Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За пристапот после 2-0 јас го кривам единствено Алегри и никој друг. Тврдам дека им рекол да се повлечат ко пички и да чекаат на контри. Исто беше и во финалето со Реал, 35 минути беше надигран Реал и после следеше повлекување и потоп. Еден факинг Тотенхем да го пуштиш да ти диктира игра на домашен терен. Абе нозете ќе им ги искршам на парчиња ама не им давам да билдаат посед и да прават шанси.

Значи знаев од коа ја фати топката дека ќе го утне пеналот и еден :facepalm: си напраив уше тогаш, и поради промашениот пенал шо ќе следи и заради претчуството шо сеа најде да се појави :facepalm:

И да, не смее олкава повлеченост, не смее ни на 2 ни на 3:0.. и ај тоа али нема ни контри него само дување напред.. не личи

Наместо на 2-0 да ги дотолчиме, да им дадаме уште 1-2 комада,АЛЕГРИ ја повлечува екипата,им дозволува на Тотенхем да напраат 2-3 изгледи шанси и да примаме гол. ЏИЏИ свака ти част,треба споменик зад стативата. Имаш 2-0 на домашен терен,доминација 20 минути и им препушташ на гостите да наметнат темпо и игра. 2 пенал требаше друг да го изведе според мене,Игуаин и при првио беше малце несигурен,вторио веќе е прича сама за себе,стативат ќе се тресе 23 дена. СЕ надевам фуриозен почеток и на 2пп ,уште еден гол да бутнат и мирна завршница.

Колку фалат Дибала, Матуиди и Куадрадо против вака напаѓачки ориентиран Тотенхем...

Многу длабоко се повлековме, ја разбирам да играме дефанзивно ама тоа треба да се случи при крај на натпревар или полувреме...исто така не треба да дозволуваме Тотенхем да ни се приближи на 20 метра од гол туку треба малку играчите повеќе пресинг да праат на 40-50 метри од голот...за пеналот тоа е осеќав дека ќе шутира у средина бидејќи првиот пенал го прочита Лорис ама тоа е, идемо даље. Фино ала фине..да не заборавиме овие натпревари се играат 180 минути.

Глобил у второ ќе проба уште толку да умртви и после 60та мин маку ќе ги ошушти за гол до 90та.
Е сеа, дали Јуве или Тотнам ќе даде гол - иста тежина, исто филозофко прашање со Сту (супер замена после 57ма).

Ќе може некој да ми даде сопкаст или линк, ми поебаја мајка мајчина овие стримовиве блок до блок.[DOUBLEPOST=1518555354][/DOUBLEPOST]anyone?

valeallegri.png

Пеза, брука , јад , беда , распадсистема . Заслужено испаднати од ова натпреварување. Единствено вината е кај другар му на Ширеа , да ја заковам ќерка му до гуша да и го набутам ....

Пеза, брука , јад , беда , распадсистема . Заслужено испаднати од ова натпреварување. Единствено вината е кај другар му на Ширеа , да ја заковам ќерка му до гуша да и го набутам ....
Од каде испаднати? Има уште 90 минути и мислам дека со овие 3ца шо фалат имаме и те како шанси иако предноста е на страна на Тотенхем. Ова денес беше очај, треба очајно промена на тактик и пристап а во лето реконструкција мала.

И да Кедира е тактички одлично поткован и интелегентен фудбалер ама ко забавена снимка е. Треб да игра само против тимови што играат бавен фудбал. Да го погодеше пеналот дебелиот или зицерот можда др ќе беше. Јас мислам дека ќе одиме понатаму пак ама ова мора на сите да му е лекција. И ве молам без коментари глупи Ciao Allegri и остало можда денес утна со тактика ма да не го кривам и јас така би излегол или со пристапот ете нека утна ама чоекот е најзаслужен за 2те финалиња и прелазот на генерации и продажби малце од малце почит имајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom