G
grande-juve
Гостин
Грџеви беа, праеше пресинг ко лудМарио има нешто сериозно со ноџето или ќе му помини ко на куче?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грџеви беа, праеше пресинг ко лудМарио има нешто сериозно со ноџето или ќе му помини ко на куче?
Така изгледаше. Го удри адреналинот од ко го даде голот.Грџеви беа, праеше пресинг ко луд

Allegri: "Mandzukic took a knock but he's fine & I'm happy for his goal."Така изгледаше. Го удри адреналинот од ко го даде голот.
Ама засекој случај да почекаме на извештајот утре. Некако лошо одеше и на крајот, белки нема сјебано некоб мускул.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Фала брат, ама искрено ич не ми е мака бидејќи паднав само на Јуве.Со здравје да си ги трошиш парите.
. Од колку говна не има извадено низ годините, човекот може слободно после пензионирањето во комунална хигиена да работи 
Не мислев ништо лошо со тоа што ти реков, само ова нека биде памет за друг пат да не играш против својот тимФала брат, ама искрено ич не ми е мака бидејќи паднав само на Јуве.
Среќна околност е што немаш уплатено висока сума, така да сметај си како да си изгубил едно макијато
. Јас, последниве 3 години воопшто не го имам пишано на ливче Јувентус, и не планирам да го пишам.Ма победиле или не,го ремпам секоја недела бе!Не мислев ништо лошо со тоа што ти реков, само ова нека биде памет за друг пат да не играш против својот тимСреќна околност е што немаш уплатено висока сума, така да сметај си како да си изгубил едно макијато
. Јас, последниве 3 години воопшто не го имам пишано на ливче Јувентус, и не планирам да го пишам.
Прваци ќе бидиме или што