Mногу грешки во средината. Практично не функционира.
Второто полувреме мора Пирло да влези, и тоа на местото на Видал за да и даде малку живост на средината, а и да не направи глупост Видал па да отсуствува против Интер.
Јуве ретко се наоѓал во ваква ситуација изминативе две сезони, така да мора здраво да запнат за во второто да извлече позитивен резултат.
Каков хикс на Огбона ,тој не ја фати топката која дојде до Клосе па Буфон направи пенал .Денеска целата одбрана е за никаде срека што еве до 80 минута држат некако .Два пати по уфрлањето од слободен упатубаат зицер ама срека што Сторари си ги покажува квалитетите .
Многу ми се допаѓа што напаѓавме со играч помалку, што дававме се од себе, така да имаат чиста 10ка од мене за натпреваров ! Башка по кој знае колку време ми се кинеа нервите и ми се креваше адреналинот - нешто што годинава ретко го имаше бидејќи газевме
Огбона кај и да е ќе му го земе местото.Многу несигурно ми делува одбранава последно време,сеа Конте треба да ги среди пошто не смееме да си дозволиме вакви киксови.
Ни је прекинаа серијата од 12 победи,сеа идеме одново
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.