Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама сме расипани!!! Видете шо му напрајвме на чупето.
![]()
Една слика вредна МИЛИОН зборови
--- надополнето: Oct 30, 2011 10:18 AM ---
Дечки честито победа и нека продолжи Јуве да гази ... Само неколку работи ќе прокоментирам ... Сеуште имаме СЛАБА реализација ... Многу се накурчив при 1-2 Маркизио искочи сам пред кастелаци и лево го имаше Матри и чист и празен гол он ми го лобува грдо и после бара пенал ... Второ, Дедо Перо кога излезе сам како ја шутна мислев дека некое бебенце шутира ... Дефинитивно спор е .. Трето, шансата на Естигарибија .. Абе како истрча напред ко брзи воз беше али ете ја спаси кастелаци со левата нога и за некое чудо немаше ни корнер од таа акција ... Ова се ТРИ чисти ситуации кои врвни напаѓачи треба да ги искористат ...
8,5 koef.Со Интер пак ги играм 2-2 3+ ама сингл![]()
Во наполи ќе биде тешко многу мотивирано играат против големите екипи исто така на домашен терен, ќе биде многу, многу тешка утакмица!Мора сега и Наполи да го победиме и да му вратиме за последниве години бидејќи не памтам да сме го победиле ... Дури 2 утакмици убедливо со 3-0 сме губеле на гости кај нив од 2006 па навака ....
Во наполи ќе биде тешко многу мотивирано играат против големите екипи исто така на домашен терен, ќе биде многу, многу тешка утакмица!