Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.911
- Поени од реакции
- 89.877
A shto mu vikaa na Vlaho ustvari?
Ништо, му ја пееја Ѓурѓевдан на ромски

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A shto mu vikaa na Vlaho ustvari?
@Scirea уште една Валентина
Кристијано Џунтоли
![]()
![]()
Видете го, прав македонски џаболебар од големото добро утро. Го наследил богатството од татко му кој го имал стекнато за време на транзицијата во 90те. Има неколку стана во Скопје кои ги издава на студентКИ, поседува 4 скапи џипови од кој едниот го чува љубоморно во гаража и не го вози. Има ставено под стечај најмалку една фирма, вработените му немаат земено плата 4 месеци, но важното е што добро стои со сите партии во државата, и нема зима за него без разлика кој е на власт...најдобри другари му се Благој Механџиски, Ванчо Чифлиганец, Минчо Јорданов, Штерјо Наков и Трифун Костоски. Ги има плеснато Лила и Марјана Станојковска, а и го има фрлено меракот на Спенџарска.
Едит:
Кога играл за Ф.К Горно Лисиче у гостински дрес 2000 година
![]()
Небитно е, планот е Јуве да е надвор од ЕУ купови и ќе се погрешат со казните и тоа да се случи, потоа УЕФА исто одвај чека ЕДИНСТВЕНО ако сме се откажеле од Супер Лигата тогаш УЕФА ќе се помири со Јуве и би побарале да се прекини со истрагата за платитеЕдино нешто потажно од времево денес е тоа што ќе го гледаме 90 минути мастеркласот на Алегри на европската сцена... Спремете си Диазепами и Хелекси со време
Небитно е, планот е Јуве да е надвор од ЕУ купови и ќе се погрешат со казните и тоа да се случи, потоа УЕФА исто одвај чека ЕДИНСТВЕНО ако сме се откажеле од Супер Лигата тогаш УЕФА ќе се помири со Јуве и би побарале да се прекини со истрагата за платите
Тотално се согласвам. Зато велам можи и да е убо за нас.Е арно де, еве јас најискрено и сум да не казнат една година надвор од Европа...не ми мрчете со "е не си прав фан", дека реално што кур ако играме ЛШ догодина? Колку ќе ни е максимумот? Испаѓање во групи? Осминафинале? Гледај вечерва што ќе ни се деси со Севиља...
Имаме нови раководства, нека се стабилизираат една година како што треба, дека вака на ништо не личат, општо од претседател до чистачка.
Знам, ќе треба финансиски да се жртвуваат за таа една година неиграње, ама јас сум за да се земе тој ризик. Најбитно од се е да му се даде шут карта на Алегри летово и да почнеме убаво од нула како што треба...
И интерци вака викаа ама ете догураа у финале со Порто, Бенфика, Милан ама битно у финале. Историјата се пишува, не е битно кого поминале.Е арно де, еве јас најискрено и сум да не казнат една година надвор од Европа...не ми мрчете со "е не си прав фан", дека реално што кур ако играме ЛШ догодина? Колку ќе ни е максимумот? Испаѓање во групи? Осминафинале? Гледај вечерва што ќе ни се деси со Севиља...
Имаме нови раководства, нека се стабилизираат една година како што треба, дека вака на ништо не личат, општо од претседател до чистачка.
Знам, ќе треба финансиски да се жртвуваат за таа една година неиграње, ама јас сум за да се земе тој ризик. Најбитно од се е да му се даде шут карта на Алегри летово и да почнеме убаво од нула како што треба...