Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Роналдо пак позитивен и на третиот тест така да сигурно нема да игра утре. Со оглед на тоа што нема трет стопер моментално Пирло (т.е нема ни втор,али ај Данило сезонава централен го праат така да може да игра таму), единствена опција е да игра со 4ца позади,така да очекувам со ваков нешто состав да искочи

Szczęsny
Cuadrado - Demiral - Danilo - Frabotta
Rabiot/Bentancur - Arthur
Kulusevski - Dybala - Chiesa
Morata​

На Бонучи сабајле ќе му прават тестови, има некакви шанси да заигра утре... ако не, наебавме реално, со еден централен дефанзивец против Барса ќе биде преееемногу тешко.

Возев до МК и поарно шо не ги гледав соцВерона Оти ќе полудев. Сезонава кажав имаме тим, немаме тренер и не очекувам мн. Дај боже да е прашање на време само.

Мора со 4ка назад

4-4-2 најдобро за вечер.
Шчесни
Квадра Демирал Данило Фработа
Кулу Бента Артур Киеза
Дибала Мората

Очекувам Бента да започне е сега дали ке биде со Рабио или Артур само Пирло знае, башка ке видиме вечер, ако ја победиме умрената Барса ќе ми дадат надеж дека може да тргне работава на добро, ако пак се мачиме и губиме, отиде сезоната со Пирло.

Vaka na papir dobra postava izvadi 4-2-3-1..
Ја видов дека 3-4-3 ќе игра.Секаде различно се пишува. Којзнае што ќе извади Пирло.
Автоматски споено мислење:

На Vecchia Signora исто 3-4-3 Screenshot_20201028-203540_Facebook.jpg

Последно уредено:
Danilo ja nz zs postoi.. kvardado ednodimenzionalen, apsolutna nula od igrac.. kulusevski solira.. kieza isto.. ne ste bre ronaldo jebem li ga.. morata kutriot 5 gola od ofsajd dae na 3 tekmi.. treba da sedne i da nauci da se izvlekyva navreme.. dibala isto pojma nema.. epten slabo, barca zasluzi pogolemo vodstvo..

Тежок идиот Демирал.... Одличен потег со поставување нога над Пјанич.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom