Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ама ослабени сме...
giphy.gif

единствените 5 мин. ги пропуштив на почетокот на 2 полувреме, а коментаторот цело време викаше шанса пропуштил голема Манџо.. Дајте да ја видиме таа шанса...

Ама ослабени сме...
giphy.gif
Чек уште така мислат 99% од луѓето, ами замисли Мората кога ќе се врати, тимот ќе се доуигра и ако земеме треквартиста ..... Мама миа :))

Имаме еден од најексплозивните напади во еу[DOUBLEPOST=1439042520][/DOUBLEPOST]
единствените 5 мин. ги пропуштив на почетокот на 2 полувреме, а коментаторот цело време викаше шанса пропуштил голема Манџо.. Дајте да ја видиме таа шанса...
1в1 со голманот на одличен пас од Погба и Маркети му ја фати т.е. во него ја шутна, јбг се случва

Breaking news:"Italijanski mediji prenose da je Schalke konacno prihvatio ponudu Juventusa 15 miliona odmah i 9 kroz bonuse u naredne dvije godine za Juliana Draxlera i tako mu ispunio san igranja u Juventusu.Ozvanicenje se ocekuje posle Superkupa" !

Леле женава колку се израдува на Џиџи, дури два медали му стави, + се изнагушкаа...

:pos::love:

Breaking news:"Italijanski mediji prenose da je Schalke konacno prihvatio ponudu Juventusa 15 miliona odmah i 9 kroz bonuse u naredne dvije godine za Juliana Draxlera i tako mu ispunio san igranja u Juventusu.Ozvanicenje se ocekuje posle Superkupa" !
спортмедиасет[DOUBLEPOST=1439044391][/DOUBLEPOST]
CL5GM_GWwAEk2LK.jpg:large

:pos::pos:

Последно уредено:
Не знам што ќе праиме ама Лихт сеа за сеа е дупка му помина и него времето не дека бил некогаш врвен ама мене денеска па и на подготвителните воопшто не ме кефа...

Вие мислете што ќе мислите ама Падоин за некоја сезона, ќе има поќе титули од Рома! Вие само заебавајте се!!

Тевез почна со Супер куп и се изнадава голови. Ај може и новиве исти ќе бидат, исто натпреварување, исти противник.

JUVE CAMPIONI DI SUPER COPA DI ITALIA heart emoticon SIAMO NOI SIAMO NOI I CAMPIONI DELLA SUPER COPA !!!! A VEKE VO MAJ SIAMO NOI SIAMO NOI I CAMPIONI DI ITALIA SIAMO NOI !!! ВЕКЕ НЕМАМЕ МИЛОСТ КОН НИКОГО ХАХАХАХА РУТИНА НИ СТАНА ОВА СО ТРОФЕИВЕ ВО ДОМАШНО ПРВЕСТВО ЛАНИ БЕШЕ НАПРАВЕН ИСЧЕКОРВО ЕВРОПА ПА ЗДРАВЈЕ БОЖЕ ВО ЕДНА ОД НАРЕДНИТЕ СЕЗОНИ И ЗАШТО ДА НЕ НЕ ЈА ПОКОРИМЕ И ЕВРОПА !:toe:

Која будала еј,си ги дупи кинезиве уште :pos:
Иначе интересно е што истово видео го има лајкнато Дракслер на неговиот официјален профил на инстаграм:zloo:...има скриншот некој напраено кружи низ фб и форумиве,али од моб сум стаен не можам да барам

јас да дадам еден осврт за денешната текма.. ми се кењаше колку слабо игравме, немаме дотур на топка немавме ништо, влезе Дибала ја живна малце играта, но ............ сепак почеток на сезона е, ни фали само тој АМЦ и да се уигра тимот и сметам дека повторно ќе се прошетаме низ Сериа А..[DOUBLEPOST=1439077481][/DOUBLEPOST]и да, ќе заборавев ..... Добро запамтете го постов, Манџукиќ ќе жари и пали во лигава, над 25 гола ќе има сигурно само да го држи здравјето и да нема повреди..

Од Француските новинари

Pogba has an understanding with Juve that, if the club reaches the semis of CL this season, his wage would be bumped up to market rates and he would stay on at Juve. He likes it very very very much at Turin and appreciates that the team is being built around him. Wants to try and make it work long term.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom