Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја сфаќам никако поентата на слободните удари на Роналдо.

Се цепа во живиот ѕид и толку. Кој курац, ова од Пјаниќ е 90% гол.

Незнаеш што имаш додека не го изгубиш, така и за МВП средината, им ебам мувлите од тренери кои не ја искористија за ЛШ или ЛЕ.

Ми играт Конте 6 нерешени во групи на ЛЕ.

Незнаеш што имаш додека не го изгубиш, така и за МВП средината, им ебам мувлите од тренери кои не ја искористија за ЛШ или ЛЕ.

Дел Нери изигра 6 нерешени во групите ЛЕ. Со Фелипе Мело и Сисоко.

Дел Нери изигра 6 нерешени во групите ЛЕ. Со Фелипе Мело и Сисоко.
Не бев сигурен за ова а немам намера да барам да ме фатат нервози во ниедно време.

Со Конте отпаднавме во фазата на групи со Галатасарај и Копенхаген во група.

Screenshot_20190921_205929.jpg

Сезонава дечки мислам дека ќе кинеме нерви, титули тешко.Многу нелогични потези на управата, добро почнаа и при крајот на трансфер периодот се искакаа.Манџо не го заслужи тоа што му го направија, Дибала нема самодоверба и него го пореметија со тоа го продаваме па не.Тимов ми нема хемија а Сари ми делува како незаинтересиран како побитни да му се цигарите, без концепт ми е некако.

Na utakmicava se pokaza deka timot na svoj grb go nosi Pjanic.. Bez nego nemame nikakva povrzanos megju sreden red i napad...

Ако не се работи да се создава работна атмосфера во клубот, да се мотивират играчите, дечки жалам да кажам ама во големи невојли сме ова година. Остајте со Атлетико играта и Атлетико е во многу слаба форма во моментов. Преслабо играме. Заклучок и дека без Коста, Пјанич и Киелини голема 0 сме

Знам дека играме бедно, али јас викам да почекаме уште троа некој период па да видиме дали ќе ја подобрат играта со Сари. Ако се сеќавате кога дојде Сари во Наполи и подоцна во Челзи, првиоте неколку натпревари играа бедно, потоа ги консолидираше и играа фудбал убав за око. Не изгубивме важни бодови, само со Фиорентина и Атлетико, такада сеуште нема простор за паника.... за играта реков играме моментално бедно, али уште сме Септември, башка ова му беше 3 натпревар на Сари како тренер (првите 2 не ги рачунаме)

Оној Педерот во екипа, боље ќе му биде да игра тимски и да не се прави Сусо за богати на теренот, дека преку кур ми е тој да е афла и омега на теренот. Оној слободниот синоќа при крај на натпреварот беше идеален за Пјаниќ, а овој што неможе од џигер погоре да ја префрли топката ми ги шири нозете да шутира, му ја ебам жената што му шета по куќа.
Бентанкур истотака беше дно синоќа, Данило уште од сега се гледа дека е превара од играч и (ќе) дојде време да се молиме што побрзо да се врати Де Малдини на десната бековска позиција. Дибала истотака одигра под просек, али он нема асално одиграно натпревар од прошлата година :toe:.

Следната ни е со Бреша на гости

Стигна Бонучи да е капитен пред Буфон во тимов :popce:.Башка што е втор или трет по ред во тимов после Киелини и Дибала мислам,али пошто е моментално е по стандарден од нив цело време ќе го гледаме ко капитен.
После оној излет во ривал како Милан и отворен конфликт со тимот надополнет со славењето на голот против Јуве,требаше да е на последно место во редот за капитенската лента.
Ако не го рачунаат тоа треба и Буфон по враќањето од ПСЖ да е втор капитен после Киелини.Глупо е Бонучи со сите срања позади него да е капитен при легенда како Буфон во тимов.

Тоа ти е ксмет во животот,ќе стигне еден Бонучи кога ќе се пензионира да раскажува на внуци дека поред тоа што играл во екипи како Милан и Јуве,бил и капитен и во двете екипи во одреден период. :icon_lol:

Fun Fact: Сите капитени во историјата на Јувентус биле италијани, и ова е една традиција... така да погодете кој ќе биде прв капитен кога ќе се пензионираат Буфон и Келини?:icon_lol:

Deal with it :cool:

“Now I'm an Interista and I will remain and interista even when I will leave. Just like for the other teams I coached”.
[Antonio Conte]
⚫️⚪️ #juventus

Ќе си остане и тренер шо го папа од екипи ко Копенхаген, Галатасарај и факинг Славија Прага шо нема ЛШ видено од времето кога Поборски играше за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom