Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се врати му пропаѓа кариерата. Simple as that.
Сепак се зависи од играчот. Се споменува дека Јуве ќе му понудел уште во Јануари нов договор, зголемување на платата, со 2021 година. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите, Перез го изјавува ова веднаш по гласините дека Јуве ќе почне преговори за да ја тргнат клаузулата од договорот, и ова можеби е една од игрите Перез да добие предност во преговорите.

Наводно, Јуве планирале да му понудат на Реал 10 милиони за да се тргни клаузулата.

Мора да се изигра паметно со Мората. Ако тој сака да игра во Јуве мислам дека сме во предност, но сепак кога Реал е од другата страна никогаш не си на сигурно.

Ако има опција да се тргне клаузулата со плаќање од некои си 10 или 15 милиони нека го направи тоа Марота, бидејќи Мората вреди 30 и кусур милиони како ништо денеска. Го плативме 18 што е релативно малку, па сега Реал може да влече уште пари ако сака. Иако крајно не верувам дека ним им е до пари и ако стварно сакат да го вратат како два и два ќе го направат тоа.

Многу ротации почна да прави Алегри гледам со Џенова ке менува пак многу и големи се шансите да кикснеме пак :confused:

Многу ротации почна да прави Алегри гледам со Џенова ке менува пак многу и големи се шансите да кикснеме пак :confused:
Каде успеа денеска да видеш, со каков состав ќе излеземе во недела?

Каде успеа денеска да видеш, со каков состав ќе излеземе во недела?

7041646-crystal-ball.jpg

Зa Ругaни ми е мнoгу кривo требa дa гo прoбa детевo мислaм декa имa кaпaцитет зa прв тим сaмo мaлце дa нaпрaи мускулнa мaсa вaкa ми личи нa ветрушкa кo Нејмaр

Па Мората рече дека не сака да си оди уште летово и го критикуваше РМ на неколку наврати како и да е Шпанците како и сите националности се изгорени за дома да играт. Ако е доволно будала да оди во Реал за да кисни на клупа пошто Перез сигурно ќе тргни по некое големо име нека оди. За 18м добивме одличен играч за 2 сезони кој ни донесе 90м лани во ЛШ. Го сакам мн Мората и се надевам дека ќе остане.

Перез и Ањели се многу блиски пријатели имале мн соработки така да се е можно :)[DOUBLEPOST=1442517003][/DOUBLEPOST]Beckenbauer: "No necesitamos a Arturo Vidal en el Bayern"

:pos::pos:

Последно уредено:
Само Јувентус останува, доколку играчот сака да си замине вратата му е отворена, никој со сила неможеш да го држиш. Клубот е над се сепак :)

Со Џенова пак 433. Во напад МАнџуќич ќе одмара, Дибала најверојатно место него али се збори и за Заза, другите двајца се Мората и Квадрадо. Во средина сигурни Погба и Хернанес, третиот меѓу Стураро и Переира(јас Лемина сакам конечно да го видам). Одбрана, Буфон и Сандро сигурни, Барѕа скоро сигурен, за другиот ЦБ и десен бек уште не се знае...

Читам Пандев нешто се курчел, у стилот „Јувентус ми е омилен противник“. А бре македонче..

Mora do pobeda utre. Genoa se bez povredenite Munoz, Pavoletti, Gakpe.

Vo sredina igraat so Dzemaili, vo napadot so Pandev, se tie potroseni igraci, so ofanzivna formacija 3-4-3.

Nema opvravdanja vekje, ako ne gi pobedime ke bide sramota.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom