DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
-Ronaldo - Dybala-
-Ramsey-
-Ramsey-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislam deka problem e motivot.. igraat bez motiv protiv malive, a i opsto u Seria A...
Немаме лев бек, десен ете го Куадрадо. Ругани играше во Емполи како лев бек.... Пиши пропалоОчајна реакција на Шчежни за голот. Сандро остави многу простор, ама директно во негови раце одеше оваа.
Сега кога ќе размислам вкупно имаме три бека во екипата. Сандро, Данило и Де Шиљо. Зошто се оставија на толку мал број играчи... Ќе мора да импровизира со некој од штоперите на десен бек.
епа копилињава го продадоа Спинацола, а жареше и палеше...Немаме лев бек, десен ете го Куадрадо. Ругани играше во Емполи како лев бек.... Пиши пропало
Ене го и во Рома жари пали. Не требаше Пелегрини да го праќаат на позајмица.епа копилињава го продадоа Спинацола, а жареше и палеше...
Сандро веќе за коло две ќе полни да паѓа во форма од умор, како што беше и претходно.Голема работа што го продадоа. Го донесоа Пелегрини.
Можеа да го остаат, ќе играше во вонредни кола и куп. А сигурно ќе му се најдеше и во некој лигашки натпревар.
Вака ќе го умрат Сандро. Единствено решение му е МДШ да му е резервен лев, а што ќе прави со Данило и Куадрадо, негова работа. Ама он нема да направи така, и ќе го пцоЈса Сандро.
Напраја 2-3 такви шанси една беше со, Ремзи-Дибала-Пјанич-Игуаин и овај ја посра флса богу.Незнам дали забележавте, синоќа последните 20 минути пробаа да ја играат онаа sarriball тактика со максимум два додири на топката. Не им идеше најдобро, неможеа да припарат до гол со таа игра
Треба уште вежбање![]()