Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
@Scirea уште една Валентина

Видов слики на интернет, емо девојка, женска верзија на Виле Вало од HIM некаде 2005 година. Not my type...:(
Изгледа Џунтоли ќе ни биде нов човек задолжен за трансфери, убав момент да се потсетиме на тоа какво CV му дадов уште кога почнаа шпекулациите за негово доаѓање.

Кристијано Џунтоли

cristiano-giuntoli-ds-of-ssc-napoli-prior-the-serie-a-match-between-acf-fiorentina-and-ssc.jpg

DSC02873-NAPOLI-GIUNTOLI-FOTOMOSCA-scaled.jpg

Видете го, прав македонски џаболебар од големото добро утро. Го наследил богатството од татко му кој го имал стекнато за време на транзицијата во 90те. Има неколку стана во Скопје кои ги издава на студентКИ, поседува 4 скапи џипови од кој едниот го чува љубоморно во гаража и не го вози. Има ставено под стечај најмалку една фирма, вработените му немаат земено плата 4 месеци, но важното е што добро стои со сите партии во државата, и нема зима за него без разлика кој е на власт...најдобри другари му се Благој Механџиски, Ванчо Чифлиганец, Минчо Јорданов, Штерјо Наков и Трифун Костоски. Ги има плеснато Лила и Марјана Станојковска, а и го има фрлено меракот на Спенџарска.

Едит:

Кога играл за Ф.К Горно Лисиче у гостински дрес 2000 година

Cristiano_Giuntoli_-_Savona_1907_Foot-Ball_Club_2000-01.jpg

Последно уредено:
Автоматски споено мислење:

Ајде нека доаѓа побрзо Господинот Џунтоли:semolam:

FIGC would be willing to close case Prisma this season with - 9/10 points in the standings + heavy fine (40/50 million) but does not want Juventus to appeal the next sentences CAF , unless it goes to the TAR.(Marcello Chirico)

Едино нешто потажно од времево денес е тоа што ќе го гледаме 90 минути мастеркласот на Алегри на европската сцена... Спремете си Диазепами и Хелекси со време

Автоматски споено мислење:

Едино нешто потажно од времево денес е тоа што ќе го гледаме 90 минути мастеркласот на Алегри на европската сцена... Спремете си Диазепами и Хелекси со време
Небитно е, планот е Јуве да е надвор од ЕУ купови и ќе се погрешат со казните и тоа да се случи, потоа УЕФА исто одвај чека ЕДИНСТВЕНО ако сме се откажеле од Супер Лигата тогаш УЕФА ќе се помири со Јуве и би побарале да се прекини со истрагата за платите :pos: :pos:

Мене не ми е јасно само како Уефа едвај чекаат нас да не казнат/исфрлат од Европските натпреварувања, а Реал и чика Перез кои се главни “организатори” и други елитни тимови кои се дел од “Супер Лигата” немаат никаков проблем и не им се закануваат дека ќе бидат исклучени од ЛШ/ Европа Лига.

Небитно е, планот е Јуве да е надвор од ЕУ купови и ќе се погрешат со казните и тоа да се случи, потоа УЕФА исто одвај чека ЕДИНСТВЕНО ако сме се откажеле од Супер Лигата тогаш УЕФА ќе се помири со Јуве и би побарале да се прекини со истрагата за платите

Е арно де, еве јас најискрено и сум да не казнат една година надвор од Европа...не ми мрчете со "е не си прав фан", дека реално што кур ако играме ЛШ догодина? Колку ќе ни е максимумот? Испаѓање во групи? Осминафинале? Гледај вечерва што ќе ни се деси со Севиља...
Имаме нови раководства, нека се стабилизираат една година како што треба, дека вака на ништо не личат, општо од претседател до чистачка.

Знам, ќе треба финансиски да се жртвуваат за таа една година неиграње, ама јас сум за да се земе тој ризик. Најбитно од се е да му се даде шут карта на Алегри летово и да почнеме убаво од нула како што треба...

Е арно де, еве јас најискрено и сум да не казнат една година надвор од Европа...не ми мрчете со "е не си прав фан", дека реално што кур ако играме ЛШ догодина? Колку ќе ни е максимумот? Испаѓање во групи? Осминафинале? Гледај вечерва што ќе ни се деси со Севиља...
Имаме нови раководства, нека се стабилизираат една година како што треба, дека вака на ништо не личат, општо од претседател до чистачка.

Знам, ќе треба финансиски да се жртвуваат за таа една година неиграње, ама јас сум за да се земе тој ризик. Најбитно од се е да му се даде шут карта на Алегри летово и да почнеме убаво од нула како што треба...
Тотално се согласвам. Зато велам можи и да е убо за нас.

Во позадина преговарат сигурно. Ете се договарале со СМС, преговараар со Торес. Елкан рече ќе вложи без разлика на се. Ај да видиме

Sexy :ljubove: Еден од најдобрите дресови што ги извадиле па барем последниве 10 години...

IMG_20230511_150431.jpg

IMG_20230511_150500.jpg

IMG_20230511_150519.jpg

И интерци вака викаа ама ете догураа у финале со Порто, Бенфика, Милан ама битно у финале. Историјата се пишува, не е битно кого поминале.

Бог да чува од вакви размислувања. Ако не пак ај да не постоиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom