Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кој од кој, браво! :vozbud::jeeee:
Ама.... можна рака? :(

Ако не дадеме втор гол, црно ни се пишува.

Мора вака помашки да се игра, срамота беше тоа против Сампдорија.

Иако немаме примено гол, многу ми се несигурни во одбрана и особено кога сме со топка во близина на сопствениот гол.

Видите сторито на Дел Пиеро на Фејс:cool:
Па скоро имаа тренинг заедно шутираа слободни , сега као еве го поднаучив нешто :cool: , остај тоа па и ти тагнал рома , легенда над сите легенди :D
Автоматски споено мислење:

Ако не дадеме втор гол, црно ни се пишува.

Мора вака помашки да се игра, срамота беше тоа против Сампдорија.

Иако немаме примено гол, многу ми се несигурни во одбрана и особено кога сме со топка во близина на сопствениот гол.
:aplauz::( ... шо измени сега да видиме.. Кин или Милик у оган... ја би и двајцата извади ги шиљо и марети , ол ин .

Последно уредено:
Вооглавно 80% од натпреварите на Јувентус под Алегри одат вака, напишано во седум кратки црти:

1. Рано водство на Јувентус

2. Напаѓање уште 15 минути по дадениот гол (што голем дел не резултира со уште еден даден гол)

3. Запирање со нападите и нагазување на топката (вооглавно играта се одвива меѓу одбраната и средината без потенцијал да се нападне)

4. Примање на гол, што најчесто се случува во второто полувреме (измеѓу 60 до 80та минута)

5. Истрошените играчи почнуваат да напаѓаат неорганизирано, оставајќи голема дупка позади, ризикувајќи да се загуби и тој еден бод

6. Алегри прави панични измени кои немаат никаква логика

7. Натпреварот завршува нерешено, или со пораз со гол примен во судиското продолжение.

Како стар филм кој си го гледал по 1000 пат, ништо ново, џабе потрошени 2 часа од твојот живот.

Вистина од ко излегол Рабио сме пропаднале ? :pos:

Читам Алегри го изнафалил Мирети. Заслужва малиот од сите најпоќе можеби шанса, ѕверче.

Последно уредено:
1 од пенал, 1 од слободен, 1 по украдена топка и 1 индивидуален на Ди Марија.

Ова е нашиот напаѓачки резултат за три кола, од кои две на домашен терен.

Алегри, бруко белосветска.

Е сеа вака. Последниве године, највише ми е страв ка тепамо 1:0. Ка го имамо овја резултат имамо две опције за завршница. Да ни израмна или изгуба. Ама буквално го глеам 1:0 ко нерешено уште од старт. И колку појќе се наближуа до 90` минута, толку поголеми мисле ми ида за нерешено или изгуба.

Значи, не знам што е проблемов, ама да му ебем мајката више.

И да, ова Шиљово у ниеден универзум не треба да биде стартер, ама у ниеден!

Ќе ни пикнеја гол бе од контра фацата да му ја ебем Алегриевска глупа ја. Промаши празен пас бе ретардот.

Бремер иначе ми изигра онака, мех, Закариа дрво тешко, а Мирети ѕвер.

Пред да почнете за Закариа нешто, искрен да бидам ликов буквално не напрае ништо сеа буквално. Освен за клупа не е ништо.

Не би имал ништо против средината да ни изгледа
Pogba Paredes Locatelli
(Miretti) (Rovella) (Fagioli)

Zakaria, Mckennie, Rabiot, Arthur да бидат продадени, избркани, по трибини, позајмици, било каде

Со оглед на повредите кои се ба првотимци кои би сменале натпревар со потег, океј е :toe:

Очекував полошо искрено

The Giallorossi simply weren’t in the game until the second half and equalised from a corner with Paulo Dybala’s acrobatic assist for a Tammy Abrahamheader.

The coach was spotted chatting to Max Allegri as they walked off at the final whistle. What did he say?

“That we were unbelievably lucky in the first half and in the second we did something more,” Mourinho told DAZN.

The Special One didn’t only reserve that point of view for Allegri, as he was very harsh with his squad during the break.

“I told my players at half-time that I was ashamed of them. It wasn’t a tactical issue, it was their attitude. We can’t come here and play like this.

“I was telling Salvatore (Foti) on the bench, pray that it’s only 1-0. Because losing 1-0 is a fantastic result after that first half performance and we were very fortunate.

“We did absolutely nothing, it was pure luck. It was a very different team in the second half, although unfortunately I didn’t have many options to bring off the bench, with Zaniolo and Wijnaldum injured.

“Max with all the problems he has with injuries, was still able to make changes. If I analyse the second half, we deserved to win that 1-0, but the first half was awful.”

:pos: :pos:
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Шала на страна Рабио откако излезе неможевме една течна акција од назад да почнеме. Погба, Рабио и Паредес мислам би биле ок трио за средина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom