Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
оставка.....играчи со просечен калибар а имаме шампионски амбиции :lud:

--- надополнето ---

Јас не викам дека Дел-Нери е слаб тренер али работата е во тоа што кога губи утакмица никако не знае да е сврти никако не знае формација друга да изигра само запнал јалово на 4-4-2, грешка денеска му беше што го играше на телето на Мота требаше соренсен да го игра иако е по дефанзивен али Мирко не ќе можеше така лесно да игра како вечер според мое мислење, а кога сме кај оставикте и смените на тренери мислам најдобро ќе биде да е дофрши цела сезона а од налето од 0 да се почни да се донеси некој врвен тренер од типот на Липи и Капело итн.
се ослободивме од Диего-сега само 4-4-2 е достапна....

Погледнете ги наредните натпревари, и спремајте вазелин...

Јуве згреши што одлучи да игра 4-4-2 без врвна класа напаѓачи,очекуваа крилата по 50 гола во сезона да даваат.

Ама не бива така..

оставка.....играчи со просечен калибар а имаме шампионски амбиции :lud:

--- надополнето ---

се ослободивме од Диего-сега само 4-4-2 е достапна....

За одлуката Диего што беше продаден е оправудвам, бидејќи лани се виде колку постигна во дресот на јуве во цела сезона 5 голови постигна а и се гледа во Волзбург колку блеска, диего не беше решителен и не играчки калибар за во италија.

Се чека официјлана изјава на ДелНери али никаде го нема.

Ја имав гг на тикет,само ме интересира што беше таа измената Мота Гросо,кога требаше Аквилани да влезе мислам?

ОК, не викам дека се беше така црно изминатото лето. Ги донесовме Кваљарела, Красич, Аквилани, Сторари, Пепе, па ај ќе го ставам и Бонучи иако примивме 150 гола сезонава. Ама што правиме со Мота, задржувањето на Амаури, Јакинта, Григера, Гросо, продажбата на Трезеге, Диего? Колку што направивме добра работа, толку направивме и лоша. Според мене сезонава пак сме на 0 и нема никаков напредок во однос на лани. Верувам дека тоа ќе го увидат на крај на сезона и повторно некој ќе си оди, ќе бидат донесени некои нови играчи и пак се од почеток. Ќе ни пуштаат приказни од типот како имаме проект да влеземе во ЛШ па од наредната сезона ќе атакуваме на Скудето и така до недоглед. Ако Ањели нема амбиција да го води клубот кој му е оставен во аманет, на крајот на краиштата нека го продаде, сигурен сум дека ќе се најде некој кој ќе сака да вложи во Јуве и да го направи шампионски тим. Не можам 5 та година по ред да слушам како имаме некој си проект а од него ни трага ни глас.

Ја имав гг на тикет,само ме интересира што беше таа измената Мота Гросо,кога требаше Аквилани да влезе мислам?

Најдобро да го прашаш чичко ДелНери тој ќе ти даде информации :kesa:

Па од 11 играчи на теренот кога играат 4ца и тоа не сјајно... туку само тие подаваат нешто за играта.. тогаш што може да се очекува?
Амаури и Иакинта... исто како да не беа на теренот!
Јуве не созреал доволно по се изгледа... а највеќе ми е жал што повторно е повреден Траоре :/

Никој незнаа шо се случува се е испобркано :pos:

За одлуката Диего што беше продаден е оправудвам, бидејќи лани се виде колку постигна во дресот на јуве во цела сезона 5 голови постигна а и се гледа во Волзбург колку блеска, диего не беше решителен и не играчки калибар за во италија.
ти гледаше лани натпревари или само статистика поштуваш ???

ти гледаше лани натпревари или само статистика поштуваш ???

Гледав лани и се изнагледав и годинава диего го гледам во волзбург и гледам како игра исто како лани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom