Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е кога го гледам Лихштајнер како централен дефанзивец. Што сакате кажете за Исла дека бил подобрен, дека не знам што друго, ама швајцарецов е цар. Не е тој за централен дефанзивец и иако мислам дека Конте го игра таму поради тоа што сеуште им дава одмор на репрезентативците, според мене треба да го врати на неговата природна позиција да го гледаме како турка и турка напред се додека може. Исла каков играч нека сака да биде, Лих си е Лих и јас го сакам тој да продолжи да биде тоа што беше до сега. После се што направи за Јуве, не заслужува да биде седнат на клупа заради некој како Исла кој никогаш не покажал зошто треба да го носи овој дрес.

Најважно е да поминеме без повреди, турниров не е важен, играме со 2 постава. Второто сакам да го видам Мирко како ќе изигра во тандем со Љоренте или Тевез.

А зашто не го игра Касерес таму место Лихт, тоа не ми е ама ич јасно .. Касерес солидно може да покрие и Лихт да си игра природна позиција, или коа веќе му дава шанса на Исла, стај го Касерес ЦБ нека игра
--- надополнето: 1 август 2013 во 07:15 ---
Боже сачувај каков анти-талент е овој Пелусо ....

А зашто не го игра Касерес таму место Лихт, тоа не ми е ама ич јасно .. Касерес солидно може да покрие и Лихт да си игра природна позиција, или коа веќе му дава шанса на Исла, стај го Касерес ЦБ нека игра
--- надополнето: 1 август 2013 во 07:15 ---
Боже сачувај каков анти-талент е овој Пелусо ....

Немој да ми речиш дека Пелусо е крив за голот. Прво Мароне ја изгуби топкат ако на слепец од нозе му ај зедоја :D , после исла го летнаја ко дете мало.

Тевез беше неверојатен во второто полувреме, Љоренте делуваше некако изгубено се гледа дека уште во ритам не е и плус игравме со резерви скоро тоа е то :)

Жал ми е што изгубивме на пеналите бидејќи победникот оди на Реал/Галакси, а баш сакав да го гледам Јуве против Реал.

А од натпреварот може да се каже дека сум доста задоволен. Главни минуси се за среќа оние кои не верувам дека ќе поделат 10 настапи сезонава. Мароне и Пелусо. Овој првиот загуби неколку топки, меѓу кои беше и онаа кога примивме гол. Пелусо се постави аматерски спрема оној кога ни даде гол, а подоцна уште еднаш се постави катастрофа кога Сторари одбрани, згреши додавање каде што имавме среќа што оној промаши. Исла во второто играше далеку подобро и добива позитивна оценка. Видал одличен, а истото важи и за Асамоа кој не играше многу добро во првото ама во второт беше одличен.

Тевез (y)(y)(y) со секоја помината минута играше се подобро и подобро. На почетокот беше малку загубен, ама после тоа ме импресионираше.

Љоренте имаше лош натпревар, што повеќе ме убедува дека не смееме да ризикуваме со продажба на Вучинич. Тоа не смее да дојде во предвид.

Ау, ќе заборавев за малку. Огромен плус за Огбона, во кој гледам играч со голем квалитет од централна одбрана покрај 3цата што ги имаме. Ќе има Конте главоболки кој да бира, ама од позитивната страна е тоа.

Море морееееее Огбона Ѕвериште .... :cuc:

Се успав :coffee:

Што по ѓаволите сум пропуштил...? Ештон го играл натпреварот на животот, Огбона - Новиот Турам, Тевез (y), Мароне и Пелусо :facepalm:.

Дајте ги головите да ги видам.
--- надополнето: 1 август 2013 во 08:01 ---
Едит - Најдов

Пирло утна пенал,редно време е да се избричи:)

А сега готово ли е со купов или ќе има уште еден натпревар? Mислам дека понапред некој така пиша или пак ја грешка сум прочитал. :)

Се игра на 3-ти, со поразениот од РМ - ЛАГ. Зависно од тоа дали ќе се победи на овој натпревар, ќе се одигра уште еден, на 6-ти, за 5-то или 7-мо место.

Чисто ме интересира, од кај го откопале ОВА нашиве порталчиња?

Ќе го бараат Агуеро, па уште и за 40 милки? Ма немој, ви се молам.:eek:

Чисто ме интересира, од кај го откопале ОВА нашиве порталчиња?

Ќе го бараат Агуеро, па уште и за 40 милки? Ма немој, ви се молам.:eek:

:pos::pos: Македонска работа, што сакаш повеќе...

Го има и на некоја италијанска, juvenews.eu.
Изгледа интересно, ама има остварливост од 0%, бидејќи нема теорија да се фрлат толку пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom