Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што има врска ако не сум го гледал мечот, твоето објаснување зашто е местена е дека Красич утнал зицер, Дел Пиеро шутирал глупо и правел нелогични потези, фудбалериве не трчале и слично, кој податок е ова жити све, нема логика друг да нарекуваш дете а даваш вакви објаснувања за местенки.
Зицер да утне играч у утакмица не е некоја новост, Дел Пиеро да игра лошо на овие години уз мечеви викенд - четврток такоџе, не е изненадување, да не се залагаат фудбалерите исто, факт е, а ова ке ти го потврди секој кој долго време прати Серија А, е дека тимовите ко Интер, Јуве и Милан играат со 50 % од потенцијалот во ова натпреварување.
На крај краева Јувентус сезонава покажаа низа слабости, немаат 10 победи од 10 утакмици, него имаат и бледи изданија ( Бари, Палермо, Лех дома, Сампдорија дома ) така да незнам што си изненаден од денешното '' лошо '' издание за трофеј кој е сметан за вц шоља од големиве тимови.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?53736-Фан-Клуб-Јувентус/page55
наврати се на 55 страна, прочитај го постот после прво полувреме што го пишав... ти кажав и точен резлтат алооооо......

Мислам дека сите знаеја дека Јуве ке е Х како и да еве го моето ливче ме заеба само Спарта која прими гол во последна минута и секунда !! и ме зафркна

39576_163650720320075_100000254440382_452979_4779600_n.jpg

барем мене не ми кажувај кога сака Дел Пиеро да реши натпревар како тоа го правел-имаш милиони клипчиња и сличен материјал.....другарчето шо гледавме кога видов дека ја удри со лева ради-реда му кажав кој ќе биди конечниот исход....твое е да мислиш шо сакаш

Секој што изгледал 5 утакмици на Јуве ( пред да испаднеме во серија Б ) знае за што зборувам. Муабетот шо си го направил со другарчето е истиот што јас го направив со моето другарче после овој шут на Дел Пиеро... ама овде 90 посто не ја гледале утакмицата па не знаат а јадат слатки... ама тоа е ........

Добро Астерикс и Ивче, Јуве ја наместија утакмицава, сеедно, само ќе ве молам, т.е. ке го замолам Астерикс да не ги вреѓа останативе и нека си дискутира во склоп со правилата на форумов, зашто на форум не е изводливо секој да се согласи со вашите постови и да размислува исто ко вас.

Мислам дека сите знаеја дека Јуве ке е Х како и да еве го моето ливче ме заеба само Спарта која прими гол во последна минута и секунда !! и ме зафркна

39576_163650720320075_100000254440382_452979_4779600_n.jpg

Убаво си пишал 4 утакмици од 19:00, си требало и 4 од 21:05, али јбг тоа ти е.. инаку Спарта у 95 минута прими гол, буквално во последниот центаршут на Лозана!! :nesvest:

Секој што изгледал 5 утакмици на Јуве ( пред да испаднеме во серија Б ) знае за што зборувам. Муабетот шо си го направил со другарчето е истиот што јас го направив со моето другарче после овој шут на Дел Пиеро... ама овде 90 посто не ја гледале утакмицата па не знаат а јадат слатки... ама тоа е ........
кладба или не Дел Пиеро не дејствуваше како тој што може и сака-кога сака

Што има врска ако не сум го гледал мечот, твоето објаснување зашто е местена е дека Красич утнал зицер, Дел Пиеро шутирал глупо и правел нелогични потези, фудбалериве не трчале и слично, кој податок е ова жити све, нема логика друг да нарекуваш дете а даваш вакви објаснувања за местенки.
Зицер да утне играч у утакмица не е некоја новост, Дел Пиеро да игра лошо на овие години уз мечеви викенд - четврток такоџе, не е изненадување, да не се залагаат фудбалерите исто, факт е, а ова ке ти го потврди секој кој долго време прати Серија А, е дека тимовите ко Интер, Јуве и Милан играат со 50 % од потенцијалот во ова натпреварување.
На крај краева Јувентус сезонава покажаа низа слабости, немаат 10 победи од 10 утакмици, него имаат и бледи изданија ( Бари, Палермо, Лех дома, Сампдорија дома ) така да незнам што си изненаден од денешното '' лошо '' издание за трофеј кој е сметан за вц шоља од големиве тимови.

Секоја ти чест на твоето стрпление да излезеш на крај со овие 'Експерти',башка стари навивачи се они пази,меѓудругото и големи познавачи на фудбалот и најважно 'Кладењето'. Така да тешко дека ке им докажеш дека ''Јуве Едноставно не е заинтересиран за ЛЕ,и нема сила да бидеме реални да се бори на повеќе фронта. Серија А е единствено вредно и донекаде реално остварливо во оваа сезона :toe:

Убаво си пишал 4 утакмици од 19:00, си требало и 4 од 21:05, али јбг тоа ти е.. инаку Спарта у 95 минута прими гол, буквално во последниот центаршут на Лозана!! :nesvest:

е јбг водеја 3-1 кој очекуваше али тое не било да биди =(

Само и ова да додадам, еден фудбалски џентлмен ко Дел Пиеро да се спушти толку ниско не ми штима, а и чудно ми е како фан на Јувентус е убеден дека баш Дел Пиеро е оној кој намерно игра дезертерски, за кладилници ...
Стварно глупо е него да го спуштате на толку ниско и бедно ниво, уште едно од низата нелогични објаснувања за наместен натпревар.

Добро Астерикс и Ивче, Јуве ја наместија утакмицава, сеедно, само ќе ве молам, т.е. ке го замолам Астерикс да не ги вреѓа останативе и нека си дискутира во склоп со правилата на форумов, зашто на форум не е изводливо секој да се согласи со вашите постови и да размислува исто ко вас.
Брат јас си искажав мислење, најкултурно, дечиштава ( по 17 години се не ми текнува друг израз со поарно би ги опишал ) жто навиваат 20 години за Јуве се засилија и почнаа да вреѓаат.... ако се вратат избришаните псотови ќе видиш дека јас не споманв прв ни мајка ни шајка , така да не ме спомнувај во безвеза конотација .... сепак поздрав и благодарам за твоите мислења .... добра ноќ .......

--- надополнето ---

Само и ова да додадам, еден фудбалски џентлмен ко Дел Пиеро да се спушти толку ниско не ми штима, а и чудно ми е како фан на Јувентус е убеден дека баш Дел Пиеро е оној кој намерно игра дезертерски, за кладилници ...
Стварно глупо е него да го спуштате на толку ниско и бедно ниво, уште едно од низата нелогични објаснувања за наместен натпревар.
ДАЈ ИЗГЛЕДАЈ ЈА УТАКМИЦАТА ПА ЗБОРИ .............

Пак ке ти кажам, срамота е фан на Јуве толку ниско да ја спушта легендата на тимот, а уште порезил е фан на друга екипа тоа да ти го укажува.

Пак ке ти кажам, срамота е фан на Јуве толку ниско да ја спушта легендата на тимот, а уште порезил е фан на друга екипа тоа да ти го укажува.

И за крај нај резил ти е кога ќе седнеш да ја гледаш твојата екипа како игра официјална утакмица која ја гледа цел свет и екипата за која навиваш 15 години, пред твои очи мести утакмица ... тоа е резил другарче.... ај да не сум досаден... ако имаш можност изгледај ја утакмицата, па прокоментирај, вака нема псотреба и смисла на невидено да се натегаш.......

И за крај нај резил ти е кога ќе седнеш да ја гледаш твојата екипа како игра официјална утакмица која ја гледа цел свет и екипата за која навиваш 15 години, пред твои очи мести утакмица ... тоа е резил другарче.... ај да не сум досаден... ако имаш можност изгледај ја утакмицата, па прокоментирај, вака нема псотреба и смисла на невидено да се натегаш.......
Друже, сваќаш ли дека објаснувањата ти се лоши, утнат зицер се дешава, тоа е едно, второ 100 пати тука сум ве читал како има членови кои велеле дека на Дел Пиеро му поминало времето поради одредени лоши изданија, значи на овие години јебига, се дешава и он да има бледо издание или да направи несвојствен за него потег на утакмица. Такоџе и за залагањето на фудбалерите, ти реков, во ЛЕ големите екипи од Италија ретко го давале својот максимум, види ги Милан пред некоја година со Вердер дома ...
Незнам какви ти се овие објаснувања, ок, играле лошо, дезертерски делувале и слично, сезонава имале уште победни изданија, така да тоа објаснување не држи, и пак ке кажам, да кажеш дека Дел Пиеро намерно играл вака е ниско, многу ниско и тоа претставува директно плукање кон овој играч, незнам дали тоа го уочуваш.
И нормално дека некој ке ти реагира на тоа зашто тој е легенда на Јуве, институација е тука, башка важи за личност која и вон терените е супер карактер.

Голема работа што Красич промашил зицер, сличен таков зицер промаши и на светското против Австралија.

Добро бе само ти си ја гледал утакмицата и наместена е била ај не замарај со твоите глупости веќе !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom