Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
До толку ли стварно не беше спремен за да почне од стартот? Ако стварно можел да игра, требало да почне... Пирло дупи мечката очигледно штом е толку бесен Дибала.
Јуве не го заслужува Дибала.Нека си оди детето во друг клуб секако во Јуве не го ценат доволно.Сто пати покажал дека не смее да мрдне од прва постава освен ако не е повреден нашиве како намерно да не го ставаат да игра.Штом се изнервирал значи бил спремен да игра ,ако не цела утакмица тогаш барем 60 минути сигурно.А не Пирло со телено Мората игра и со некој У- 23 као Портанова.Јас да сум на место од Дибала ни договор потпишувам ни ништо барам трансфер сега на зима и чао кој ве ебе.Ќе ви ебем и управа и тренери ....

>>> 7:40
и
aко не му е јасно на Паратичи колку е битен Дибала за тимот

Само 4-2-3-1 со пресинг и посед како Баерн и Ајакс може да го извадат максимумот од тимов годинава. Секое друго нешто на овој ростер е измислување топла вода.Бентакур и Артур средина, крила Киеза и Деки, 10ка Дијабола и шпиц Роки.

Последно уредено:
Проблемот е што Роки очигледно не сака шпиц да игра. Затоа бараа 9ка за партнер да му биде напред

Толку многу возбуда за почетокот на ЛШ во фан клубов, може да се пресече со нож

До пола ми беше постот напишан пред текма за да прашам зошто не го игра Демирал веќе доста време помина од камбекот од повреда... носоња полека ќе спрема пензија годинава последна гарантирам...

Нека заврши сезонава, и Киелини нека иде у пензија. Греота е ова, само се мачи.

Сакам да ја реши Дибала утакмицава и пак да ја покажува 10-ката како лани накај Паратичи и Ањели.

Сакам да ја реши Дибала утакмицава и пак да ја покажува 10-ката како лани накај Паратичи и Ањели.
Кон Недвед ја покажуваше. Има логика повредата на Дибала и коментарот на Пирло. Нема играно од Јули а не играше и за Аргентина.

Киеза ќе го биди.

Ако остани здрав Ремзи ќе имаме шанса и ќе видиме одлични на сите фронтови ако не ....

Колку добро му лежи треквартиста па па

Кон Недвед ја покажуваше. Има логика повредата на Дибала и коментарот на Пирло. Нема играно од Јули а не играше и за Аргентина.
Киеза ќе го биди.

Само Киеза на игрча личи моментално на теренот. А и тој мора да игра по лева страна, сигурен сум дека би бил мноху покорисен на десна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom