gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Едиствено казнет беше Дуду претходната сезона за една прилично и мала глума... со 3 меча суспензија!Брат тоа само на Јувентус може да му се случи, на никој друг !!
ТОа беше... не нормална работа... да се казни играчот така... со оглед дека во Арсенал глумењето се случува еднаш на 15 меча а во другите клубови посебно од страна на играчи како Снајперот на рома или К.Роналдо , исто така Пандев... и многу други... тоа се случува по 15 пати во еден меч... ама тоа е.

), па каже те ми дали до сеа некој од нив бил суспендиран, не знам јас
.
..додуша со твоето реплицирање се гледа твоето ниво на дискусија и сега претпоставувам повторно твојата реплика ќе биди преполна со навреди бидејќи со тоа покажуваш каква ти е културата....и шт постигна со тоа сисај демек испадна попаметен или дека си во твој фан клуб си семоќен??..ако толку се разбираш врати ми со конкретни аргументи а не да навредуваш и да се глупираш(и не ти личи на годините)..и кој ќе ми забрани да влегувам во другите фан клубови??.од каде заклучи дека нон стоп претсојувам во овој фан клуб??..или така си бладваш од памет??..очигледно таквите компелксаши како тебе(кои ги има во голем број во овој форум) не знаат ништо друго освен да пишуваат детски и навредливи постови за фановите на ривалските тимови!..