Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме косовар, двајца срби, црногорец кои се под команда на хрват во клубот....ова не ми мирише на арно :kafence:
Југославија бато, Тудор ака Тито Јосип Броз :) Пак ние и Босна последни хахахаха

Од Косово е, да не сакаш шајкача и маица со Дража Михајлович да облечи? Ај не ја пустете темава со политика сега....
Па добро, чим е од Косово значи Србин е.
АКо не се лажам никогаш до сега не сме имале тројца срби во исто време.

Како и да е, добредојде Жегрова.
Остани здрав.

Па добро, чим е од Косово значи Србин е.
АКо не се лажам никогаш до сега не сме имале тројца срби во исто време.

Како и да е, добредојде Жегрова.
Остани здрав.
Душко и Костич вака ќе влегуваат на тренинг:

psg-ultras-threaten-cut-off-832334592.webp

Juventusov transferni kvartet skriva neobičan element koji uopće ne izgleda kao slučajnost, već kao vrlo specifična strategija koju su implementirali Damien Comolli, zajedno s Françoisom Modestom, a koja uključuje ulaganja u inozemstvo, ostavljajući Serie A praznih ruku.

Ovo je signal koji vrijedi naglasiti, a možda i potvrditi u siječnju, a koji me posebno veseli jer nema vise velikih svota novca isplaćenih talijanskim klubovima, i općenito sustavu Serie A.
Jasan signal prema Serie A , zbog tretmana prema Juventusu.

Juventusov transferni kvartet skriva neobičan element koji uopće ne izgleda kao slučajnost, već kao vrlo specifična strategija koju su implementirali Damien Comolli, zajedno s Françoisom Modestom, a koja uključuje ulaganja u inozemstvo, ostavljajući Serie A praznih ruku.

Ovo je signal koji vrijedi naglasiti, a možda i potvrditi u siječnju, a koji me posebno veseli jer nema vise velikih svota novca isplaćenih talijanskim klubovima, i općenito sustavu Serie A.
Jasan signal prema Serie A , zbog tretmana prema Juventusu.
Toa и јас го читам се почесто и почсто од обични навивачи до новинари до експерти. Цела Серија А е против Јувентус и редно е да се сетат колку е сатот, 10 години ги полневме клубовите од Серија А со пари за на крај да изиграваат газди.

Па попаметмо така, последниве пет години им имаат исплатено појќе од 400 милиони а не можеме да купиме играч даден во Турција затоа што лупнале анти Јуве клаузула, нека фармаат играчи од младинските категории и странство.

Fabrizio Romano: “Comolli, I’ve told you about him all summer — whether it’s negotiations for incoming or outgoing transfers, everything happens on his terms. Either the deals are done under his conditions, or the players stay where they are, or Juventus drop the deal — as happened in the cases of Kolo Muani or O’Riley.“So for Juve, the approach is very clear: it might be liked or not, but that’s how it works for them.“Either things are done the way Juventus wants in terms of arrivals, departures, prices, or payment structures, or Juventus are more than happy to move on to another player

Нема нешто многу добри тренери слободни освен по мене Чави и Постекоглу иначе тимот ни е топ скроен за 4-2-3-1 а не за 3-4-3.

Во 3-4-3 Кели пацерот треба да игра прва и два штопери за ротација ни фалат.

Attachments

• IMG_8176.jpeg
    IMG_8176.jpeg
    487,3 KB · Прегледи: 8
  • IMG_8177.jpeg
    IMG_8177.jpeg
    496,6 KB · Прегледи: 9
  • IMG_8178.jpeg
    IMG_8178.jpeg
    488,6 KB · Прегледи: 8
  • IMG_8179.jpeg
    IMG_8179.jpeg
    490 KB · Прегледи: 7
Тој мисирот на ПСЖ претседникот, денеска јадел гомна за Комоли...

Коло Муани јасно му кажал на ПСЖ дека сака во Јувентус, при што Јувентус прво понудиле 35мил. плус бонуси за него, понуда која одма била одбиена од ПСЖ, кои барале 60 милиони.

Јувентус ја зголемиле понудата на 10 мил. за позајмица плус 35 милиони за перманентен трансфер со лесно остварливи цели со кои би станал трансферот облигаторен. ПСЖ, сакале наводно одма перманентен трансфер. Во меѓувреме, Коло Муани ги одбива сите понуди (Тотенхем, Јунајтед итн). Пред 2 дена пред трансфер крајот, Комоли понудил сума околу 42 милиони, при што ПСЖ одбиле пак. Комоли му рекол наводно океј почекајте некој да продадам од Мирети, Нико Гонзалес итн. и ќе пратиме понуда колку што барате. И на крај, овај мисиров на ТВ видел дека Јуве го купиле Опенда.....

Овај арапинов, мисли дека преговара со Мец и Тулуз....

Нема нешто многу добри тренери слободни освен по мене Чави и Постекоглу иначе тимот ни е топ скроен за 4-2-3-1 а не за 3-4-3.

Во 3-4-3 Кели пацерот треба да игра прва и два штопери за ротација ни фалат.
А зошто мусбетот за тренери кога имаме 6п од два натпревари. Играме напаѓачки и гарантирам овие два меча лани ќе завршено како нерешено и пораз.

Во тимот играчите се борат еден за друг, конечно се дружат сите и сите апсолутно сите го сакаат тренерот и умираат за него на терен.

Додека не ја посери работата нема потреба од овие муабети.

П. С Кели овие натпревари е најдобар играч од одбраната заедно со Бремер пособено последниот подобар и од него. Исто така е единствен играч со способност да поведе акција напред со топка и добар пас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom