Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак мислам дека Бернардески заслужува да игра пред Коста во првиот тим, ако веќе двајцата се борат за едно место.

Како и да е најкритично е третото место во средината, Матуиди избра најлош момент да се повреди. Кедира и Пјаниќ мора да играат ако треба и на штаки, додека и да стартува Бентанкур или Стураро тоа треба да биде максимум до 60та минута. Тогаш треба да влезе Маркизио.

На крај краева составот не е толку битен колку што ќе биде клучна играта на теренот. Неопходна е максимална концентрација, мал поклон може да значи крај за нас. Без тупење, без грешки како оние од некни кога си додававме лабаво пред шеснаесетникот и мораше ВАР да интервенира :kafence: за да не ни го свирнат.

Го нема овде Гуида, ќе ни суди Брих од финалето со Реал.

Кејн за Келини

“Chiellini? He’s an amazing defender. My first start for England probably the first five minutes he made a challenge and I probably had a dead leg for 10 minutes. It was a good welcome to international football!”

:sakasuste:

Сепак мислам дека Бернардески заслужува да игра пред Коста во првиот тим, ако веќе двајцата се борат за едно место.
.
Зш море ? Еве што се најавува денес...идеално според мене.. јебем ти Стураро јебем ти сечење топки...
27857930_1594225600658265_2834703279983648329_n.jpg

Ова би било идеално, ама којзнае дали ќе се осмели Алегри да излезе вака. Иако според мене најдобро решение, малку поофанзивен состав со одмерен пристап.

Најмногу ме плаши да не се закачи на 0-0, ептен на тоа алудираат кладилниците. Порасна коефициентот за кец на 2.29 на бет365 мислам. Мора да докажеме дека сме подобри од тоа.

Важно Манџукич си терат прва, сме губеле, сме победувле тој ко закован е на таа позиција, замисли, испадна подобро офанзивно крило од Коста.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Стураро секако игра, на место Матуиди, деструктивец.

Е сеа дали ќе игра како деструктивец на нашта игра или на Тотнем тоа е веќе малку по опширно, по филозофско прашање.
xEI7gEn.gif

Лошо пречуство имам за вечер.Ни фалат Дибала,Куадрадо,Матуди,кои би биле најверојатно стартери да беа здрави.Ај за Куадрадо има замени,али Дибала и посебно Матуди фалат во тимов за вакви битни натпревари.По ова што го слушнав на пресот од Алегри и Киелини ништо чудно да играат вечер нешто подефанзивно и да чекаат на шанса од контри
Chiellini: Our main objective tomorrow is to keep a clean sheet.

Ова би било идеално, ама којзнае дали ќе се осмели Алегри да излезе вака. Иако според мене најдобро решение, малку поофанзивен состав со одмерен пристап.

Најмногу ме плаши да не се закачи на 0-0, ептен на тоа алудираат кладилниците. Порасна коефициентот за кец на 2.29 на бет365 мислам. Мора да докажеме дека сме подобри од тоа.
Многу голови примавме со 4-2-3-1 формацијата, кога почнаме да играме со 3ца во среден ред се стабилизира и одбраната. И ако излезиме со формацијата како на сликата мислам дека Бернардески ќе игра поназад како CMF а не како крило. Мислам дека нема да се осмели Алегри само со 2ца везни играчи да излези

Многу голови примавме со 4-2-3-1 формацијата, кога почнаме да играме со 3ца во среден ред се стабилизира и одбраната. И ако излезиме со формацијата како на сликата мислам дека Бернардески ќе игра поназад како CMF а не како крило. Мислам дека нема да се осмели Алегри само со 2ца везни играчи да излези
Да али моментално третиот играч за таа позиција (со оглед на тоа што очигледно Маркизио не влегува во комбинација за од старт) е еден од Стураро или Бентанкур.

Како и да игра Бернардески, сепак подобро ќе биде.

Штета што останавме да избираме помало зло од Стураро или Бентакур, ја би го одбрал помалото, Стураро никако.

Братов на Се или нешто изгорен е за Јуве, ни една кутија несакат да отворит ради Дел Пиеро, Недвед и Маркисио. :pos::bravobe:

Милионит кај Маркисио. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom