Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
CazIDCBWEAE5sNb.jpg

Поише ми е страв од неефективноста на Стураро во напад отколку дали ќе игра Переира или Квадрадо, односно Евра или Сандро.

Поише ми е страв од неефективноста на Стураро во напад отколку дали ќе игра Переира или Квадрадо, односно Евра или Сандро.
Сериозно очекуваш Стураро ефект во напад? Нека седи назат и нека руши напади наПолитанкиве... шо толку му ја мислиш :D

мора со ваква коса да искочи погба ако сака да ги тепаме наполи

12654525_949815201720188_8935746415515835994_n.jpg

^ немора да игра бокс ту бокс утакмицава може Алегри да му каже закачи му се на Игуаин и не го пуштај , нешто ко гатузо последен у средина и јади ги како Давидс на времето :)

Ццц, се Мурињовци и Алегриевци во фан клубов :LOL:

Да му честитаме роденден на Чиро... не го бива за тренер, ама она што го остави во црно-белиот дрес е за почит (y)

12717809_1316755585018334_1387046447273164753_n.jpg

:pipi:

Reports say referee Nicola Rizzoli has been injured and Daniele Orsato is in pole to replace him for Juventus-Napoli.

The 2014 World Cup final ref had been given the responsibility of taking charge of the Scudetto shwodown on Saturday, but reports emerged this morning that he has suffered a knock.

Premium Sport reports that Rizzoli will be out for two weeks with a calf injury and Orsato is the favourite to replace him.

Orsato is also an international referee for UEFA and FIFA tournaments and has taken charge of some of Serie A’s biggest clashes such as the Milan and Rome derbies.

Официјално главен судија Даниеле Орсато. Роки и Ирати зад головите, Ди Либераторе и Тонолини покрај аут линиите.

Искрено штета е ова, бидејќи Рицоли е поквалитетен судија од Орсато, кој е добар, ама понекогаш знае субјективно да процени некои ситуации.

1 Buffon
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
39 Favilli
46 Romagna

Zatisje pred bura!!!!! :-)

Inaku ne se znae seuste formacijata, ke bide interesno dali Khedira ke startuva ili ne, vecerva iskusniot trener treba da pravi razlika, forza MAX forza JUVE.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom