Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е бедно да оствариш една победа и да продолжиш понатаму.Едноставно таков им е стилот на Јувентус.
Јувентус уште од сега може да слави,лесно ќе биде во Турција со Галата..
Лесно нема да биде сигурно, овие Турчаците ќе напаѓаат од почеток , се зависи од тактиката на Конте сега, се плашам да не се затвори да се брани.. тоа би било играње со оган. Инаку да се пофалам ќе ја гледам у живоа дрим кам тру...
Лесно нема да биде сигурно, овие Турчаците ќе напаѓаат од почеток , се зависи од тактиката на Конте сега, се плашам да не се затвори да се брани.. тоа би било играње со оган. Инаку да се пофалам ќе ја гледам у живоа дрим кам тру...
Седи со навивачите на Галата, ама обавезно да носиш дрес на Јуве
Седи со навивачите на Галата, ама обавезно да носиш дрес на Јуве
Не се срами ако немаш, ќе те опремиме ние со дрес,шал,капа.тренерки,завој....
Наполи : 9 бода. и сеуште не се пласирани и сигурни за пласман
Јуве : 6 бода, и треба само бод во Истамбул.![]()
Работите кои поминале не може да се вратат и да се поправат, мора да гледаме напред, а Јувентус уште првата утакмица влегоа опуштени и започнаа непотребно да губат бодови, се надевам нема да им се удри тоа од глава.Бедно е бидејќи ова е една од најслабите групи ...
Другар во катастрофа група се мачиме. Погледни ги Реал со 10 играчи ги победија Галата 4-1, а нагости ги помочаа 1-6. Исто така ги растурија и Копенхаген, а ние факт е дека се мачевме. Не ги потценувам вооошто едноставно не може тим од Данска вакви проблеми да му прави на италјански гигант. Срамно е тоа.
Не сакам да испадне, туку да се бори за секоја топка, да не си игра курташак... Како што кажаа Реал се прошета во групава, а ние со само ЕДНА ПОБЕДА би се пласирале понатаму (ако изиграме х во Галата) .. ЕЕЕЕЈ не ти е малку срамно да речеш мојот клуб во ваква бедна група оствари само 1 победа и продолжи понатаму ?
И лани на сличен начин ја пројдовме групата.Не го спредувај Јуве со Реал,ова е Италијанска екипа и во минатото знаеле да играат вака,како што ти кажаа погоре Јувестајл на поминување група.Играат колку што им треба,иако тоа во два наврати скапо ги чинеше.Подобар противник бевме и во првиот меч со Копенхаген и против Галатасарај,али едноставно реализацијата ни беше катастрофа.
Не играат сјајно Јуве во групиве тоа е факт,али и не се согласувам со твоето мислење дека не заслужија да идат понатаму,кој заслужи повеќе Галатасарај?.
Може ќе се сложам со ова,ако не успеат Јуве да извадат бод во Истанбул.Се е во нивни раце,сами си одлучуваат.
Не беше ова за тебе наменето.
Јас сум бил за клубов и кога испадна во втора лига,сум ставал сателитски за да пратам Серија Б и воопшто не сум се каел,ниту ми било срамно тоа.И БЕЗ ПОБЕДА у групава да поминеше понатаму,немаше да ми биде ништо срамно.Јебига играле лошо и тоа е тоа,битно поминале.За мене успехот на клубот е најбитен,а не како играле
Точно е дека во оваа група се очекуваше многу повеќе од Јувентус,а не во последно коло да си ја решава судбината,али боже мој,што е тука е.