :ROFLMAO:

Берарди гол од пенал за Сасуоло.

Пеналот беше направен на идентичен начин како вчера што беше исклучен Буфон. Само голманов на Ливорно доби жолт картон.

Е, ај да плачеме сега... (озбилно ова) :place:

Во тимов гледам Урошевски и Нечевски, изгледа се наши родени во Австралија ..
--- надополнето: 26 јануари 2014 во 17:07 ---
Е, ај да плачеме сега... (озбилно ова) :place:

Во тимов гледам Урошевски и Нечевски, изгледа се наши родени во Австралија ..

mk8ar8.jpg

:pos::pos:

Аман бе не сум страшен ич, само напред за вакви членови.

Дај пообјасни малце што врска имаат Ден Хааг и Јувентус...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom