Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да ко бшее 19. И ти нејќеше да го навидиш Конте сеа твој човек e :D

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
sekad sum sakal konte da go vidam u inter :), i nikad ne sum go kriel toa na forumov, vklucitelno i so taa fraza, mojot covek, za koja forsav dur bese u celzi. :D

sekad sum sakal konte da go vidam u inter :), i nikad ne sum go kriel toa na forumov, vklucitelno i so taa fraza, mojot covek, za koja forsav dur bese u celzi. :D
Ај ај ме мрзи да копам, дури беше на Јуве тренер во Серија А го пцуеше до 0 и назад, не дупи сеа. Единствен @Stefan-kobe си остана доследен :)

Ај ај ме мрзи да копам, дури беше на Јуве тренер во Серија А го пцуеше до 0 и назад, не дупи сеа. Единствен @Stefan-kobe си остана доследен :)

kopaj slobodno, greska si nesto, si me pomesal so nekoj drug izgleda, eden od malkute fanovi na inter bev na forumov sto forsirase za konte unazad 4 godini, deka e pravo resenie za klubot i toa sto ni treba.

kopaj slobodno, greska si nesto, si me pomesal so nekoj drug izgleda, eden od malkute fanovi na inter bev na forumov sto forsirase za konte unazad 4 godini, deka e pravo resenie za klubot i toa sto ni treba.
Јас зборам на Јуве тренер ко бшее првите 2 сезони пособено :). Ме мрзи брат и глупо е :)

Јас зборам на Јуве тренер ко бшее првите 2 сезони пособено :). Ме мрзи брат и глупо е :)

dobro, i ? :)Dali sum bil skeptik deka ke uspee na startot, sigurno, vie bevte, ne pa ja, ama konkretno za nego posle prvata sezona veke bese jasno za kakov kalibar na trener (ke) stanuva zbor. Toa sto ispadna od grupi vo LS normalno deka bilo predmet na seir na forumov, ko sto ke bide i sea ako inter pak ispadnat u grupi. Ali ne ti ja sfakam poentata, posle juve smesta go sakav u inter i nikad ne mi precese negovoto minato, zatoa ti rekov, kopaj si slobodno, ke se iznenadis so sum pisuel za nego, narocito koga otide u celzi, toa mojot covek si datira od togas, a ne otkako doe u inter.

Kao i da e nebitna diskusija nacna na temava, od slobodnite na ronaldo do ova doe.

dobro, i ? :)Dali sum bil skeptik deka ke uspee na startot, sigurno, vie bevte, ne pa ja, ama konkretno za nego posle prvata sezona veke bese jasno za kakov kalibar na trener (ke) stanuva zbor. Toa sto ispadna od grupi vo LS normalno deka bilo predmet na seir na forumov, ko sto ke bide i sea ako inter pak ispadnat u grupi, ama ne ti ja sfakam poentata, posle juve smesta go sakav u inter i nikad ne mi precese negovoto minato, zatoa ti rekov, kopaj si slobodno, ke se iznenadis so sum pisuel za nego, narocito koga otide u celzi ,toa mojot covek si datira od togas, a ne otkako doe u inter.

Kao i da e nebitna diskusija nacna na temava, od slobodnite na ronaldo do ova doe.
Ткаа нека е.

Sto sum ostanal dosleden be, site gomna gi izedov za nego sto gi imav izedeno. Jas bev eden od tie sto go rugaa cel zivot, mislam do mandatot u Celzi, posle toa ne poso nemase za sto da jadam gomna realno, covekot zema titula u konkurencija na Pep i Murdzo.

Gresev mnogu za Konte, verojatno zaslepen od faktot sto bese igrac i trener na Juventus. Urko od sekad go sakal Konte, otkako mu zavrsi mandatot u Juve peka za nego i smara po internetov, taka da greska si u vrska so nego i Konte.

Sto sum ostanal dosleden be, site gomna gi izedov za nego sto gi imav izedeno. Jas bev eden od tie sto go rugaa cel zivot, mislam do mandatot u Celzi, posle toa ne poso nemase za sto da jadam gomna realno, covekot zema titula u konkurencija na Pep i Murdzo.

Gresev mnogu za Konte, verojatno zaslepen od faktot sto bese igrac i trener na Juventus. Urko od sekad go sakal Konte, otkako mu zavrsi mandatot u Juve peka za nego i smara po internetov, taka da greska si u vrska so nego i Konte.
Доследен во јадење гомна и признавање за истото :D. Зборам за кога беше во Јуве до крај :) не за пост Јуве.

Од Пресот на Сари... како дише човекот мислиш се гуши.. не е на арно работава .. позитивно од пресот , ги испофали Дибала и Џан ... Дибала мислам дека веќе ќе си го гледаме стандард фала курцу, а и Џан ќе добива почесто минутажа.... све у свему , иако со билијарда проблеми со повредени , се стабилизираме лако полако... ќе не биде!

Dolgo e be prvenstvoto ne panicete.. ke zgazime sve u vtor del sezona, inter pajaat kondiciski i toa e toa.. Sari crknuva od cigarite na kraj na sesona i sledno na klupa go gleame Pep i kako go guska usleto od trofej

Од Пресот на Сари... како дише човекот мислиш се гуши.. не е на арно работава .. позитивно од пресот , ги испофали Дибала и Џан ... Дибала мислам дека веќе ќе си го гледаме стандард фала курцу, а и Џан ќе добива почесто минутажа.... све у свему , иако со билијарда проблеми со повредени , се стабилизираме лако полако... ќе не биде!
Во второ не знаеја од која страна да се бранат како луди комбинираја и напаѓаја цело време тријаголници. Џан ќе остани до крај на сезона сигурно, Паратичи рече дека и Манџукич ако реши да не оди, нема да биде избркан и дека премногу има направено човекот за клубот.

60те минути против Наполи исто и Атлетико, ова денес дава мн надеж. Не запираме повеќе на 1-0 или 2-0.
Автоматски споено мислење:

Не се секирај, никотинот не умира. Нема да се ослободиме од него така лесно
Ако почни тимот 90 минути да игра какао тие 60 против Наполи и Атлетико не би сакал да се ослободиме од него. Не го плукајте чоекот досега е се таман, од прес, до формација и учење на грешки до се.

Sarri won’t change system for Bayer and Inter, but is studying a new Juve with Higuain, Ronaldo and Dybala together in attack

Патем Бсрза бил одговорен сеа за одбраната според Сари.
Автоматски споено мислење:

Maurizio Sarri believes Bayer Levekusen are a strong opponent for Juventus in the Champions League while Aaron Ramsey’s recovery has been a welcome surprise.

The Bianconeri face the Bundesliga side in the Champions League group stages following an impressive performance in Madrid two weeks ago.

“Tomorrow will be difficult match against a very strong opponent,” Sarri told the gathered press.

“Bayer Levekusen is a team that holds the most possession throughout the Bundesliga, and they’re physical, and dribble with quality.

“We still have a lot of room for improvement. Our goal is to go all the way until the final in the Champions League, but it’s a competition that can only be determined in certain moments.

“I am expecting a good result tomorrow. It will be a tough game and the first at home in the Champions League. Then we’ll think about the next one.”

Aaron Ramsey has played a key role in Juve’s last two matches, starting both games following a recent injury.

Aaron Ramsey has surprised me in his recovery from injury, and he was included very quickly in the team. I believe; however, he still has a lot of room to improve.

“I see a great level of application during training, which gives me hope. In the last two games, the ease of dribbling has increased. Now we need to speed it up and improve our scoring.

“The Champions League is the top competition. We must live it cheerfully and not with heaviness.

My favourites to win? The English teams. The physical condition is growing, but it is also linked to the mental condition.

Will someone rest? I don’t know, it depends on this afternoon’s training.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom