Знам дека играме бедно, али јас викам да почекаме уште троа некој период па да видиме дали ќе ја подобрат играта со Сари. Ако се сеќавате кога дојде Сари во Наполи и подоцна во Челзи, првиоте неколку натпревари играа бедно, потоа ги консолидираше и играа фудбал убав за око. Не изгубивме важни бодови, само со Фиорентина и Атлетико, такада сеуште нема простор за паника.... за играта реков играме моментално бедно, али уште сме Септември, башка ова му беше 3 натпревар на Сари како тренер (првите 2 не ги рачунаме)
Оној Педерот во екипа, боље ќе му биде да игра тимски и да не се прави Сусо за богати на теренот, дека преку кур ми е тој да е афла и омега на теренот. Оној слободниот синоќа при крај на натпреварот беше идеален за Пјаниќ, а овој што неможе од џигер погоре да ја префрли топката ми ги шири нозете да шутира, му ја ебам жената што му шета по куќа.
Бентанкур истотака беше дно синоќа, Данило уште од сега се гледа дека е превара од играч и (ќе) дојде време да се молиме што побрзо да се врати Де Малдини на десната бековска позиција. Дибала истотака одигра под просек, али он нема асално одиграно натпревар од прошлата година

.
Следната ни е со Бреша на гости