SinisteR.
Is this your homework Larry?
- Член од
- 10 јуни 2011
- Мислења
- 2.826
- Поени од реакции
- 7.047
според последните информации конте го блокирал трансферот на ква ква останува кај нас
све блокира Конте,ко грција се напрај

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
според последните информации конте го блокирал трансферот на ква ква останува кај нас
Пари се во прашање, управата сака трофеи ама кога ќе им се спомнат $ одма забораваат се.Затоа е тука Конте да ги потсети за што е дојден во Јуве.Ме плаши само Кваљарела да не почне да се мрсулави лигави зошто не игра па да си го лади и да прави пакости.По мило ќе ми беше Матри да остане зошто беше поскромен од Ква и не креваше галама кога е на клупа.Нешто почнува да ме клава во мисла, на неколку пати читаме како Конте блокирал ова она. Шо се случува во управата бе толку немаат стратегија шо да се прај па мора Конте да интервенира. Пресојте за Матри и Џак изгледаја како управата да му работела зад грб. Испаѓа како да се караат како мали деца или пак доста вешто се заебаваат со сите.
Како и да е реков дека голема грешка ќе биди тотална промена во нападот и дека прифаќам само еден да си оди на 2та донесени. Ако Љоки не го бива барем Ква Ква ќе покрива некое време.
Нешто почнува да ме клава во мисла, на неколку пати читаме како Конте блокирал ова она. Шо се случува во управата бе толку немаат стратегија шо да се прај па мора Конте да интервенира. Пресојте за Матри и Џак изгледаја како управата да му работела зад грб. Испаѓа како да се караат како мали деца или пак доста вешто се заебаваат со сите.
Како и да е реков дека голема грешка ќе биди тотална промена во нападот и дека прифаќам само еден да си оди на 2та донесени. Ако Љоки не го бива барем Ква Ква ќе покрива некое време.
Го блокирал трансферот на Ква,а за Матри кој ни беше 100 пати покорисен ташак.Стварно мислите дека Конте има право на некакво вето?Абе еден Фергусон и Мурињо немале такви привилегии,што решава управа тоа и ќе биде.Нека биде среќен бар за транфери ако го есапат колку-толку.
Не дека не е Маркизио подобар од Погба во дефанзивните задачи, но сепак нападите на Лацио им се состоеја во шутеви од далечина, поточно играа на кикс на Џиџи Буфон со долги топки. Тоа им беше разработена тактика од Петкович, согледувајќи ја нивната сосема поинаква игра на Супрекупот.Јас мислам дека во саботата против Лацио го почувствувавме отсуството на Маркизио. Не се сеќавам во некој натпревар толку многу простор на имал противникот за удари од далечина. Колку и да е далеку, сепак опасни ситуации имаше, од една дури и гол примивме. Погба е одличен, не велам не, ама Маркизио и те како ни е уште многу важен играч во покривањето во средината.