Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јувентус уште од сега може да слави,лесно ќе биде во Турција со Галата..

Не е бедно да оствариш една победа и да продолжиш понатаму.Едноставно таков им е стилот на Јувентус :cool:.

Бедно е бидејќи ова е една од најслабите групи ...

KINGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

1455149_581045008628819_28635932_n.jpg

Наполи : 9 бода. и сеуште не се пласирани и сигурни за пласман
Јуве : 6 бода, и треба само бод во Истамбул.:icon_lol:

Јувентус уште од сега може да слави,лесно ќе биде во Турција со Галата..

Лесно нема да биде сигурно, овие Турчаците ќе напаѓаат од почеток , се зависи од тактиката на Конте сега, се плашам да не се затвори да се брани.. тоа би било играње со оган. Инаку да се пофалам ќе ја гледам у живо :D а дрим кам тру...

Лесно нема да биде сигурно, овие Турчаците ќе напаѓаат од почеток , се зависи од тактиката на Конте сега, се плашам да не се затвори да се брани.. тоа би било играње со оган. Инаку да се пофалам ќе ја гледам у живо :D а дрим кам тру...

Седи со навивачите на Галата, ама обавезно да носиш дрес на Јуве

Не се срами ако немаш, ќе те опремиме ние со дрес,шал,капа.тренерки,завој....

Со ултрасите ќе седиме, ако уопште ни дозволат да седиме де :)
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 23:11 ---
Не се срами ако немаш, ќе те опремиме ние со дрес,шал,капа.тренерки,завој....

Се имам освен завој :confused: (скраја да е)

Наполи : 9 бода. и сеуште не се пласирани и сигурни за пласман
Јуве : 6 бода, и треба само бод во Истамбул.:icon_lol:

Само да дообјаснам еден мал детал АКО Дортмунд победува во Марсеј. Наполи мора да победи и да брка гол разлика
Засега потенцијалната минигрупа
Арсенал +2
Дортмунд +1(ова е фиксно)
Наполи -3
Значи ако Дортмунд победува Наполи МОРА да победи со барем 3 гола разлика против Арсенал (во Неапол).
п.с. на Јувентус без никакви посебни математики му треба само нерешено (додуша нагости кај Галата)

Бедно е бидејќи ова е една од најслабите групи ...
Работите кои поминале не може да се вратат и да се поправат, мора да гледаме напред, а Јувентус уште првата утакмица влегоа опуштени и започнаа непотребно да губат бодови, се надевам нема да им се удри тоа од глава.

Другар во катастрофа група се мачиме. Погледни ги Реал со 10 играчи ги победија Галата 4-1, а нагости ги помочаа 1-6. Исто така ги растурија и Копенхаген, а ние факт е дека се мачевме. Не ги потценувам вооошто едноставно не може тим од Данска вакви проблеми да му прави на италјански гигант. Срамно е тоа.

И лани на сличен начин ја пројдовме групата.Не го спредувај Јуве со Реал,ова е Италијанска екипа и во минатото знаеле да играат вака,како што ти кажаа погоре Јувестајл на поминување група.Играат колку што им треба,иако тоа во два наврати скапо ги чинеше.Подобар противник бевме и во првиот меч со Копенхаген и против Галатасарај,али едноставно реализацијата ни беше катастрофа.
Не играат сјајно Јуве во групиве тоа е факт,али и не се согласувам со твоето мислење дека не заслужија да идат понатаму,кој заслужи повеќе Галатасарај?.
Може ќе се сложам со ова,ако не успеат Јуве да извадат бод во Истанбул.Се е во нивни раце,сами си одлучуваат.
Не сакам да испадне, туку да се бори за секоја топка, да не си игра курташак... Како што кажаа Реал се прошета во групава, а ние со само ЕДНА ПОБЕДА би се пласирале понатаму (ако изиграме х во Галата) .. ЕЕЕЕЈ не ти е малку срамно да речеш мојот клуб во ваква бедна група оствари само 1 победа и продолжи понатаму ?

Не беше ова за тебе наменето.
Јас сум бил за клубов и кога испадна во втора лига,сум ставал сателитски за да пратам Серија Б и воопшто не сум се каел,ниту ми било срамно тоа.И БЕЗ ПОБЕДА у групава да поминеше понатаму,немаше да ми биде ништо срамно.Јебига играле лошо и тоа е тоа,битно поминале.За мене успехот на клубот е најбитен,а не како играле
Точно е дека во оваа група се очекуваше многу повеќе од Јувентус,а не во последно коло да си ја решава судбината,али боже мој,што е тука е.

И лани на сличен начин ја пројдовме групата.Не го спредувај Јуве со Реал,ова е Италијанска екипа и во минатото знаеле да играат вака,како што ти кажаа погоре Јувестајл на поминување група.Играат колку што им треба,иако тоа во два наврати скапо ги чинеше.Подобар противник бевме и во првиот меч со Копенхаген и против Галатасарај,али едноставно реализацијата ни беше катастрофа.
Не играат сјајно Јуве во групиве тоа е факт,али и не се согласувам со твоето мислење дека не заслужија да идат понатаму,кој заслужи повеќе Галатасарај?.
Може ќе се сложам со ова,ако не успеат Јуве да извадат бод во Истанбул.Се е во нивни раце,сами си одлучуваат.

Не беше ова за тебе наменето.
Јас сум бил за клубов и кога испадна во втора лига,сум ставал сателитски за да пратам Серија Б и воопшто не сум се каел,ниту ми било срамно тоа.И БЕЗ ПОБЕДА у групава да поминеше понатаму,немаше да ми биде ништо срамно.Јебига играле лошо и тоа е тоа,битно поминале.За мене успехот на клубот е најбитен,а не како играле
Точно е дека во оваа група се очекуваше многу повеќе од Јувентус,а не во последно коло да си ја решава судбината,али боже мој,што е тука е.

Евтини муабети продаваш пријателе. Каде виде јас да го доведов во прашање моето навивање за Јуве па да набројуваш како и што си правел кога беа во Сериа Б? Па мене другарите ми се смееја, ама таквото ме болеше затоа што јас си навивав за тимот без разлика на се. И кога велам дека е срамота, не го велам тоа за срам од другите туку од самите себе. Едноставно мора да си признаеме директно дека Јуве во ЛШ не штима оваа сезона. Тоа мора да си го признаеме за да се подобриме не за друго. Не споредувај со лани, затоа што лани беше прва сезона во ЛШ, а покрај тоа имавме многу потешка група. Исто така не заборавај дека освоивме 12 бода, а сега имаме 6 на коло до крајот. Лани можеби лошо почнавме, ама после тоа одлично игравме во повратните три натпревари. Резултатот е важен и за мене, ама против послаби противници мора да покажеме и доминација бе мајка му стара. На што личеше тоа што не пикнаа во нашиот шеснаесетник од 45та до 55та мин? Да е против Реал или некој друг европски гигант ќе разберам, ама не против Копенхаген. Еве на пример лани кога дојде Норсјеланд во Торино им треснавме три комада во прво полувреме на брзина и уште еден во второ и со 4 ги пративме назад во Данска без полушанса да им овозможиме. Зошто не победивме така убедливо и денеска? Не е во ред тоа и мора да се подобри Јуве во ЛШ, зашто искрено на ништо не личи.

А и ќе те замолам да не го мешаш пак навивањето, затоа што и со 6 порази да си оди од ЛШ јас (а верувам и сите овде) пак ќе навивам, тоа не се доведува во прашање.

Нема да се мешам многу за срам било, не било срам. Ама пак ако ви текне како ја помина групата Интер кога станаа Европски прваци, ќе ви стане јасно дека сепак најважно е некако да се квалификуваш и да одиграш машки и цврсто во нокаут фазата.Така да и со бод од Истамбул да се вратат момците ќе бидам онака презадоволен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom