Дибала непрепознатлив, или само се укопува у сивилото на цела екипа.. кој од кој бетер вечерва, еден не може да издвоиш, дрво до дрво.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Озбилно? Нерви искинав со чоечево. Само на крај таа што го блокираше Меси беше единствената работа добро шо ја направи талентов. Поарно нека клај некое дете од 12 години да игра, појќе желба за игра ќе има од идиотов. Да дај госпо да се повреди и наредни 5 години терен да не види.Данило беше најбоље натпреваров, се друго ужас. Пирло меѓу најлошите, пред се поради тајмингот и играчите што ги внесе.
Да да за грев си зема 2м.Не е крив , мене ми е дури и жал, таква легенда , нажалост малку е наивен/срамежлив , тешко му било да одбие. Ањели е тука едини виновник , арам да му е.
Не знам шо меч си гледал ама оваа сезона Данило е најконстантен и најдобар ЦБ од сите.Дури и мајпат си играа со нас. На ваква игра да играат против Баерн, ако не јадат 10 парчиња јас ќе се прекрстам.
Автоматски споено мислење:
Озбилно? Нерви искинав со чоечево. Само на крај таа што го блокираше Меси беше единствената работа добро шо ја направи талентов. Поарно нека клај некое дете од 12 години да игра, појќе желба за игра ќе има од идиотов. Да дај госпо да се повреди и наредни 5 години терен да не види.
Немам доволно време за малку посуштинско опфаќање на работите, а не сакам да нафрлам онака.Јас го чекам @Mondonico со стручен коментар, да се изјасни.