Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го чекам денот кога Ругани пак ќе биде лев бек под присила и кога малце побрз напаѓач од Игуаин ќе го искини, кошмар ќе му биди.Која глупост ја направија со тоа што не ги покрија бековските позиции ова лето.Кај се оставија со Де Шиљо и Данило за десни бекови,кои во ниеден од појакиве тимови не би биле првотимци,не земаа ни лев бек да го замени Сандро.
Којзнае дали Сари и во вакви околности ќе игра со тројца стопери или ќе глуми Емре или некој друг од средина лев бек.
Rip Жак Ширак ..
Jacques Chirac, French President Who Championed European Identity, Is Dead at 86.
Прегледај го приврзокот 218282
Јас да сум ко тебе ќе си резервирам апартман одма![]()
Јувентус отвори луксузен хотел до стадионот, некои играчи спијат таму
„Старата дама“ стана првиот клуб во Италија кој поседува свој сопствен хотел. Во фоајето на J Hotel може да се поздравите со Џиџи Буфон, да се сликате со Бонучи, или па да налетате на Игуаин, Рабио и Маурицио Сари како пијат кафе.m.off.net.mk
@cholismo
Автоматски споено мислење:
Џан го тренирале исто за бек![]()
![]()
Throughout his career, he has been deployed as a central midfielder, as a defensive midfielder, as an attacking midfielder, as a winger, in a box-to-box role, or even as a right-sided full-back, wing-back, or centre-back.
Не научивме дека вакви играчи мора да се ба список на ЛШ само Куадрадо го чуваме фала му на господ. Чоекот можи сегде да игра мала плата а не се буни и благодарен играч е.Има играно Емре централен бек мислам. Е сеа ако го тренираат за десен бек, ондак шта речи
----
Mа да читајќи ја тетка Вики, Емрета може да игра кај му душа сака на тренерот.
Па според тоа, кој и да се повреди, еве им замена![]()
Правев муабет со еден фан на Јуве од мкд и ми кажа дека бил да гледа барса-манчестер и го прашувам зошто тие пари не ги вложил за патување во Торино на утакмица на Јуве. Ми кажа дека стадионот бил мал и го исполнувале оние што имаат годишни карти, гостинските навивачи и карти можеле да земат оние кои се членови на официјалниот фан клуб.
Што мислите, нели требаше да направат стадион барем од +50k??