Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Која глупост ја направија со тоа што не ги покрија бековските позиции ова лето.Кај се оставија со Де Шиљо и Данило за десни бекови,кои во ниеден од појакиве тимови не би биле првотимци,не земаа ни лев бек да го замени Сандро.
Којзнае дали Сари и во вакви околности ќе игра со тројца стопери или ќе глуми Емре или некој друг од средина лев бек.

Која глупост ја направија со тоа што не ги покрија бековските позиции ова лето.Кај се оставија со Де Шиљо и Данило за десни бекови,кои во ниеден од појакиве тимови не би биле првотимци,не земаа ни лев бек да го замени Сандро.
Којзнае дали Сари и во вакви околности ќе игра со тројца стопери или ќе глуми Емре или некој друг од средина лев бек.
Го чекам денот кога Ругани пак ќе биде лев бек под присила и кога малце побрз напаѓач од Игуаин ќе го искини, кошмар ќе му биди.

Манџо ке биде лев бек:icon_mrgr:

Некој од стоперите ке биде лев бек, а Квадрадо десен бек.
Автоматски споено мислење:

Моментално повредени или вон комбинација:

1. Киелини
2. Даглас Коста
3. Де Шиљо
4. Данило
5. Алекс Сандро
6. Роналдо
7. Перин
8. Пјаца
9. Манџо

Последно уредено:
The Ramsey effect: Sarri will insist on 4-3-1-2 again as the Welshman impressed so much in his two appearances so far this season. [Romeo Agresti] ⚫️⚪️ #juventus @juvefcdotcom

Juventus will reportedly use midfielder Blaise Matuidi as a left-back against SPAL in Serie A tomorrow.

The 32-year-old is left-footed and had a stint as a left-back with St Etienne, prior to joining Paris Saint-Germain in 2011.

Failing that, Sarri could switch to a three-man defence or promote Under-23 player Pietro Beruatto.

The Old Lady are already playing Juan Cuadrado – a winger by trade – at right-back.

:pos: :pos: Абе еднаш да го комплетираа тимот без да се глупират секое лето. Еј да купев е се се и да се сметаше навивач делот од тимот кој мора да е присутен абе тој ќе се повредеше упм

Последно уредено:

@cholismo :)

Џан го тренирале исто за бек :pos: :facepalm:

Последно уредено:

@cholismo :)

Џан го тренирале исто за бек :pos: :facepalm:
Јас да сум ко тебе ќе си резервирам апартман одма :D

Има играно Емре централен бек мислам. Е сеа ако го тренираат за десен бек, ондак шта речи :tapp:
----
Mа да читајќи ја тетка Вики, Емрета може да игра кај му душа сака на тренерот. :eek:
Па според тоа, кој и да се повреди, еве им замена :D

Throughout his career, he has been deployed as a central midfielder, as a defensive midfielder, as an attacking midfielder, as a winger, in a box-to-box role, or even as a right-sided full-back, wing-back, or centre-back.

Има играно Емре стопер, ама е недисциплиниран за таа позиција реално, како најкрајно решение принудно го ставаа таму (иста ситуација и сега како кај вас ради повреди), ама не ми остави добар впечаток како што ми текнува.

Има играно Емре централен бек мислам. Е сеа ако го тренираат за десен бек, ондак шта речи :tapp:
----
Mа да читајќи ја тетка Вики, Емрета може да игра кај му душа сака на тренерот. :eek:
Па според тоа, кој и да се повреди, еве им замена :D
Не научивме дека вакви играчи мора да се ба список на ЛШ само Куадрадо го чуваме фала му на господ. Чоекот можи сегде да игра мала плата а не се буни и благодарен играч е.

За Џан ако е вистина она инфо дека за тоа ја спукаа работата нека си го спуштат егото и тој и управата ни требат играчи нека не дупат.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Правев муабет со еден фан на Јуве од мкд и ми кажа дека бил да гледа барса-манчестер и го прашувам зошто тие пари не ги вложил за патување во Торино на утакмица на Јуве. Ми кажа дека стадионот бил мал и го исполнувале оние што имаат годишни карти, гостинските навивачи и карти можеле да земат оние кои се членови на официјалниот фан клуб.

Што мислите, нели требаше да направат стадион барем од +50k??

Правев муабет со еден фан на Јуве од мкд и ми кажа дека бил да гледа барса-манчестер и го прашувам зошто тие пари не ги вложил за патување во Торино на утакмица на Јуве. Ми кажа дека стадионот бил мал и го исполнувале оние што имаат годишни карти, гостинските навивачи и карти можеле да земат оние кои се членови на официјалниот фан клуб.

Што мислите, нели требаше да направат стадион барем од +50k??

Зависи што сакал да гледа. Јувентус картите ги пушта на 3 периоди, зависно од тоа кој сака да гледа и дали е член на фан клубот. Ма да како тргнале и ги поскапуваат секоја година картите, мислам секоја наредна година, се полесно ќе биде за обезбедување карта(за тие со дубок џеб).
1. Неколку дена за најјакото(најскапо) членство;
2. Одма после тоа за другите членови(ако не бидат купени од точка 1, а немаат толкава бројка на такви членови 100%);
3. Ако останат карти некупени од членовите(ако не бидат купени карти од т1 и т2), се оди на слободна продажба.
--------
Јас сакав лани на Јуве-Ман Ју, бидејќи не се продадоа, стигнаа до слободна продажба. Ама бидејќи немаше одлучност од можно друштво, немаше успех за карта. Картите во слободна продажба беа пуштени во 10:00, а продадени нешто после 16:00. А имаше премногу карти.
За Валенсија успеав да отидам, и карти имаше во слободна продажба се до почетокот на натпреварот, а мислам и не се продаде цел.
Од страната преку која што ги продава Јувентус картите, истите ми стигнаа на mail 15-20 секунди по направената уплата.

На денешниот тренинг Матуиди беше LB арно ама видете на клипчето левиот бек од младинците како го тероризира.

Ако искочи со оваа формација Сари утре,ГГ3+ не бега (2.50) :icon_mrgr:

71143196_3077844852289868_3379831398696222720_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom