Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Глејте Меси шо прај... како е можно секој меч да постигнува минимум 2 гола...? Не ми е јасен. Нашиве појма немат.

Глејте Меси шо прај... како е можно секој меч да постигнува минимум 2 гола...? Не ми е јасен. Нашиве појма немат.

Море Меси е будала, нашиве се паметни, играј си курот на терен на крај пак плата ќе си добиеш(y)
Матри - :гомце:
Вучинич - :гомце: и пол
Џовинко - :гомце::гомце:
Ква - :гомце:
Бендтнер - :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:.......
Анелка - Ќе има време и тој да добие :гомце:, сепак ова му беше прв натпревар во Серија А.
А кога ќе се сетам како дркавте на тоа како Матри и Вучинич се враќаат во форма... која пуста форма бе, сите се гомно до гомно во нападот, кога ќе им текне играат маме им ебам
Касерес, Бонучи и Барѕаљи денеска беа на ниво и пол, посебно првиот, срце остави на терен, ама за кого, за куртонине во напад? :(

Пред 2 дена Матри бог, 6 гола на 6 натпревари а сега не чини. Не знам зошто плукате по него кога знајте дека тој му е капацитетот. Па уште читам ќе летала главата на Конте, уживајте си, лигата е наша, видовте дека со Селтик едвај екипа склопивме така да сега не очекувајте до крајот на сезоната да дадеме 100% во Серија А, одиме да освоиме ЛШ. ;)

Ја убаво зборев пред неколку дена за Матри, а вие одма се попаливте...
Не се палете одма, тоа не без копачка... туку и без нози требаше да го даде.

Убаво си рековте горе, толку им е капацитетот. Зошто се вели класа си е класа? И ко е у најгадна форма, ќе се појави некаде и ќе погоди... а не пак ко ќе влезе у форма.

Незнам кога ќе сфатат управата дека ни треба напаѓач. Абе подобро Del Piero да го задржаа, 100 пати ќе имавме подобар напад. Глупа управа, а не тука ми го величите Марота. Убаво понекад да се зема играчи за ефтини цени, ама не секогаш.

Иначе да не цитирам и други од погоре,не е Матри најдобар финишер сезонава,то е Кваљарела и заслужува поголема минутажа и старт од прва минута пред Џовинко.
А за Матри освен во таја една акција кај шо го напрај то шо се очекува да го прај и за шо зема пари,во другите акци беше скоро незабележителен
Oва беше последното мое мислење за Maтри против киево и си стојам на то.Точно дека бев да го задржат летото ко имаше муабети дека ќе го давале негде (за Милан ми се чини се збораше) ама после уште од првите утакмици и во првенство и во групата во лш се појќе и појќе ми одеше на нерви

Знаете кој фали ? - Трезеге :D

Шала на страна, само едно ке кажам. Како може бе, навивате за Јувентус, душа давате за овој клуб и од горе ги реметите, ги пцуете ги колните, а Матри следната ако даде гол се радувате? Зошто се радувате, пцујте го да си оди, не сте ми јасни ич, наместо да ги бодриме играчите било кој од нападот или одбраната.

Шала на страна, само едно ке кажам. Како може бе, навивате за Јувентус, душа давате за овој клуб и од горе ги реметите, ги пцуете ги колните, а Матри следната ако даде гол се радувате? Зошто се радувате, пцујте го да си оди, не сте ми јасни ич, наместо да ги бодриме играчите било кој од нападот или одбраната.

се радувам кога кога матри и вучинич дават гол и е во форма за да се излаже некој клуб дека се добри и да ги купи

Така е, сите сме навивачи од пред фарсополи, тоа значи добри 10 години гледаме фудбал и навиваме за Јуве а сеуште како деца мали сме :X3:

Така е, сите сме навивачи од пред фарсополи, тоа значи добри 10 години гледаме фудбал и навиваме за Јуве а сеуште како деца мали сме :X3:

Абе браат сериозна е работава сеа. Ја навивам од 2002 (финалето со Милан у ЛШ). И се радувам на секој гол, мада тоа ни се играчите тоа можат, на секој гол што ке го даде играч на Јуве се радувам и ке се радувам, е сеа ние ного ја тупиме со критики. :)

Прва утакмица што ја гледав на Јуве беше на гости против Парма,незнам колку заврши памтам едино како Ван Дер Сар ја боксуваше секоја втора топка,а татко ми го пцуеше :D.Најверојатно никад нема да бидеме на ниво на оној Јуве од пред 2006,али уште има простор да се напредува,вакви напаѓачи ни на платен список не би биле у оној стар Јуве каде еден Дел Пиеро знаеше да грее клупа,а за тоа што немаме асални резерви за крилните бекови тоа е уште еден голем минус.

Ама не, најинтересното е кога даваат изјави дека не ни требаат нови засилувања ( Се мисли за во нападот ), и кажуваат како тоа Јувентус е еден од најефикасните тимови во Италија. Жити се, па да не им е средината и одбраната тикви што ќе дадат некој гол... Пирло на еден натпревар и кога не е во форма што топки им дава овие преку гол шутираат, де во голман, де кај корнер знаменцето итн...Едвај чекам да дојде Јуни па да видам како Вучинич, Матри и Џуџено греат клупа.
Пепе пак се повредил, штета изгубивме уште еден играч кој игра со срце за тимот, како ли не се повредеа гнидиве во нападов па барем ќе гледавме како Белтраме и другите младинци ги кинат мрежите низ Италија.

Златна канта се даваше на новајлија во некој клуб или на било кој играч? Ако е на било кој, тогаш дефинитивно истата треба да оди кај Вучко. Сезонава, според мене тој е најголемото разочарување. Минатата сезона не даваше многу голови (што се очекува од еден напаѓач) ама барем се бореше на теренот за секоја топка, асистираше, ги разигруваше соиграчите. Сезонава ја игра како најголема флегма. Буквално оди по теренот, секоја примена топка му отскокнува два метри во воздух, секој обид за продор му завршува со загубена топка или ненавремено додавање, одигрува некои пети ко да игра со другарите во маало. Со еден збор,:гомце:. Понезаинтересиран играч јас немам видено во Јуве.

опааа глеам кукате по Џовинко ваков бил таков бил јас усте коа дојде викав не сакам да го видам ни на клупа не пак на терен фан на милан во екипа не ни требит нека оди кј сака за матри и за нападов ќе речам едно треба ремонт никој да не остани да се врати Имобиле Љоренте да се даде шанса на Белтраме и некој од примавера во среднот ред да се појацаме нема смисла со овие 4 играчи Маркизио Видал Пирло и Погба,,, мора да се донесат замени во одбраната да се доведат замени за киелини Киелини Бонучи и Барзагли но и за бековските позиции...

Дечки дај бе смирете се нека не ни се ситат од другите фан групи. Натпревари се губеле и ќе се губат, битно е да се продолжи со добро темпо во следните дуели.
За играчите знајме кај чкрипи најмногу, ама па и негобива плукање требало не требало. Матри вчера небеше толку лош колку шо немаше поддршка од средината (а и од Вучиниќ) каде сите беа како успорени снимки. Одбраната солидна ко секогаш.
Белки ќе научи Конте дека неможи еден играч да изигра 3 врвни натпревари во една недела.

Очекуван пад, неможит три утакмици во 7 дена да се изиграат како ништо да небило, против Селтик душа остадоја на терен, а имаја само 3 дена за одмор, уште мускулите сигурно ги болеле од Шкотска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom