- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.430
- Поени од реакции
- 7.239
сопкаст да не има случајно?
sop://broker.sopcast.com:3912/143529
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сопкаст да не има случајно?
Никако не сум задоволен и за тоа пред се е крив Конте. Денес дури сфатив дека не се играчите криви туку искрено Конте не знае да постави игра во натпревар од ЛШ. Не зборувам за формациската поставеност, туку за насоките и правците кои Конте треба да им ги даде на играчите пред натпреварот, а очигледно тоа го прави лошо или воопшто не го прави. Агресивноста денеска ни ја нема никаде ни во нападот ни во одбраната. Играчите во дуел влегуваат исплашено, а напаѓачите воопшто не вршат никаков пресинг. Многу губиме овде. Имавме среќа што се изглупира тој играчот на Копенхаген, Јакобсен мислам дека си викаше инаку немаше ни да водиме.
Како што гледам Реал со 10 играчи игра. Да бидам искрен, можеби ќе звучам и ептен критички настроен, ама со ваква игра не заслужуваме да ни одговара нерешено во Турција. Можеби и подобро ќе биде за тимот да израсне, Галата да победи во Мадрид.
Во секој случај мора да постигнеме уште еден гол, инаку тешка работа.
На кого му е гајле за шмекот на играта и за тоа како играл клубот.Што ви е на вас бе...Истото и јас го мислев, бидејќи со нерешено премногу ќе играме затворено ќе се изгуби шмекот на играта и дефанзивно ќе се ориентираме и нема да се залагаме да бидеме борбени ...Али како што тргнало ми мириса на наместена Реал, знаејќи го фактот дека со нашата денешна победа они го загарантираат својот пласман даље ..
Очекувам хет трик на Карлито или на Љоки евентуално... резултат од 4,5-0
На кого му е гајле за шмекот на играта и за тоа како играл клубот.Што ви е на вас бе...
Не сум навивач на Барса,па да барам играат фудбал за очи.Како фан на Јуве,сакам да поминат даље,како знаат и умеат.
Ма немој бе? Тебе ти се допаѓа ова што го гледаш, како еден беден Дански тим на 1-0 не притисна и ни израмни и сега на 3-1 пак го прави истото? Како мали деца се играчите на прекини, катастрофални.
Многу ги потценуваш Данциве,Копенхаген годинава во ЛШ е далеку од беден тим.Не е ова Ливорно,па да го набуташ у шеснеасетник и да си играш као сакаш.Точно е дека премногу простор им се остава,и дека не игра Јуве на потребното ниво,али заради еден меч,да сакаш омилениот тим да ти испадне од ЛШ ми е nonsense
Многу ги потценуваш Данциве,Копенхаген годинава во ЛШ е далеку од беден тим.Не е ова Ливорно,па да го набуташ у шеснеасетник и да си играш као сакаш.Точно е дека премногу простор им се остава,и дека не игра Јуве на потребното ниво,али заради еден меч,да сакаш омилениот тим да ти испадне од ЛШ ми е nonsense
Другар во катастрофа група се мачиме. Погледни ги Реал со 10 играчи ги победија Галата 4-1, а нагости ги помочаа 1-6. Исто така ги растурија и Копенхаген, а ние факт е дека се мачевме. Не ги потценувам вооошто едноставно не може тим од Данска вакви проблеми да му прави на италјански гигант. Срамно е тоа.