Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не се за потценвање за местена утакмица против Галата .... Ние одиме понатаму то мие одамна јас уште групата ко ја извлекоја се знаеше Реал и Јуве понатаму

Најдобриот дел е што првиот меч го играме дома со Копенхаген, а овие во мадрид. Математиката тука е јасна победа. Ако излези се како шо треба ќе си одиме на досадно 0-0 и ќе чекаме контри во цариград инаку ќе потиме.

Има некој заинтересиран за Галата-Јуве да се гледа у живо ? o_O .. Автобус има секојдневно 50еу повратна.. 45 карта 25 членство ( за тие што немаат ) 120 еу , плус нешто за јадење ... Кој ќе прави друштво момци ?

Има некој заинтересиран за Галата-Јуве да се гледа у живо ? o_O .. Автобус има секојдневно 50еу повратна.. 45 карта 25 членство ( за тие што немаат ) 120 еу , плус нешто за јадење ... Кој ќе прави друштво момци ?

Ме замисли :)

Ама за во Истамбул треба да се наоружаме до заби :D

или да одиме undercover :D

Баш ми се идеше ама пак во истамбул човек да се замисли дали ќе се врати жив у пм. У некоја наредна прилика во Торино обавезно ќе пишам тука ако има заинтересирани ќе се организираме и ќе идеме.

attachment.php

^Ова истото се случи лани против Парма кога му покажа со рацете на Вучко да направи финта, овој го послуша ја загуби топката и веднаш во контра ни израмнија 1-1. Сепак мора Касерес да има прегледност дека имаше тројца играчи на Реал во таа зона и дека со лева нога тешко ќе погоди свој играч, кој дури и да го погоди ќе биде во тешка ситуација.

Баш ми се идеше ама пак во истамбул човек да се замисли дали ќе се врати жив у пм. У некоја наредна прилика во Торино обавезно ќе пишам тука ако има заинтересирани ќе се организираме и ќе идеме.

Кај спомнав дека е ризично можи ќе имаше кандидати :D

Многу џавка и Конте,губиш концентрација некој вака да ти труби у ситуација у која треба брзо и ефикасно да реагираш.

Со навивачите на Јувентус да одиш е стварно преопасно .Плус тоа наместо да гледаш ,седиш и уживаш во натпреварот треба да скокаш и да ја мрдаш устата додека не знаеш италјански .
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 20:12 ---
Каа ние да сме од Мадагаскар па да не знаеме што се случува во тиа ненормален стадион на ненормални навивачи .

Кога веќе ги разгледваме

Исто и Барза остава зад него простор за Роналдо, можеше да трча подиректно кон голот наместо да го сечи патот кога веќе го гледа Бонучи дека презема работа. Муабетот е дека и тој треба да е свесен за позициите на Касерес и Роналдо.
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/11/05/Ronaldo1.gif

За вториот некако неприродно ми е како лесно летна Аса на дриблингот
http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/11/05/Bale2.gif

Како и да е не е место да се бара индивидуална вина бидејќи цел тим се опушти 10минути.
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 20:13 ---
Со навивачите на Јувентус да одиш е стварно преопасно .Плус тоа наместо да гледаш ,седиш и уживаш во натпреварот треба да скокаш и да ја мрдаш устата додека не знаеш италјански .
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 20:12 ---

Каа ние да сме од Мадагаскар па да не знаеме што се случува во тиа ненормален стадион на ненормални навивачи .

Можи некој ќе се излажеше :D

Кој си клава трн во здрава нога да оди во Турција. А можеме да се собериме и тука во градовите, никогаш нема гледано заедно да се видиме шо луѓе сме. :D

Па ајде да се собереме за со Наполи... Не е тешко а има и време да се организираме, И под еден услов, т.е мора да дојде Нигас :icon_lol:

Тоа може да биде тајна долго време :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom