- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.599
- Поени од реакции
- 119.693
Pa lekcii mu drzi Sari na Konte vo LS, zatoa.Што е ова бе ни даваат голови како сакаат,со Наполи од 3-0 на 3-3 сеа исто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa lekcii mu drzi Sari na Konte vo LS, zatoa.Што е ова бе ни даваат голови како сакаат,со Наполи од 3-0 на 3-3 сеа исто.
Мислиш Славија Прага ви држеше лекции вчера сред Милано, Бруке мајкеми...Pa lekcii mu drzi Sari na Konte vo LS, zatoa.
Ne mislam.Мислиш Славија Прага ви држеше лекции вчера сред Милано, Бруке мајкеми...
Mi se svigja sto si sigurenNe mislam.
Ти барем од интерашите поарен беше имаше дискусија со тебе не се зафаќаше толку, шо ти се дешаваNe mislam.
а ко така ич нека не ни седат во шеснајсетник
Pa gleas deka go peckam Maci ovoj zemal ozbilno mi komentira, sto da vratam na glup komentar?Ти барем од интерашите поарен беше имаше дискусија со тебе не се зафаќаше толку, шо ти се дешава?
Воопшто зборав ама ајPa gleas deka go peckam Maci ovoj zemal ozbilno mi komentira, sto da vratam na glup komentar?
Pa gleas deka go peckam Maci ovoj zemal ozbilno mi komentira, sto da vratam na glup komentar?
Кој себичен бе, овде мораше да шутка кој Ремзи кој бакрачи.Ако добро забележите, Роналдо пред да шутне десно го имаше слободен Ремзи (мислам дека е он пошто носи дрес 8) така да беше себичен Кики во оваа ситуација