Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме косовар, двајца срби, црногорец кои се под команда на хрват во клубот....ова не ми мирише на арно :kafence:
Југославија бато, Тудор ака Тито Јосип Броз :) Пак ние и Босна последни хахахаха

Од Косово е, да не сакаш шајкача и маица со Дража Михајлович да облечи? Ај не ја пустете темава со политика сега....
Па добро, чим е од Косово значи Србин е.
АКо не се лажам никогаш до сега не сме имале тројца срби во исто време.

Како и да е, добредојде Жегрова.
Остани здрав.

Па добро, чим е од Косово значи Србин е.
АКо не се лажам никогаш до сега не сме имале тројца срби во исто време.

Како и да е, добредојде Жегрова.
Остани здрав.
Душко и Костич вака ќе влегуваат на тренинг:

psg-ultras-threaten-cut-off-832334592.webp

Juventusov transferni kvartet skriva neobičan element koji uopće ne izgleda kao slučajnost, već kao vrlo specifična strategija koju su implementirali Damien Comolli, zajedno s Françoisom Modestom, a koja uključuje ulaganja u inozemstvo, ostavljajući Serie A praznih ruku.

Ovo je signal koji vrijedi naglasiti, a možda i potvrditi u siječnju, a koji me posebno veseli jer nema vise velikih svota novca isplaćenih talijanskim klubovima, i općenito sustavu Serie A.
Jasan signal prema Serie A , zbog tretmana prema Juventusu.

Juventusov transferni kvartet skriva neobičan element koji uopće ne izgleda kao slučajnost, već kao vrlo specifična strategija koju su implementirali Damien Comolli, zajedno s Françoisom Modestom, a koja uključuje ulaganja u inozemstvo, ostavljajući Serie A praznih ruku.

Ovo je signal koji vrijedi naglasiti, a možda i potvrditi u siječnju, a koji me posebno veseli jer nema vise velikih svota novca isplaćenih talijanskim klubovima, i općenito sustavu Serie A.
Jasan signal prema Serie A , zbog tretmana prema Juventusu.
Toa и јас го читам се почесто и почсто од обични навивачи до новинари до експерти. Цела Серија А е против Јувентус и редно е да се сетат колку е сатот, 10 години ги полневме клубовите од Серија А со пари за на крај да изиграваат газди.

Па попаметмо така, последниве пет години им имаат исплатено појќе од 400 милиони а не можеме да купиме играч даден во Турција затоа што лупнале анти Јуве клаузула, нека фармаат играчи од младинските категории и странство.

Fabrizio Romano: “Comolli, I’ve told you about him all summer — whether it’s negotiations for incoming or outgoing transfers, everything happens on his terms. Either the deals are done under his conditions, or the players stay where they are, or Juventus drop the deal — as happened in the cases of Kolo Muani or O’Riley.“So for Juve, the approach is very clear: it might be liked or not, but that’s how it works for them.“Either things are done the way Juventus wants in terms of arrivals, departures, prices, or payment structures, or Juventus are more than happy to move on to another player

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom