Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Конте се изјасни за последните шпекулации дека можно е после СП да стани селектор на Италија:

“Penso che qualcuno mi vuol mandare via dalla Juventus con queste voci (ride ndr.). A parte tutto ora alla Nazionale c’è l’uomo giusto al posto giusto, poi dopo non so quello che succederà ai mondiali in Brasile, deciderà chi di dovere il possibile successore di Prandelli. Per quanto mi riguarda ho un contratto in essere con la Juventus e sono felicissimo di tutto questo
линк

„Јас мислам дека пуштајќи ги овие шпекулации, некој сака да ме испрати подалеку од Јувентус (се смее). Во моментов во репрезентацијата е вистинскиот човек на вистинското место, а после СП не знам што ќе се случи, најверојатно челниците ќе си изберат тренер кој им одговара како замена за Прандели. А кога се работи за мене, јас имам договор со Јувентус, и сум многу среќен поради сето тоа!“..

Конте е цар. Ги шета медиумиве како што ќе му текни :)) Браво Мистер!

Јас сум сигурен дека додека Конте не освои се што е можно не се оди од овде. Исто сум сигурен дека ако го направи тоа ќе посака и да го повтори. Тој е победник длабоко во душата, што е најголемата причина за враќањето на Јуве на високо ниво.

Јас сум сигурен дека додека Конте не освои се што е можно не се оди од овде. Исто сум сигурен дека ако го направи тоа ќе посака и да го повтори. Тој е победник длабоко во душата, што е најголемата причина за враќањето на Јуве на високо ниво.
И јас го мислам тоа. А Управава не смее да дозволи да го изгуби. Според мене веднаш Ањели и Марота треба да му спакуваат еден 5 годишен договор со 4-5 милиони плата, со тенденција на резултатите да се зголеми. Зошто тој сепак е темелот на тимов.

:D
1239817_10150316326024986_1967474562_n.jpg

Читав нешто дека Ѕунига можел дури во Јануари да замине како слободен играч од Наполи, а башка и Марота во едно интервју кажа дека главна цел во зимскиот преоден рок му биле токму тој и Наинголан. А во меѓувреме ќе ја следел ситуацијата со Чави Алонсо и неговиот престој во Мадрид

Уште 2 настапи на Буфон за репрезентацијата и ќе се израмни со Канаваро по бројот на настапи :pipi:

Читав нешто дека Ѕунига можел дури во Јануари да замине како слободен играч од Наполи, а башка и Марота во едно интервју кажа дека главна цел во зимскиот преоден рок му биле токму тој и Наинголан. А во меѓувреме ќе ја следел ситуацијата со Чави Алонсо и неговиот престој во Мадрид

Уште 2 настапи на Буфон за репрезентацијата и ќе се израмни со Канаваро по бројот на настапи :pipi:

Зунига го продолжи договорот со Наполи до 2017 или 2018 не се сеќавам добро. Кажаа пред неколку дена на Раи.

Луческу изјавил дека Јувентус ќе игра финале оваа година во ЛШ. Колку што знам, дедово ретко греши во своите проценки :D

Хахах, стварно од кај го најде потписов :ROFLMAO: ?

Сигурно не мислев дека од meebit си го препишал, ама поентата ми е каде на кајгана ?

Или сакаш да го скриеш авторот на ова дело или веќе го нема овде :cautious:...

Сигурно не мислев дека од meebit си го препишал, ама поентата ми е каде на кајгана ?

Или сакаш да го скриеш авторот на ова дело или веќе го нема овде :cautious:...

Авторот е уште активен на форумов, ама несакам да го откријам, ако сака самиот нека се јави, ако не никому ништо :X3:

Башка и Марота убаво се совпаѓа со реченицата
bth_trollface.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom