Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки... ова ми стигна преку ПП, па си мислев нешто вие знаете повеќе околу овие работи

"Инаку сакам да порачам дрес од Јувентус од некоја Македонска страница,дали си порачувал?да ми кажеш како иде и колку чини еден дрес?:pipi:"

Дај да и помогнеме на девојчето, кажете некоја страна, или фирма која се порачуваат дресови, и евентуално се носат до дома... :)

Алиекспрес е најдобро, за 800-1000 денари имаш дрес со сите нишани и автентичности на Најк. Исто го носат до дома така да најмногу се исплаќа од тука.

Дај да и помогнеме на девојчето, кажете некоја страна, или фирма која се порачуваат дресови, и евентуално се носат до дома... :)

Имаше у Сити Мол дрес од Јувентус, цена 3000+ денари.
Дресот го имаше во Sport Vision, и периодот кога го имаше е 4 октомври точно. Дали до сега се продале или не, дали набавиле нови тоа не знам. Материјалот од кој беше направен дресот беше малку чуден. Имам дрес, реплика и е ист материјал како и автентичниот, односно оригиналниот. Дресот што го имаше у СМ најверојатно беше(е) некоја “чудна“ верзија од дресот. Најпрво што укажува на тоа е цената, у СМ беше како што споменав нешто над 3000 денари, додека репликата јас што ја имам(купена од Juvestore, Милано) ја платив 80е(+15 евра за име и број), или ~4920 денари само дресот(~5842 денари со име и број).

Шарките на дресот во СМ беа овогодинешни, односно се работи за најновиот дрес.
Мојот е од ланска сезона(купен ноември 2012) по таа цена. Овогодинешната репликата е поскапена за 5 евра и е 85е. Оригиналот беше 120 лани, а глеам на странава не е достапен за продажба, т.е. го нема во понуда.

Си заборавил наводници да ставиш...

Читам на интернет, а и вие пред неколку страни спомнавте, дека Конте до крај на сезона нема да дава интервјуа на новинарите пред и после натпреварите. Ептен добар потег, и онака му го трошеа времето на глупости, вака нека се фокусира само на играчите, а Алесио и Карера ќе ја завршат неговата работа со дебилите.
За натпреварот со "чесните" сакам да ги наполниме до врв, онака да незнаат соблекувалната кај се наоѓа на стадионот. Ама тешко дека тоа ќе се деси:
1) Затоа што секогаш "чесните" играат како да нема утре против нас, па можат да ни замрсат сметки
2) И да ги напуниме, тоа нема да биде со повеќе од 4 гола, дека Конте не сака никој да понижува, па макар тоа било и најодвратниот, најгомнарскиот, најсмрдениот тим на планетава.

Ако ништо друго, очекувам да покажат кој е кој моментално на терен и во Италија. А и пред некој ден Тохир даде интервју за пропаднатата трампа, и истакна дека Интер секогаш чесно работеле (алудирајќи на Јувентус и Калчополи периодот), ама изгледа никој од новинарите таму не го праша зошто/заради кој пропадна тој трансвер... Ете дополнителен мотив за Буши хахахах, Буши хахахаха... :icon_mrgr:

Оф:
Мондо ете дозна од каде е таа фамозна реченица :icon_lol:, мој совет е изгледај го филмов, верувај ми нема да зажалиш (инаку ќе ти досаѓам доживотно со репликата :pipi: )

Многу тешко да ме натераш и она малку време кое го имам да го потрошам на македонски филм, така да ќе мора да те трпам со репликата :X3:

Инаку ќе мора Конте после натпреварите да дава изјави затоа што е така во договорот потпишано, но нема да држи пресконференции пред натпреварот заради тоа што тие се на доброволна база.

Рано е уште, чекај мотивација да добијам и ќе напишам што и како треба со Интер. Сигурен сум дека Конте ќе го бара истото и дека на теренот ќе видиме борци од почеток до крај.

Алиекспрес е најдобро, за 800-1000 денари имаш дрес со сите нишани и автентичности на Најк. Исто го носат до дома така да најмногу се исплаќа од тука.

Немој да сте порачале од Алиекспрес јас порачав пред 3 месеци евего уште го чекам :facepalm:, а роко за да пристигни е 1месец :)

Си заборавил наводници да ставиш...

Читам на интернет, а и вие пред неколку страни спомнавте, дека Конте до крај на сезона нема да дава интервјуа на новинарите пред и после натпреварите. Ептен добар потег, и онака му го трошеа времето на глупости, вака нека се фокусира само на играчите, а Алесио и Карера ќе ја завршат неговата работа со дебилите.
За натпреварот со "чесните" сакам да ги наполниме до врв, онака да незнаат соблекувалната кај се наоѓа на стадионот. Ама тешко дека тоа ќе се деси:
1) Затоа што секогаш "чесните" играат како да нема утре против нас, па можат да ни замрсат сметки
2) И да ги напуниме, тоа нема да биде со повеќе од 4 гола, дека Конте не сака никој да понижува, па макар тоа било и најодвратниот, најгомнарскиот, најсмрдениот тим на планетава.

Ако ништо друго, очекувам да покажат кој е кој моментално на терен и во Италија. А и пред некој ден Тохир даде интервју за пропаднатата трампа, и истакна дека Интер секогаш чесно работеле (алудирајќи на Јувентус и Калчополи периодот), ама изгледа никој од новинарите таму не го праша зошто/заради кој пропадна тој трансвер... Ете дополнителен мотив за Буши хахахах, Буши хахахаха... :icon_mrgr:

Оф:
Мондо ете дозна од каде е таа фамозна реченица :icon_lol:, мој совет е изгледај го филмов, верувај ми нема да зажалиш (инаку ќе ти досаѓам доживотно со репликата :pipi: )

За да не губиме време гледајќи го филмот, биди добар (и брз) како Барзаљи и кажи ни на која минута е репликата :)

Оооо, да ве е.ам сите до еден... јас ви го давам цел филм да го гледате дека вреди, вие ми ги барате само најинтересните делови...
А на Мондонико за напишаното, ќе му го направам животот пекол

Добар тренинг сме одржале денеска, уште тоа чудовиштето фали да излезе како во филмот The Mist. :D

1601290_825906300769934_257540214_n.jpg

Две бомби од Л.Моџи. На официјалниот ФБ профил:

Вучинич и Гуарин во пакет правец > Наполи :)

Е, ова ако се оствари, ќе биде онаа народната кога двајца се караат третиот трие мустаќи :)
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 20:15 ---
Aгентот на Вучинич: Вучинич денеска имаше средба со Конте, и иако тренира посебно, никогаш играчот не побара да биде продаден“

Е, ова ако се оствари, ќе биде онаа народната кога двајца се караат третиот трие мустаќи :)
Aгентот на Вучинич: Вучинич денеска имаше средба со Конте, и иако тренира посебно, никогаш играчот не побара да биде продаден“

Наполи ако ја искористи ситуацијата... :tapp:

Нез шо се фура сека агентот на Вучко , се е јасно уште од моментот кога самиот инсистирал да премине само во интер.

За Вучинич нека ги искешираат парите што ги бара Јуве,па нека иде кај сака.Сигурно Марота нема да им го даде на позајмица или за џабе.Или па некоја трампа(Зунига :sneaky:)

Немој да сте порачале од Алиекспрес јас порачав пред 3 месеци евего уште го чекам :facepalm:, а роко за да пристигни е 1месец :)

Така ти се погодило, јас имам порачано над 10 производи од таму и од сите сум презадоволен. 900 денари порачав дрес од сезоната 12/13 од Зидан и на око не се познава дека е кинески, сосема солидна реплика е со сите нишани од најк.

А за Вучиниќ не смееме да го продадеме во Наполи подобро да го дадеме поефтино во Интер отколку да го засилиме директниот конкурент.

ако го продадеме у наполи ке ги ослабнеме директно, иначе сеа треба да се запне да се продаде и џовинко и квајарела и маркисио и сеа на сима ко има време ако не врне снек 1 може да се земе армеро или силва од удинезе па после на лето со другите средтсва ке се земе уште неш ок

Мене па ми стигна точно месец по порачката ... Септември некаде беше тоа.. ретко да не стигне до целта порачка од онлајн порачка, ти си еден вид малер 1 од 10000 :)

Мене па ми стигна точно месец по порачката ... Септември некаде беше тоа.. ретко да не стигне до целта порачка од онлајн порачка, ти си еден вид малер 1 од 10000 :)

Абе од Кина до Скопје порачкава си стаса за месец...само проблемов е од Скопје до Прилеп шо не е стасана еве 2 месеци ја чекам џабе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom