Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Oд кај сево ова ? o_O

Од врски бато. Дури денес излезе веста во весницита оваа :)),
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 17:32 ---
Конте најдобро знае зошто така... не згреши за Красич, а верувам дека не греши и за Елија.

Патем, еве денеска Кваља ќе игра во првиот состав, шо значи оди све според формата на фудбалерите.

20e5ba73ba.jpg
50135b1686.jpg

Најверојатно ке бидат Дел Пиеро и Квајарела во првата постава а Мароне и Џакерини на средина оти и видал на последниот тренинг пријаву повреда :/

Еве уште една можна
4 minutes ago

Сите се исти, само нападот е различен.

405524_363763553652888_111727152189864_1382113_1295718288_n.jpg

Лихштајнере премногу офанзивен треба да го врати малце назад а Џакерини место Естигарибија според мене

Тууу Конте има голем проблем со играчите - има премногу играчи што се во форма а малку место за во 1 тим ... Иначе на 00:15 парола DANZA KO-ARTURO :vozbud:
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 18:30 ---
Лихштајнере премногу офанзивен треба да го врати малце назад а Џакерини место Естигарибија според мене

Aбе не сфаќате вие дека Џакот не е за крило ? Секогаш когра игра АМЦ (зад напаѓачите) најдобро се снаоѓа и дава голови, така беше со Аталанта и со Рома ..

Тууу Конте има голем проблем со играчите - има премногу играчи што се во форма а малку место за во 1 тим ... Иначе на 00:15 парола DANZA KO-ARTURO :vozbud:
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 18:30 ---

Aбе не сфаќате вие дека Џакот не е за крило ? Секогаш когра игра АМЦ (зад напаѓачите) најдобро се снаоѓа и дава голови, така беше со Аталанта и со Рома ..
Муабетот ми беше кај и да игра е подобар од Естигарибија во моментов !

Во торино интензитивно паѓа снег, вработените на Јувентус Арената, ги преземаат потребните мерки за вечерашниот меч, од тутто јуве смируваат дека утакмицата не под знак прашалник и дека се превземани сите непходни мерки за да се одигра натпреварот ќе види ме што ќе се случи

Во торино интензитивно паѓа снег, вработените на Јувентус Арената, ги преземаат потребните мерки за вечерашниот меч, од тутто јуве смируваат дека утакмицата не под знак прашалник и дека се превземани сите непходни мерки за да се одигра натпреварот ќе види ме што ќе се случи

404610_235836533165252_118273131588260_587091_828584205_n.jpg

Абе какво откажување види каков е :love:

423590_242856035788778_1293866360_n.jpg
Паѓа снег во Торино, но теренот е покриен и вклучени се 27 километарските греачи под теренот - нема никаков ризик од откажување на мечот!

FORZA RAGAZZI !

Какво одложување бе,не сме ние Наполи :D....Башка кога можевме да играме со Лех Познан на таков снег,сеа ова не е ништо.

^^^^
Побрзо за една минута со муабетот за Наполи.Можеше и Јувентус со одложување како Наполи, ама не се пичкарска екипа :)

Матрииии :eek:

Цццц, што досуди малоумников. Наместо предност даде фаул на 45 метри.

Само едно нешто имам да кажам.
Барѕаљи!!!:cuc:

Едит:Матрииииииииииии:vozbud: тоа се бара :)

доминирај! у стилот на гробари,да влезеше она на Матри или на Естигарибиа да ја глеавме мирно до крај,вака ќе мора уште еден у второ,стариот проблем реализацијата.

Браво за дечките. Едноставно си везат по теренот иако требаше макар уште 1 гол али што е тука е . Сега второ еден брз гол и до крај да гледаме мирно. Мислам дека Видал треба да излезе пошто е деконцентиран некако се гледа,доста топки згреши а и фаули прави а има жолт.Маркизио ИН!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom