Vartolu
The Infamous Mobb
Конте се изјасни за последните шпекулации дека можно е после СП да стани селектор на Италија:
„Јас мислам дека пуштајќи ги овие шпекулации, некој сака да ме испрати подалеку од Јувентус (се смее). Во моментов во репрезентацијата е вистинскиот човек на вистинското место, а после СП не знам што ќе се случи, најверојатно челниците ќе си изберат тренер кој им одговара како замена за Прандели. А кога се работи за мене, јас имам договор со Јувентус, и сум многу среќен поради сето тоа!“..
Конте е цар. Ги шета медиумиве како што ќе му текни
) Браво Мистер!
линк“Penso che qualcuno mi vuol mandare via dalla Juventus con queste voci (ride ndr.). A parte tutto ora alla Nazionale c’è l’uomo giusto al posto giusto, poi dopo non so quello che succederà ai mondiali in Brasile, deciderà chi di dovere il possibile successore di Prandelli. Per quanto mi riguarda ho un contratto in essere con la Juventus e sono felicissimo di tutto questo
„Јас мислам дека пуштајќи ги овие шпекулации, некој сака да ме испрати подалеку од Јувентус (се смее). Во моментов во репрезентацијата е вистинскиот човек на вистинското место, а после СП не знам што ќе се случи, најверојатно челниците ќе си изберат тренер кој им одговара како замена за Прандели. А кога се работи за мене, јас имам договор со Јувентус, и сум многу среќен поради сето тоа!“..
Конте е цар. Ги шета медиумиве како што ќе му текни