F
FuckYouAll
Гостин
Зашто ?
Го купија летото, освен ако не е пријавен од Дел Нери па затоа ...
Па мислам дека Наполи играше квалификации за Лига Европа и беше пријавен од нивна страна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто ?
Играчите немаат мотив да играат во овој посран куп. Според мене тоа е реалноста. Можеби пред 10, 15 или 20 и повеќе години овој куп вредеше нешто. Тогаш во него играа екипи кои завршиле 2 или 3 во своето првенство. Сега овде играат еден куп второкласни тимови (јебига лани и Јуве беше таков) кои завршиле 5, 6 или 7 во своите првенства и едноставно голем клуб како Јувентус не може да се мотивира против еден Салцбург. Вардар или Работнички да не најдат мотив против Салцбург, па ајде да им замерам. За истово на Јуве не можам да му замерам. Едноставно Јуве не припаѓа во купов и се надевам дека сезонава ќе го докаже тоа. Порано Купот на УЕФА го освојуваа Јувентус, Интер, Реал, Баерн, сега тој примат го преземаат екипи од рангот на ЦСКА, Зенит, Севиља, Атлетико... Мислам дека разликата е евидентна.Ај објасни ми зашо стоеја цело време ? не им се идеше у напад човече, не знам со гледале другите овде, јас навивав за јувентус у серија Б, ама барем сега сум искрен и реален.... не ми е поентата да убедувам било кој, паметните и искусните ќе сватат, другите само ќе продолжат да јадат Г^^НА .... али битно е да сватиш реалноста тогаш си пораснал, и се разбира да извлечеш поука дека каде што има пари, нема љубов брат...... некој спомна разлика од 95 и сега... да има разлика тогаш немаше не се ни знаеше шо е калдилница за разлика од сега кога има повеќе од било кога. Искрено ме боли К^Р со ќе јадат трици овде гледам се собрале група деца па коментираат затоа и не замерам,ќе пораснат и тие па ќе разберат што го врти светот, дали љубовта или клубот......
Имаше настап за Наполи во квалификациитеЗашто ?
Ај објасни ми зашо стоеја цело време ? не им се идеше у напад човече, не знам со гледале другите овде, јас навивав за јувентус у серија Б, ама барем сега сум искрен и реален.... не ми е поентата да убедувам било кој, паметните и искусните ќе сватат, другите само ќе продолжат да јадат Г^^НА .... али битно е да сватиш реалноста тогаш си пораснал, и се разбира да извлечеш поука дека каде што има пари, нема љубов брат...... некој спомна разлика од 95 и сега... да има разлика тогаш немаше не се ни знаеше шо е калдилница за разлика од сега кога има повеќе од било кога. Искрено ме боли К^Р со ќе јадат трици овде гледам се собрале група деца па коментираат затоа и не замерам,ќе пораснат и тие па ќе разберат што го врти светот, дали љубовта или парите......
Играчите немаат мотив да играат во овој посран куп. Според мене тоа е реалноста. Можеби пред 10, 15 или 20 и повеќе години овој куп вредеше нешто. Тогаш во него играа екипи кои завршиле 2 или 3 во своето првенство. Сега овде играат еден куп второкласни тимови (јебига лани и Јуве беше таков) кои завршиле 5, 6 или 7 во своите првенства и едноставно голем клуб како Јувентус не може да се мотивира против еден Салцбург. Вардар или Работнички да не најдат мотив против Салцбург, па ајде да им замерам. За истово на Јуве не можам да му замерам. Едноставно Јуве не припаѓа во купов и се надевам дека сезонава ќе го докаже тоа. Порано Купот на УЕФА го освојуваа Јувентус, Интер, Реал, Баерн, сега тој примат го преземаат екипи од рангот на ЦСКА, Зенит, Севиља, Атлетико... Мислам дека разликата е евидентна.
Брат изнервиран си од ремито се гледа..РАЗОЧАРАН подобро би рекол.Епа брат од 2006 па навака нема навивач на јувентус кој е задоволен од тоа што му се случува на Јуве.Имаше моменти и моменти на радост ама се на се не верувам дека има некој кој е задоволен од сите глупости кои ни се изнадесија.Сега оваа година конечно можам со сигурност да кажам дека се гледа светло на крајот на тунелов.Од месечината се гледа дека ако не играме со првиот тим ние неможеме да победиме..Ни требаат повеќе играчи како Красич кои ке се борат постојано и нема да се откажуваат пред време.Ама имај разбирање малце и трпение зашто на тимов му фалат уште многу играчи за да се направи тим спремен за европа и серија а истовремено.Неможеме со 11 души да изиграме цела сезона, мора да се прават измени.А кога се има такви дегени на клупа добро е што реми извадивме.Ама се ке си дојде на свое место наскоро.Ама без разлика на тоа, ептен е глупаво да веруваш дека јуве местел.Еве да речеме изнервиран си и не си свесен што пишуваш ама сепак голема глупост кажуваш...
Па да ти кажам право со тоа што условот за влез во овој куп е неколку места подоле на табелата од порано, тука е некаде со Интертото купот. И да, ги следам случувањата во обложувалниците и како што реков погоре, тие само зло му донесоа на фудбалот. Откога тие постојат неможе да се случи изненадување, лош ден, недоволна мотивираност на тимот итн, туку веднаш мечот е наместен за да им се удоволи на обложувалниците ширум светот.Oва нее ИНТЕРТОТО куп бе брат, овој куп носи пари ако не друго, мислиш атлетоко м не зема лани пари шо го освои ? не ми е поентата тоа како и да е.... Јувентус да играше фудбал, ќе тепаше 3:0 најмалку... се согласувам дека не им се играше ниту трчаше, ама од сосема различни причини кои предходно ги наведов. Не знам колку пратиш обложување и слично ама ако си малку повеќе упатен и искусен ќе знаеш за што зборувам.....
--- надополнето ---
Ok нека е по твоето.... Ама да си ја гледал утакмицата ќе знаеше за што зборам.... нема веза уживај.... немам намера да се контрам, сакав да го изнесам моето мислење, без разлика дали на децава овде им се допаѓа или не..... ме занима само СТАРАТА ДАМА ако чита шо коментар ќе дадеше за утакмицата, пошо он е доста реален а знам дека не ја пропуштил утакмицата .....
Играчите немаат мотив да играат во овој посран куп. Според мене тоа е реалноста. Можеби пред 10, 15 или 20 и повеќе години овој куп вредеше нешто. Тогаш во него играа екипи кои завршиле 2 или 3 во своето првенство. Сега овде играат еден куп второкласни тимови (јебига лани и Јуве беше таков) кои завршиле 5, 6 или 7 во своите првенства и едноставно голем клуб како Јувентус не може да се мотивира против еден Салцбург. Вардар или Работнички да не најдат мотив против Салцбург, па ајде да им замерам. За истово на Јуве не можам да му замерам. Едноставно Јуве не припаѓа во купов и се надевам дека сезонава ќе го докаже тоа. Порано Купот на УЕФА го освојуваа Јувентус, Интер, Реал, Баерн, сега тој примат го преземаат екипи од рангот на ЦСКА, Зенит, Севиља, Атлетико... Мислам дека разликата е евидентна.
Абе фраер, ако имаш малку разом Ќе сватеше со сакам да кажам посебно ако ја гледаше утакмицата цела.Мислиш Јувентус не може да го тепа Салзбург ? Мислиш красич не погаѓа од 3 метри ? абе ајде, не се контрај за нешо шо не го разбираш.......
Па да ти кажам право со тоа што условот за влез во овој куп е неколку места подоле на табелата од порано, тука е некаде со Интертото купот. И да, ги следам случувањата во обложувалниците и како што реков погоре, тие само зло му донесоа на фудбалот. Откога тие постојат неможе да се случи изненадување, лош ден, недоволна мотивираност на тимот итн, туку веднаш мечот е наместен за да им се удоволи на обложувалниците ширум светот.
Стара Дама е реален ама нема да каже дека мечот е наместен туку може да ги искритикува играчите кои не се заложувале или тренерот поради погрешната тактика или ненавремените измени. Мечов и мене ме изгоре во кладилница (не за многу, за 4500 ден) ама пак не мислам дека беше наместен.[/QUOT
Чисто информативно .... за влез во финале и освојување на титула земаат 3 милиона.... а за да стигнат до финале вероватно уште 2.... тоа е добра сума, по еден нов Ламбурџини за секој играч.мислиш дека Григера не сака да вози Ламбурџини ??? ама наместо од купот ќе земат пари од кладилница и исто им доаѓа.... па ти пресуди сам....
--- надополнето ---
Фала што ме просветли господине сезнајко, дека Јуве може да го тепа Салцбург. Факт е дека играчите не се замараат со ова натпреварување многу, а и како што спомна некој погоре и премијата е мала и не носи никаков престиж.
А ти другарче, ако себеси се нарекуваш фан на Јуве и велиш дека сме местачи и дека ќе се радуваш со титулите на Интер, тогаш навистина нешто не е во ред. Всушнос не ни заслужуваш да ти се обрне било какво внимание.
дете ај собери си ги книгите , нека те преслуша мајка ти дали си ги научил лекциите и легнувај си зашо утре си у школо а веќе помина 12 саат....
Аха, и ти навиваш за Јуве 15 години а?:kesa: Ти правиш СЕ само НЕ навиваш. Вакви квалификации за Јуве не сум слушнал ни од најдебилните фанови на Интер,Милан итн. Теба треба да ти е срам за тоа што си го напишал, барем смени си го аватарот и не пишувај овде,гледам ке се радуваш на титулите на Интер, па кој к.. пишуваш овде,ајде гит во Интер фан клуб. Имаше уште 2-3 самонаречени фанови на Јуве овде,кој наводно навиваат од памтивек,другите овде се деца така? Добро Чичко Стоилко,ама тоа нее релевантно ни најмалку,тоа не те прави тебе вистински фан на Јуве.Ти си батка зависник од кладење,си ги изгубил последните парички во коцкарница,и сега тука ми кукаш. Местена била :pos2:Навивам за Јувентус 15 години.... Се кладам 8 години.... Конечно доживеав да гледам една утекмица која е наместена за кладилниците.... Красич промашува од 3 метри, Дел пиеро шутира волеј кога се наоѓа на 16 метри ..... и никој апсолутно никој не сака да тргне во напад.... секој кој ја гледаше утакмицата знае дека е наместена.... и како да навиваш за екипа која мести важна ( клучна ) утакмица ..... не знам колку пари им донесе на кладилниците, мене ми однесе добра сума, меѓуто ми ја однесе желбата и љлубовта кон клубот и кон фудбалот воопшто... со мирно срце ќе кажам дека сме ја заслужиле серија Б а сега заслужуваме веројатно и серија Ц. поздрав до навивачите на Јуве, оние кои ја гледаа утакмицата мислам ќе се сложат со мене за погоре кажаното не за друго туку поради чиста објективност.... како и да е веројатно сега ќе ми биде помило кога Интер ќе реди победи во Италија и ќе освојува титули, зашто Јувентус едноставно не заслужува да трошиш време и нерви и да навиваш за местачка екипа.......
Па за то јас си идам кај мајка ти.... шо е сигурно сигурно е... верувај она никогаш не греши.... си ја знае жената работата .....![]()