Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Калакурница станува ова... пред месец дена да ми кажеше некој дека ќе го земеме Роналдо и Бонучи ќе го враќаме, би му платил за на психијатар ... инаку вај нат, мене лично не ми смета толку многу Бони , отиде у Милан ради препукувањето со Алегри...е сега со кој образ ќе излезе пак пред него... ваљда му се извинил и си опростиле еден на друг.

мора малце да ве дупиме... иначе нема нигде официјално

Дупење ќе беше Ромањоли да ни го земавте :)
Ова со Бонучи дупење и за вас и за нас после пиздаријете лани

Иначе дај боже да беше официјално, ама не Италијанците мора да ја силуаа работава едно 4-5 дена и на крај Бонучи у Псж а Игуаин у Челзи :pos:

нека иде у сасуло да му ебам просекот :вонзем:

Bonucci is close to rejoining Juventus. (Sportitalia)

Around Turin‏ @AroundJFans 3h3 hours ago
Bonucci to Juve seems to be a deal done guys.

Beppe Marotta leaving the Palazzo Parigi hotel in Milan where he had a 30-min meeting with Fabio Paratici, who is still inside. He gave no comments to journalists. #TJ

Di4awM8X0AE_FwT.jpg

Milan could offer €20-25m + Bonucci to sign Higuain. (Premium Sport)

Juventus have left the future of Marchisio in his own hands and respected his decision to stay. The club haven't given any attention to interests from MLS clubs. He will be the one to decide, as it should be.

One thing is for sure though, Juve's mercato is very far from done. Fabio Paratici did not even travel with the team for their pre-season tour, something he almost usually does. Expecting a lot of transfer activity in the next week or two and hopefully one more big signing

Michele Criscitiello‏Verified account @MCriscitiello 19h19 hours ago
Clamoroso asse Elliott-Juve: Bonucci potrebbe tornare a Torino. Paratici all’opera. Bonucci sarebbe felice del ritorno in bianconero @tvdellosport

Доаѓањево на Бонучи значи дека Ругани и дефинитивно не напушта :(

Ај ако ништо друго сакам пред да се пензионира Барѕаљи уште еднаш да ги видам ББЦ назад, макар и на еден меч.

Deportes_220489228_35479134_1024x576.jpg

Не го сфаќам ич потегов со Бонучи,ај што фановиве сигурно ќе го дочекаат на нож што е и нормално,него со кој образ ќе се врати во тимов,а Алегри е уште тренер.После трансферот во Милан лани он требаше да биде завршена прича.
Подобро да се тргнеше по Годин ако веќе барат стопер или да се даде шанса на Калдара.Иако Милан може не се конкуренти за титула последниве сезони,сепак се историски ривали и да е до мене никад не би им продал напаѓач како Игуаин што и топ за у лигава.Башка што Сари пројави интерес и од Челзи можат сигурно 50-60 милиони да земат.

Не го сфаќам ич потегов со Бонучи,ај што фановиве сигурно ќе го дочекаат на нож што е и нормално,него со кој образ ќе се врати во тимов,а Алегри е уште тренер.После трансферот во Милан лани он требаше да биде завршена прича.
Подобро да се тргнеше по Годин ако веќе барат стопер или да се даде шанса на Калдара.Иако Милан може не се конкуренти за титула последниве сезони,сепак се историски ривали и да е до мене никад не би им продал напаѓач како Игуаин што и топ за у лигава.Башка што Сари пројави интерес и од Челзи можат сигурно 50-60 милиони да земат.
Ваљда го проценват Лео на 40 па со 20 доплата ќе им го дадат Игуаин.

Ваљда го проценват Лео на 40 па со 20 доплата ќе им го дадат Игуаин.
Бонучи имаше за негови стандарди подпросечна сезона и никако не може да кошта исто толку колку што го продадоа лани.Ако е за така Игуаин дојде за 90м па, 80-90 треба да му бараат Јуве летово што нема никаква логика.

Pa uste koa ke gi cujam onie od fan klub milan kao nema sansa so doplata tuku ke bilo glava za glava, mi doagja da im recam apovite ste gi pomesale nasabajle

Ќе дојде и ќе даде принудна изјава од типот - Лани направив грешка што си отидов, мислев вака, онака. Ви се извинувам доколку ве навредив, нема таква намера итн итн итн. Со ова сакам да си ја поправам грешката и се надевам ќе ми простите.

И така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom