Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Цела недела постирам тука o_O од твитерот

Човек ти ќе пишеш една вест, и потоа 100 пати ќе го едитираш постот со нови вести, а мене известувања не ми стигаат да го ебам.... :unsure:

Што се потресувате ако си заминал Тевез бе...? :LOL: Нели гледате дека Марота од Мај си ја сфати сериозно работата, и не чека 5 до 12 за да носи играчи. Човекот знаел дека големи се шансите Карлитос да замине, па навреме се снабди со напаѓачи. Чекајте, тек сме средина на Јуни, допрва ќе правиме уште трасфери, тимот е далеку од комплетиран.
Достате бе со Мората, не си оди човеков летово:kafence:

Мондо, зошо бе „факинг“ Манџо? :confused:
Типов е прав предатор во напад, ненормален осеќај и поставеност има за гол... башка и добро работи со топка. Ако го носат на местото на Љоренте, мислам дека е прав погодок.
Мене искрено ми беше криво пред да оди во Мадрид, што не дојде кај нас:toe:
Абе не е тоа тоа. Хрватот е ограничен играч, а таков не ни треба. Добар беше во Баерн, али многу падна од тогаш.

Цела недела постирам тука o_O од твитерот[DOUBLEPOST=1434553347][/DOUBLEPOST]Го донесовме Тевез за без пари, најубајте партии и сезони во животот ги изигра кај нас со среќа нека му е.

А место за паника нема ако досега требаше нешто да научиме тоа е дека Марота и Паратичи си ја знат работата. Манџу не е замена за Тевез едноставно ќе менуваме форма и тоа е тоа. Дибала не е за џабе донесен исто а со Берарди, Заза, Дибала млади неискусни не се оди во ЛШ мора еден искусен волк како Манџу да се донеси. А јас за Манџу имам неизмерно поштовање = Ѕверотиња
Ne znam, no mene lichno ne mi se dopagja Mandzukic, limitiran e. Ne deka ne e jak, no ete, onaka ne sum negov fan.Spored mene bi bilo podobro Dzeko da go zemat, koga vekje Llorente e na izlezna vrata. Ne gledam sto bi donesol Mandzukic povekje od ona sto go nosi Llorente. No, koj i da go odberat kje se nadevam deka kje se isplati :)

Абе не е тоа тоа. Хрватот е ограничен играч, а таков не ни треба. Добар беше во Баерн, али многу падна од тогаш.
Во ред тогаш, ако ова е твое убедување.

АМА ако го носат на МЕСТОТО од Љоренте.... дефинитивнo е добра опција.

Зашто би се заебал целосно ?
Оти веќе две сезони помина таму. Дури и тие може да се многу, но ајде кога поминаа нека биде така. Но три сезони на позајмица се катастрофа. Не може во Сасуоло да го добие тренингот во Јуве што ќе го има и никако таму не може да израсне и созрее прво тактички, а после карактерно. Берарди има проблеми и со дисциплината. За две сезони има барем 3-4 црвени картони добиено, а сезонава само имаше 13 жолти. Покрај тоа е неконстантен и игра едно коло, а наредните две си го лади. Потребно му е да дојде во Јуве каде што ќе ги анулира тие недостатоци, бидејќи талентот за фудбал го има целосно. Ем е технички спремен и плус има брзина со солидно прецизен шут. Добар е и за прекини.

Покрај тоа многу лоши примери на играчи има кои поминаа подолго од што треба на позајмица и ништо не бидна од нив. Јас не познавам некој играч кој се мавал по позајмици 3-4 години да бил успешен после тоа.

Оти веќе две сезони помина таму. Дури и тие може да се многу, но ајде кога поминаа нека биде така. Но три сезони на позајмица се катастрофа. Не може во Сасуоло да го добие тренингот во Јуве што ќе го има и никако таму не може да израсне и созрее прво тактички, а после карактерно. Берарди има проблеми и со дисциплината. За две сезони има барем 3-4 црвени картони добиено, а сезонава само имаше 13 жолти. Покрај тоа е неконстантен и игра едно коло, а наредните две си го лади. Потребно му е да дојде во Јуве каде што ќе ги анулира тие недостатоци, бидејќи талентот за фудбал го има целосно. Ем е технички спремен и плус има брзина со солидно прецизен шут. Добар е и за прекини.

Покрај тоа многу лоши примери на играчи има кои поминаа подолго од што треба на позајмица и ништо не бидна од нив. Јас не познавам некој играч кој се мавал по позајмици 3-4 години да бил успешен после тоа.
Потполно се сложвам со тебе али некако Заза ми гледат појке снаодлив

Okolu Berardi se soglasuvam 100%. Toa mozebi e pricinata poradi koja sakal da ostani vo Sasuolo ushte edna sezona, mozebi si misli deka seuste ne e spremen za da go napravi toj vazen cekor vo karierata. Pozajmicata e korisna ako e 1 godina,maksimum 2. Se shto e povekje e samo na shteta na igracot i na klubot so go prakja na pozajmica.[DOUBLEPOST=1434571040][/DOUBLEPOST]Vecherva telefonski razgovarale Tevez i Marotta, vo koj razgovor najverojatno Tevez mu ja soopshtil vesta na Beppe deka saka da premine vo Boca.

Ама Берарди сезонава има шанса да заигра за Јуве, моментално се слободни офанзивните позиции. Ако се распукаат Заза, Дибала, Мората и новиот шпиц нема ни да го бараат в година.

Утре од 6 играат Италија У21 па ќе ги видиме и Берарди,Стураро и Ругани сигурно во прв состав. Не знам само кој им е прв голман, Барди или Леали.

Последно уредено:

Ако де човек, нека остане уште една сезона во Сасуоло... нека се доразвие, па ќе видиме до каде е кога ќе дојде кај нас. Вака може да се изгуби во конкуренцијата во нападот, стварно имаме млад и надежен напад... Мората, Дибала, Заза (и Манџо ако доаѓа).

Мое мислење е Коман да го пратат таму на позајмица, па нека се доразвијат и двајцата.

Ако де човек, нека остане уште една сезона во Сасуоло... нека се доразвие, па ќе видиме до каде е кога ќе дојде кај нас. Вака може да се изгуби во конкуренцијата во нападот, стварно имаме млад и надежен напад... Мората, Дибала, Заза (и Манџо ако доаѓа).

Мое мислење е Коман да го пратат таму на позајмица, па нека се доразвијат и двајцата.
Нека ги форсира Ди Франческо Коман - Берарди во нападот како тандем, и в година уште толку главоболки да имаме :D[DOUBLEPOST=1434572322][/DOUBLEPOST]

Нека ги форсира Ди Франческо Коман - Берарди во нападот како тандем, и в година уште толку главоболки да имаме :D

Со Ругани до кај е работава или пак сеуште не се знае 100%...

Со Ругани до кај е работава или пак сеуште не се знае 100%...

Тој е 100% наш играч, ја отплативме и другата половина од Емполи. После одморите ваљда ќе потпише за нас.

Тој е 100% наш играч, ја отплативме и другата половина од Емполи. После одморите ваљда ќе потпише за нас.
Договорот уште во Јануари го потпиша :)

Знам дека е наш 100% туку дали ќе биде у тимот 100% или ќе го праќаат пак некаде на позајмица..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom