^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Глејте Меси шо прај... како е можно секој меч да постигнува минимум 2 гола...? Не ми е јасен. Нашиве појма немат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глејте Меси шо прај... како е можно секој меч да постигнува минимум 2 гола...? Не ми е јасен. Нашиве појма немат.
Не се палете одма, тоа не без копачка... туку и без нози требаше да го даде.
Oва беше последното мое мислење за Maтри против киево и си стојам на то.Точно дека бев да го задржат летото ко имаше муабети дека ќе го давале негде (за Милан ми се чини се збораше) ама после уште од првите утакмици и во првенство и во групата во лш се појќе и појќе ми одеше на нервиИначе да не цитирам и други од погоре,не е Матри најдобар финишер сезонава,то е Кваљарела и заслужува поголема минутажа и старт од прва минута пред Џовинко.
А за Матри освен во таја една акција кај шо го напрај то шо се очекува да го прај и за шо зема пари,во другите акци беше скоро незабележителен
Знаете кој фали ? - Трезеге
Шала на страна, само едно ке кажам. Како може бе, навивате за Јувентус, душа давате за овој клуб и од горе ги реметите, ги пцуете ги колните, а Матри следната ако даде гол се радувате? Зошто се радувате, пцујте го да си оди, не сте ми јасни ич, наместо да ги бодриме играчите било кој од нападот или одбраната.
Знаете кој фали ? - Трезеге
Шала на страна, само едно ке кажам. Како може бе, навивате за Јувентус, душа давате за овој клуб и од горе ги реметите, ги пцуете ги колните, а Матри следната ако даде гол се радувате? Зошто се радувате, пцујте го да си оди, не сте ми јасни ич, наместо да ги бодриме играчите било кој од нападот или одбраната.
Така е, сите сме навивачи од пред фарсополи, тоа значи добри 10 години гледаме фудбал и навиваме за Јуве а сеуште како деца мали сме![]()