Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен маркетиншки потег, со ова кажува клубот дека дефинитивно Погба не е на продажба. Единствено што ме нервира е тоа што во овие 5 години можно е да биде 3та десетка која ќе не напушти (наредното лето).

Се надевам ќе испадни уште еден Недвед од него :) (во смисла на карактер ) ама некако предосеќам дека ова ќе е мачкање на очи и дека нема да се донеси некој препреодличен треквартиста.

Ако добро ме служи сеќавањето, мислам дека во понудата за Геце и 10ката беше на маса.
Ова можи да значи дека тој не иди.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ќе мора да се донеси нешто од тие пари од Видал, неможат да се ослонат само на Погба... овој потег со 10-ката ми изгледа како добар маркетиншки трик, и услов до оние клубови кој го сакаат Пол во своите редови, дека ќе треба убаво да си пробуричкаат во џебовите за да го земат
Парите од Видал рачунај ги дека заминаа на Манџо, Дибала и сл. Мислам дека сеуште сме минус со трансфери летово.

Парите од Видал рачунај ги дека заминаа на Манџо, Дибала и сл. Мислам дека сеуште сме минус со трансфери летово.

Не летнаја оти трансферот на Видал не беше планиран и не се знаеше дури не кажа 2-3 пред да пукни веста. Парите се тука.[DOUBLEPOST=1438886849][/DOUBLEPOST]
Ако добро ме служи сеќавањето, мислам дека во понудата за Геце и 10ката беше на маса.
Ова можи да значи дека тој не иди.

Десетката можеби ја дадоа на погба најверојатно да му ја кренат цената или тој ја побара за да си ја пролонгира кариерата и докажи како светска класа фудбалер, после него сигурно кога би дошол би ја зел геце

Не летнаја оти трансферот на Видал не беше планиран и не се знаеше дури не кажа 2-3 пред да пукни веста. Парите се тука.[DOUBLEPOST=1438886849][/DOUBLEPOST]
Десетката можеби ја дадоа на погба најверојатно да му ја кренат цената или тој ја побара за да си ја пролонгира кариерата и докажи како светска класа фудбалер, после него сигурно кога би дошол би ја зел геце
За првиот дел, знајш дека летово имаме фрлено 90 и кусур милиони? Ненормално е за Јуве ова па макар и направил луд профит.
Јас мислам дека Видал беше и тоа како испланиран потег. И совреме беа вложени парите.
Проблемот во моментот е Кедира, сигурно се има доволно пари за некоја замена а можеби и се планираше трекватриста и претходно. Поради ова ќе има трансфер, прашање е кој.

Инаку, кажав дека 10ката значеше за трансферот на Геце е сега ... дали ќе има некои промени ќе видиме. И јас сметам дека Погба повеќе заслужва да ја носи 10ката од некој новајлија. Погба мора да направи чекор напред и да покажи дека можи да го носи тимот на грб. Кога веќе ги немаме многу од играчите кои ја носеа играта сега е неговиот момент.

За првиот дел, знајш дека летово имаме фрлено 90 и кусур милиони? Ненормално е за Јуве ова па макар и направил луд профит.
Јас мислам дека Видал беше и тоа како испланиран потег. И совреме беа вложени парите.
Проблемот во моментот е Кедира, сигурно се има доволно пари за некоја замена а можеби и се планираше трекватриста и претходно. Поради ова ќе има трансфер, прашање е кој.

Инаку, кажав дека 10ката значеше за трансферот на Геце е сега ... дали ќе има некои промени ќе видиме. И јас сметам дека Погба повеќе заслужва да ја носи 10ката од некој новајлија. Погба мора да направи чекор напред и да покажи дека можи да го носи тимот на грб. Кога веќе ги немаме многу од играчите кои ја носеа играта сега е неговиот момент.

Одложено плаќање се пола трансфери не фрливме поќе од 50 милиони сосе оној на Дибала. ЈАс не вервам дека е планиран трансфер е сега :) ...

Абе дај боже да дојди Геце, ќе му ја дадеме десетката ко Иван Заморано што ја носеше деветката во Интер на времето, ако се сеќавате :pos: :D

Абе дај боже да дојди Геце, ќе му ја дадеме десетката ко Иван Заморано што ја носеше деветката во Интер на времето, ако се сеќавате [emoji14]os: :D
Такви глупости само по маалски клупчиња

Потегов со давањето на десеткава на Погба е повеќе маркетиншки,воопшто не е гаранција дека ќе остане во клубов две-три години.Се знае какво значење има бројов во Јуве,какви играчи го носеле и колку се продавани дресовите со овој број.

Само се плашам ова да не значи дека Погба ќе ја има позицијата на треквартиста,а во средина на негово место да купат друг.Затоа што реално не памтам во Јуве некоја 10ка да играла на позицијата каде што играше Погба со сега.Се надевам дека оваа сезона тоа ќе е исклучок дека нема да се будалат со вакви експериментални потези и Погба ќе си игра на неговата природна позиција која најмногу му лежи,а до крајов на трансфер периодов ќе донесат квалитетен треквартиста
Конте ??? :P[DOUBLEPOST=1438901620][/DOUBLEPOST]
И си ги продава главните играчи од тие сезони и сепак се е АКО. Mене би ми сметало, шо секако не значи дека сум во право :)

Bayern Munich chief executive Karl-Heinz Rummenigge has ‘a feeling’ Juventus target Mario Gotze will stay.
заборавате дека продадовме САМО ЕДЕН клучен играч.. Дригите двајца не напуштија со истек на договор и желба на играчот..[DOUBLEPOST=1438902545][/DOUBLEPOST]Абе нешто сакам да прашам што ме мачи од дамна.. Тие двете високи големи столбови или што и да се покрај нашиот нов стадион уствари што се?

Последно уредено:
Абе нешто сакам да прашам што ме мачи од дамна.. Тие двете високи големи столбови или што и да се покрај нашиот нов стадион уствари што се?
Потпори за покривот.

Конте ??? :P[DOUBLEPOST=1438901620][/DOUBLEPOST]
заборавате дека продадовме САМО ЕДЕН клучен играч.. Дригите двајца не напуштија со истек на договор и желба на играчот..
Никогаш не ја носел десетката Конте колку што знам,осмица носеше во Јуве.

А Пирло и Тевез имаа уште една година од договорите,така да си отидоа пред време по нивна желба

English bookmakers have changed payouts this morning: Goetze @ Juve drops from 4 to 2; staying at Bayern goes up to 1.53
Interesting.

ps: Draxler @ Juve still lowest payout @1.65.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom