Vartolu
The Infamous Mobb
Југославија бато, Тудор ака Тито Јосип БрозИмаме косовар, двајца срби, црногорец кои се под команда на хрват во клубот....ова не ми мирише на арно![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Југославија бато, Тудор ака Тито Јосип БрозИмаме косовар, двајца срби, црногорец кои се под команда на хрват во клубот....ова не ми мирише на арно![]()
Па добро, чим е од Косово значи Србин е.Од Косово е, да не сакаш шајкача и маица со Дража Михајлович да облечи? Ај не ја пустете темава со политика сега....
Toa и јас го читам се почесто и почсто од обични навивачи до новинари до експерти. Цела Серија А е против Јувентус и редно е да се сетат колку е сатот, 10 години ги полневме клубовите од Серија А со пари за на крај да изиграваат газди.Juventusov transferni kvartet skriva neobičan element koji uopće ne izgleda kao slučajnost, već kao vrlo specifična strategija koju su implementirali Damien Comolli, zajedno s Françoisom Modestom, a koja uključuje ulaganja u inozemstvo, ostavljajući Serie A praznih ruku.
Ovo je signal koji vrijedi naglasiti, a možda i potvrditi u siječnju, a koji me posebno veseli jer nema vise velikih svota novca isplaćenih talijanskim klubovima, i općenito sustavu Serie A.
Jasan signal prema Serie A , zbog tretmana prema Juventusu.