Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
WTF, сме го договориле Манџо...? :eek: Деновиве не прочитав абе нитуедна шпекулација од некојси од Господ утепан сајт дека се поврзуваме со него. Сме ги договарале Заза и Берарди, сме биле во Монако по потрага за играчи, и на крај како гром од ведро небо сме го договориле Манџукиќ за 15 милиони.... не е нормален Марота, да му ебам тролот.

Искрено не ми прави овој траснфер мерак, ама кој сум јас да судам.... морам да кажам дека многу ефтино сме го земале, уште еден + за Марота и компанија. После овој трансфер, дефинитивно Тевез и Љоренте ( :( ) не напуштаат.

Берарди ако остане уште една сезона во Сасуоло ќе се заебе целосно.

Добро е што помина без никакви последици. Ете ги Газета пишуваат пијан бил, ваков, таков, ќе го исклучувале од Репрезентација итн. За колата ќе го почастат Ањели уште една :)

FORZA KING ARTURO!!!! UNO DI NOI!!!!!

10479730_1117529448263687_2043149277759050531_n.jpg

Скај Италија пишува дека за Заза сме платиле 15 милиони, додека за Берарди 12... првиов ќе игра за Јуве од нареднава сезона, додека вториов ќе остане на Реџо Емилија уште една година

Naebavme! I definitivno spored Di Marzio, Tevez resil da odi vo BOCA :S

Ajde sega pari imame, mora eden bomber da najdeme, znaeme kolku ni e bitno eden lider vo napadot, Tevez bese takov...mm :( Karlitos imase uste dobri godini, rano odi vo Argentina. Mame mu ebam na tie od Boca ko klosari nevideni.

Скај Италија пишува дека за Заза сме платиле 15 милиони, додека за Берарди 12... првиов ќе игра за Јуве од нареднава сезона, додека вториов ќе остане на Реџо Емилија уште една година
Berrardi mozebi povekje kje ni trebase otkolku Zaza, no sto e tuka e..Sassuolo zaedno so agentot na Berardi navodno pobarale ushte edna sezona da ostani negoviot klient vo Sassuolo, a za toa Juve kje plati pomalce. Cifrata seushte e shpekulativna koja e platena za dvajcata. Nekade se dvizi 22 milioni za dvajcata, a vo nekoi mediumi se iskachuva na 30..

Najverojatno Berardi misli deka seushte ne e spremen da se bori so konkurencija i pretpochita da ostane ushte 1 sezona na kalenje. Ajde da vidime...

Naebavme! I definitivno spored Di Marzio, Tevez resil da odi vo BOCA :S

Ajde sega pari imame, mora eden bomber da najdeme, znaeme kolku ni e bitno eden lider vo napadot, Tevez bese takov...mm :( Karlitos imase uste dobri godini, rano odi vo Argentina. Mame mu ebam na tie od Boca ko klosari nevideni.
Tevez se znaeshe od pochetok deka kje zamini vo Boca, i mislam deka Juve ne treba da mu stoi na patot, kako blagodarnost za ona sto Apacheto go dade vo dresot na Juve, a i koga bea pregovorite so City za negov angazman, koga Tevez odbil pogolemi plati od Milan i od PSG samo za da premini vo Juventus. Toj si e navivach ushte od dete na Boca, tamu ja zapochna karierata, i mislam deka ako reshil da zamini mu posakuvam se najdobro. Mnogu pridonese za deneshniov Juve, i vleze vo ekipata na legendite na klubot...Golem chovek so ogromno srce..FORZA APACHE!! BIANCONERO PER SEMPRE!! 66 natprevari 42 gola..Maestro!!!

LLorente go odbil Monaco. Sakal da ostane vo Juventus.

Ајде бе овај Берарди шо мислит вака ?
И лани истиот муабет, не се чуствувал спремен за во Јуве, пичкат ебате.

Штета за Тевез мислев ќе остане уште една сезона,баш сакав да го видам во тандем со Дибала,ќе имаше што да научи малиов од Апаче.Како и да е,нека му е со среќа во Аргентина и фала му за се што стори во црно-белиот дрес.
Ако дојде Манџуќич како што шпекулира тоа би требало да биде на местото на Љоренте,не е Хрватов тип на напаѓач што може да го замени Тевез.Ако веќе се носи замена за Апаче тоа треба да е играч со слични карактеристики на него,а таков на трансфер пазаров со цена што може да си ја дозволи Јуве баш и нема,така да мислам дека Дибала ќе биде тој што ќе ја превземе неговата позиција во Јуве.

WTF, сме го договориле Манџо...? :eek: Деновиве не прочитав абе нитуедна шпекулација од некојси од Господ утепан сајт дека се поврзуваме со него. Сме ги договарале Заза и Берарди, сме биле во Монако по потрага за играчи, и на крај како гром од ведро небо сме го договориле Манџукиќ за 15 милиони.... не е нормален Марота, да му ебам тролот.

Искрено не ми прави овој траснфер мерак, ама кој сум јас да судам.... морам да кажам дека многу ефтино сме го земале, уште еден + за Марота и компанија. После овој трансфер, дефинитивно Тевез и Љоренте ( :( ) не напуштаат.

Цела недела постирам тука O.o од твитерот[DOUBLEPOST=1434553347][/DOUBLEPOST]Го донесовме Тевез за без пари, најубајте партии и сезони во животот ги изигра кај нас со среќа нека му е.

А место за паника нема ако досега требаше нешто да научиме тоа е дека Марота и Паратичи си ја знат работата. Манџу не е замена за Тевез едноставно ќе менуваме форма и тоа е тоа. Дибала не е за џабе донесен исто а со Берарди, Заза, Дибала млади неискусни не се оди во ЛШ мора еден искусен волк како Манџу да се донеси. А јас за Манџу имам неизмерно поштовање = Ѕверотиња

Според Газета дело Спорт сме го договориле 17 годишниот Лука Јович од Црвена Ѕвезда кој би дошол како слободен играч во декември,па потоа ќе иде на позајмица претпоставувам или ќе игра за Примавера.Иначе го сметаат за еден од најталентираните млади фудбалери во Србија.

Е па у пичку матер со напаѓачиве летото. Тевез си оди, Берарди не доаѓа. Го бараме факинг Манџукич.

Уште назад Реал да си го земе Мората и да си пукам во колено.

Мондо, зошо бе „факинг“ Манџо? :confused:
Типов е прав предатор во напад, ненормален осеќај и поставеност има за гол... башка и добро работи со топка. Ако го носат на местото на Љоренте, мислам дека е прав погодок.
Мене искрено ми беше криво пред да оди во Мадрид, што не дојде кај нас:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom