Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми е јасно само како Уефа едвај чекаат нас да не казнат/исфрлат од Европските натпреварувања, а Реал и чика Перез кои се главни “организатори” и други елитни тимови кои се дел од “Супер Лигата” немаат никаков проблем и не им се закануваат дека ќе бидат исклучени од ЛШ/ Европа Лига.
Перез има доволно сила да го уништи Чеферин во 1 ден, зато после последниот коментар за Реал нема зуцнаро Чеферин.

И интерци вака викаа ама ете догураа у финале со Порто, Бенфика, Милан ама битно у финале. Историјата се пишува, не е битно кого поминале.

Бог да чува од вакви размислувања. Ако не пак ај да не постоиме.

Ме заболе кур за интер, ме заболе кур и до кај стигнале...јас само видов дека сезонава не поминавме група со Макаби Хаифа и Бенфика, ПСЖ не го ни спомнувам дека моментално они се друга димензија од нас. Следна година ако одат ЛШ и играат ваква игра, ризикуваат да испаднат од Лудогорец... Преку кур, ако е само да се игра секоја година колку ете да ни порасне курето дека сме во ЛШ елитата а губиме од источноевропскитреторазредниекипи, ондак неќам ни во лига на Конференции да ги видам, а не пак во ЛШ. Оваа игра што ја играат, не е игра за во Европа, факт и крај.

Нека направат една сезонаа пауза, нека се консолидираат на играчки план, па потоа нека играат европа, вака не иде. И ќе повторам, Алегри ќе мора под итно да го напушти клубот.

Вечерва ако извадиме поволен резултат, тоа ќе биде осмото светско чудо на модерниот свет.

Да ми е на момент да ги имам очите на тие кои виделе нешто квалитетно во Мирети.

Сари убаво рече.. this team is untrainable… сега е и unwatchable.. све најмило да им ебам. Мртвила

Како бе ова не е пенал?

Срамота е бе, мислам аплата е се...ова веќе смисла нема. Да ти ебам уефа да ти ебам. Го стегна со творен ѓон бе

Не ми се верува човече, при ебан ВАР ова не го досуди. Да сум играч, со колено у фаца би му влегол на судијата по цена на доживотна суспензија.

ГАТИИИИИИИИИИИИИИИ !!!! ДУПИ ГИИИИИИИИИИИИИИ

ГАТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!

ПРОТИВ СИТЕ !!

Да ми го испуши и гомното швапско судиско и сите треторазредни играчи што ги има Севиља. Има мамата у пичка циганска да им ја изебеме у шпанија.

E сега клубот да е паметен ќе постапи како извесен италијански клуб ќе се изнажали сегде и ќе бара судијата да суди во лига во Македонија.

@Vatren стави ми едно :ROFLMAO:, ама жолто
Автоматски споено мислење:

Фала :backa:

Последно уредено:

Не бе не, мора газди да се сменат ОДМА под итна постапка. Треба некој кој ќе го сака клубот како стариот, не овие шапшалите не заинтересирани за живтотот.

Автоматски споено мислење:

Каков фудбал играме против Севиља која е 70то место во Шпанија со негативна гол разлика :pos:

Сега по некоја случајност ако тепаат на мртвиот Санчез Писхуан ќе ми се перчи оној мочкото на клупата, ќе ми крева глава. Сортата негова.

Не бе не, мора газди да се сменат ОДМА под итна постапка. Треба некој кој ќе го сака клубот како стариот, не овие шапшалите не заинтересирани за живтотот.
Da be, da ti dojdi nekoj kako Tihomir iz Kine vo Inter, i da ne dozakopa... Toa e dolg proces i ke ne cini minimum 10 godini...

I Inter mislam deka vo 2005ta godina beshe za istoto kaznet, 9 milioni..Tuka se igra pogolema igra okolu Super Ligata..Da istrpea drugite klubovi da ne se premislea preku nokj sega ke se peeshe druga pesna, no sto e tuka e, ova e Italija (citaj, Makedonija) pa se e mozno...Gravina, Pretsedatelot na FIGC pred istragata vo 2 dena dade 2 sosema dijametralno sprotivni izjavi okolu Juventus, pa verojatno go prevaspitaa..Ke vidime kako stoi epilogot, seuste nema nisto official....

Da be, da ti dojdi nekoj kako Tihomir iz Kine vo Inter, i da ne dozakopa... Toa e dolg proces i ke ne cini minimum 10 godini...

I Inter mislam deka vo 2005ta godina beshe za istoto kaznet, 9 milioni..Tuka se igra pogolema igra okolu Super Ligata..Da istrpea drugite klubovi da ne se premislea preku nokj sega ke se peeshe druga pesna, no sto e tuka e, ova e Italija (citaj, Makedonija) pa se e mozno...Gravina, Pretsedatelot na FIGC pred istragata vo 2 dena dade 2 sosema dijametralno sprotivni izjavi okolu Juventus, pa verojatno go prevaspitaa..Ke vidime kako stoi epilogot, seuste nema nisto official....
Мислам дека многу добро напишав каков газда во постот, се останато е сувишен коментар кој нема врска со мојот оригинален пост

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom